2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimkine iki gün ateş yaptı geçti zaten ateş düşürücü şurup verdi doktor atlattık.kızlar bizim doktor bu hazır mamaları,cici bebeyi, kutu sütleri,hazır yoğurt hiç önermiyor.siz doktora danışarakmı başladınız cici bebeye..

canım aslında yeni doğanlara dr lar mama öneriyolar. (anne sütü yetrsizse) onun dışında bizim bebeklerimiz için evet haklısın çorbalar meyve sebze ev yoğurdu öneriyolar.. ama kaşık mamaları büyük kolaylık . bi yere falan gidince kullanması kolay ya ondan :))

İyi pazarlar arkadaşlar,geçmişi hiç okuyamıdım kim nerede kiminle ne yapıyor valla hiç okuyamadım 29 sayfa yazmışsınız :)))Okusam benim kız çıldırır bu sürede.Nihan toplu toplu yazıyorya onu okudum ve herkezden azbuçuk haber almış oldum,sağolsun Nihan liste yapıyor ellerine sağlık.
Tüm annişleri ve bebişleri öpüyorum...

canım dr a gitsen emzirirkende kullanabileceğimiz ilaç veriyolar ben sprey ismi bilmiyorum ama şu an bende hastayım dr ilaç verdi onu kullanıyorum. önce dr danış daha ilerlemesin hastalığın . geçmiş olsun

Canım şu an antibiyotik kullanıyorum zaten. Doktor verdi ama boğaz enfeksiyonu yanında şiddetli grip geçiriyorum. Ihlamur ve ekinezya ağacı çıkacak içimden. Burnum acayip tıkalı ve serum fizyolojik açmıyor. Bazı arkadaşlar bebişlerine burun spreyi kullanmıştı o yüzden sordum bende alıp onu kullanayım diye.

iiakşamlart kıslar
nasılsınız bakiiim
annemler bizde çay içioz bizzz
herkesi ve bebişleri öpüyorummm kendinize ii bakın

gamze lina çok geçmiş olsun canım bendeöeyim sesim bile kısıldı vucut direncimiz düşüo ondan heralde
c yıldızcım çok saol canım kızım çok şükür daha ii hem ilaç hemde özel bi mama kullanıyoruz canım
ishali hala devam ediyi ama antibiyotik aldığı için şimdi sürermiş

selam kızlar herkes ve bebişleri iidir umarım geçmiş sayfaları okuyamadım kaan çok mızmızda buaralar hazır babasının kucağındayken yazmak istedim gamzecim sprey sormuşsun arkadaşım çok geçmiş olsun ben kaana tonimer baby okyanus suyu kullanıyorum benimde burnum tıkandığında sıkmıştım hafif bi rahatlama olmuştu ama buhar makinesi belki işe yarar canım varsa onuda deniyebilirsin.kızlar buarada ben kaana mama sandalyesi aldım dr.um 6.aydan sonra demişti ama ben dayanamadım aldım umarım bi sakıncası yoktur kullanmamızda kullanan varmı aranızda?hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum

gamze canım ben de oğluma sterimar sprey kullanıyorum büyükler bebekler ve çocuklar için yazıyo baya da işe yarıyo çok geçmiş olsun arkadaşım

arkadaşlar merhaba

uzun zamandır katılamadım aranıza umarım herkes iyidir. benim kızım son 20 gündür çok huzursuzdu. tek başıma baş edemez hale gelmiştim. uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvetti. 1 hafta annem bende kaldı. 1 hafta gittim kayınvalidemde kaldım biraz kendime geldim. sanırım depresyon geçiriyorum:çok üzgünüm:geçen hafta baya problemli geçti. rüya hastalandı arkasından benim migrenim tuttu kızımı uyutuken yere düşürdük. sinir krizi geçirdim Allah tan bişey olmadı. ertesi gün rüya kendi damağını kaşırken dişetini yırttı ağzının içini kanlı görünce bir daha sinir krizi geçirdim. yani geçen hafta 10 yaş yaşlandım. nazarlandık sanırım. kızartma yaparken elimi yaktım.senağlama herşey üst üste geldi. Allah beterinden saklasın. bugün eve geldik ama bi kaç gün sonra tekrar gidicem kayınvalideme Allah razı olsun geceleri hiç yanlız bırakmadı beni. şimdi iyiyiz çok şükür kızım kalabalık istiyormuş sanırım. huysuzluğu baya geçti.
hepinizi öpüyorum şimdilik

