zeynepcimm didimdeymiş canım. ohh ne güzel oralımısınız yoksa gezmeye falanmı gittiniz bende aydınlıyımda o yüzden sordum canım. canım malum ben arada bir gelebiliyorum artık o yüzden yazılarınızıda hep kaçırıyorum.selam kızlar valla wireless olduğunu yeni fark ettik.
duyar duymaz deli gibi nete girip kk ya uğradım. sayfaları okuyamadım. sadece nihan ve tuğbayı gördüm ve kıskançlığımdan çatladım.
biz çarşamba günü geldik didimdeyiz. oğlumun eşyalarını evde unuttuk tam havaalanında farkına vardık. geri dönmek için çok geçti. sona kargoyla gönderdiler. bugün elimize geçti. pazar günü anneme geçeceğim daha sık girerim umarım.,
ayrıca merak edip soranlar da olmuş. ayyy valla çok mutlu oldum. ayrıca gittiğiminde farkında olmanız çok güzel. hoşuma gitti yani. öpüyorum herkesi geçmiş sayfalara bakim biraz.
canım ben demiştim ben carfour dedim diye orası olmak zorunda da degil buluşmak için uygun olur diye düşündüm realde olabilir yada sizlerin aklında kapalı alan olan uygun bir yer varsa olabilir bulaşalım hemencik havalar düzelince.yaw ben bu aralar herşeyi birbirine karıştırıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asi dedi sanırım. havalar bi düzelsin yapalım bi program
mavişş allah kavuştursun kıss zaten kavuşuyosunuz :)))))))))))
c yıldızcım msn de yoksunn.ıslak mendilleri alayım bugün cnmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?