2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcimm didimdeymiş canım. ohh ne güzel oralımısınız yoksa gezmeye falanmı gittiniz bende aydınlıyımda o yüzden sordum canım. canım malum ben arada bir gelebiliyorum artık o yüzden yazılarınızıda hep kaçırıyorum.
yaw ben bu aralar herşeyi birbirine karıştırıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asi dedi sanırım. havalar bi düzelsin yapalım bi program
canım ben demiştim ben carfour dedim diye orası olmak zorunda da degil buluşmak için uygun olur diye düşündüm realde olabilir yada sizlerin aklında kapalı alan olan uygun bir yer varsa olabilir bulaşalım hemencik havalar düzelince.
bütün güzel hanımlarrr annelerim ve minik kuşlarr herkese Allah rahatlık versin.bol sütlü, güzel uykulu,saglıklı ve huzur dolu günler ve geceler dileriz.

günaydın kıslar nerdesiniz
pazar rehavetimi çöktü üstünüze kalkın bakemmm
şimdi hava sıcacık olsa bebklerin üşüme derdi olmasa atsak kendimizi sokaklara parka gitsek ne bilim işte gezzsek yafffff
ne güsel olurdu ama nerde kar yağıyo lapa lapa

günaydın kızlarr.
herkese ii pazarlarrrr...
off valla hava çok kötüü ve çok soğukk...
bu akşam babamız geliyooo:)))2 ay oldu görmeyeli oğlunu çok özlemişşşş....akşama evimize gidicezz..valiz hazırlıcam dahaaa...
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsunn..
kışgüneşi günaydınnnnn.
hepinizi öpüyorummmmmmm​

sefa canım valla hava soğuk bende hastayım canım çıkamıyoruz. nurcannn canım gözün aydın 2 aydır görmüyomusunuz eşini çok özlemiştir bebeğini çok şükür kavuşuyomuşssunuz .. diloşum canım nerelerdesin sen yaa hiç gelmiyosun nası oldu bebeğin fazla ağlıyo diyodun arada gel özltme kendini... ben cici bebe 1 yaşından önce vermiyorum dr öenrmemişti kızımda oğluma da vermiyorum ama günde bi kaç tane zarar vermez herhalde. içinde yumurta ve margarin olduğu için bisküvi önermiyolar . aslıcım çok öpüyorum sizide .istanbuldakiler şanslısınız valla görüşün bizim yerimizede kaynatın boll boll. ii pazarlar çok öpütüm herkesi

herkes buradaymış haberim yok kıslar anneler neler yapıyorsunuz nasıl bebişler.bir kaç sayfa geriden okumaya başladım ek gıdalara geçiliyor yavaş yavaş bizde dün doktora gittik kontrole. kilosu iyi bebeğimin ama doymadığı için sebze çorbası ve yoğurtla başlıyoruz bizde. sebze patates ve havuç 2. günden sonrada 3 yaprak ıspanak katın dedi. yoğurt günde bir fincan evde mayalanmış. birde ek gıdaları sadece öğlen 12-2 arası ver dedi. bu arada bebeğim hala emmiyor beni sağıp vermeye devam ediyorum. ee sizde ne var ne yok..birde yaptırmayanlar için artık zatürre aşısınıda devlet karşılıyor. piyasada fiyatı 110 ytl bağlı bulunduğunuz sağlık ocağı diğer aşılar gibi bunuda yapıyor.

offff ya yine yetişemedim
ek goda konusunda size katılıyorum cicibebe bizi hasta etti tabi herbebğin bünyesi farklı ama dr şekerli ve yağlı verme dedi ayşeğül biz o mamadan sadece 2 kutu yiycekmşiz 1 yiyo zaten bi daha aldıktan sonra kaşık mamalarına devm yeliz sorma biz o aşıyı olduk canım halada rahatsızız
neyse bizim cadının altını açtımda rahatladı anam hiç sevmiyo giyinmeyi bilmiom valla

merhabalar havalar buz gibi valla bebişime banyo yaptırmaya korkuyorum bu arada bebişlere yatarken şapka giydiriyor musunuz ya merak ettim de MAVİŞŞŞ canım gözün aydın babanız geliyomuş oh ne güzel bol bol hasret giderirsiniz KIŞGÜNEŞİ kızın nasıl oldu? umarım daha iyidir.Bizim de salı günü karma aşımız var havalar da soğuk daha da soğuyacakmış üstelik nasıl gidip gelcez valla şimdiden onu düşünür oldum.ya arkadaşlar benim oğlumun konakları bi türlü bitmiyo temizliyorum 1 hafta içinde yine takrarlıyo yaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
slm kızlar elvin hala aynı.dün eczacı arkadaşım bir damla önerdi.son mamasına 2 damla damlat gece güzel uyur dedi.yok anacım elvin gene aynı uyumadı.ilaçta fayda etmedi.şimdi de uyuyo zilli.uyanır birazdan.
elifcim geçmiş olsun ebrar'ıma,kokla benim için cnm
havvacım bence emmede problem yaşıyorsan ek besin verince bence bekle derim cnm.anne sütü çok daha önemli çünkü.
sefacım ne güzel lapa lapa kar yağıyo demişsin.çoğunuz kar gördünüz,burda tanesi yok biz henüz göremedik o beyazlığı yaa..yağsa da elvin'e ilk kar'ını göstersem.dra giderken ilk defa yağmuru görmüştü biraz yüzüne de geldi hissetsin istedim :)
tuğbişim taam cnm o zaman gelirken bendeki pişik kremini getiririm sana tatlım.ben sadece şampuan ve bebek yağını kullanıyorum çünkü.
aslııııııııı kızıltoprak carrefoursa da buluşacaksanız ben de gelirim yaaa bensiz olmaz di mi? :))
diğer annelerim sizler nasılsınız?tek tek saymıyorum hepinizi seviyor ve öpüyorum canlarım ve canları :)
bu arada laptop'ımın elektrik kordonunda sorun var,bir türlü şarj olmuyor.pek giremeyebilirim.son demlerini yaşıyo pili bitebilir.

nurcan'cım nihayet büyük gün geldi babaya kavuşuyorsunuz:) canım benim gözünüz aydın olsun,eviniz mutluluk dolsun :))

unutmadan yelizcim hoşgeldin cnmm
ay böle tek tek oldu kızlar umarım sayfayı doldurdum diye kızmazsınız.!!

Kızlar çok hastayım okuyamadım ve yazamıyorum, Linamı çok özledim 3 gündür yanına yaklaşamıyorum annem ilgileniyor. Onuda hasta etmeyim ameliyat öncesi. İnşallah havadan falan bulaşmaz çok korkuyorum. Şu bebeklerinize kullandığınız burun spreyi neydi yaa? Bana isim verebilirmisiniz? Ben Linanın serum fizyolojiklerini kullanıyorum ama burnumu açmıyor o nedense. Bari sprey alayım, kızım benim sütümü içtiği için herşeyi kullanamıyorum ama bebeklerimize kullandığımız spreyi bende kullanabilirim. Öpüyorum hepinizi.

canım dr a gitsen emzirirkende kullanabileceğimiz ilaç veriyolar ben sprey ismi bilmiyorum ama şu an bende hastayım dr ilaç verdi onu kullanıyorum. önce dr danış daha ilerlemesin hastalığın . geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…