slm kızlar ertuğ yine diş çıkaracak galiba çok huysuz kimsede durmuyo benim migrenim tuttu o agrı bademciklerimi mahvetti şişti tükrüğümü bile yutkunamıyorum o derecedeyim ilaç kullanmıyorum dr gitmiyorum niyemi belki kızacaksınız ama 20 ml sütüm çıkıyo hatta dahada az günde ve bitti bitecek bu yüzden antibiyotik kullanmak istemiyorum gitsem kesin antibiyotik vercek az kalan sütümüde ertuğuma içirmek istiyorum çünkü hep stoktan kullanıyorum ve az kaldı sütümüz.eruğun dermatiti azmıştı ve buğün iyice iltihapladı ve bir yandan iyileşiyo soyuluyo derisi ne garip bir alerji ya bu bir taraftan oluyo bir taraftan geçmeye başılyo garip inş.büyüyünce atar teni yoksa ömür boyu çekecek yavrum ya bu yüzdende iyice huysuz oldu evde insan olması bişeyi çözmüyo çünkü ertuğ benden başkaında 10 dak.zor duruyo okuyamadım şöyle bir göz attım gamzecim çok geçmiş olsun sanada canım çilekcim allah beterinden saklasın sizi canım üzüldüm ya geçmiş olsun.mavişcim gözün aydın.nihanım ne oldu kız inş.bil.uzun süren bir sorun çıkmaz yoksa nasıl görcez seni öptüm sizi.sefacımla tanıştım bugün ve kızlarıyla maşallah boyum kadar kızı var anam bunun heee maşallahh .ayşegül .arzuların hepsi aslı.ceko.derya.nerde.derinerdem.kalachakra.pediastrum. bahar.özlem.ayşin.fatma.bahar.kübra.öznur.seher.banu. yanlış hatırlamıyosam zeynep(zeseze) .panikatak.trend.yeşilözen.elif.wrose.bebegimveben.erdemix.(hepinizi çok öptüm aklıma gelen bunlar ne olur unuttuklarım küsmesin sizleri çok seviyorum iyigeceler

Son düzenleme:
günaydınnn sabah kuşunuz geldi
okul varya bu gün erkenden kalktık şükür çocukları okula postaladım şimdi kahvaltı yapıom sanki okul olmasa zeyno beni uyutacakta neyse umut dünyası işte ...
eee siz nerdsiniz kalkın yaffff.kıss tıba oğlumu görsen o iice abi oldu kıss nerdeyse benden uzun

Günaydın güzel annişler, nasılsınız bakalım?
HErkese güzel bir gün diliyorum. Kesik kesik giriyorum bu aralar.
Çilekcim (Zeynep???) geçmiş olsun canım. Herşeyi nazara vurmaya başladık ama aslında hepsi yorgunluk ve demoralize oluşumuzdan kaynaklanıyor. NE kadar bebişlerimize sevinsekde hepsinin üstüste gelmesi düzgün dinlenemeyişimiz bizi güçten kesiyo ve sakarlıklar ediliyor. Yani kendi adıma konuşacak olursam ben bu durumdayım. Hala içimde uzaklaşma isteği var. NEdir anlayamadım. Şöle kimsenin olmadığı yada ne bileyim farklı bir ortama gidesim geliyor. OFFf

Neyse hasta olan akidişlerime ve beişlere şifalar diliyorum.
Bu arada bi arkadaşımız burun tıkanıklığı için spray sormuş. SİNOMARİNi kesinlikle tavsiye ederim. Sıktıktan hemen sonra ya kuzucuklar hapşırınca yada biraz durunca mukozası hemen iniveriyo. Ay biz en çok gece çekiyoz o tıkanıklıktan.

Tuğbacım sütünün çekilmesinden bahsetmişsin. İnşallah yine artar canımcım. BEndede aynı sorun var gibi. AMa sanırım moralsizlikten geliyo daha doğrusu gelmiyoooo
azaldı gibi sütüm. halbuki kuzum emiyorda. Ek gıdaya başladık bizde ama hanfendi hiç şikayetci değil. biz sofra kuruyoruz karnımızı doyuralım diye. Yok gözü hemen o tarafta ve ayrıca ona vermede görelim. Bende Beyzaya da birşeyler hazırlıyrm ve önce onu doyuruyorum. Sonra yemek soğuduktan sonra kendim yiyorum. Vay beeee öncede sıcak yemeğim soğudumuydu iştahım kaçardı soğuk yiyemezdim. Şimdi sıcak soğuk tuzlu tuzsuz ne bulursam yiyorum. Ya ANNELİK.

Dün bizimde babamız Ankaradaydı. Sınav için gitmişti. Hayırlısı sonuçlar ocakda açıklancakmış ama eşime göre iyi geçmiş. Nihancım duaların için sağol. Ve dua eden diğer arkadaşlarımada teşekkür ederim.

Arkadaşlar eşleri doğu görevi yapmış olanlar var mı varsa nerde ve nasıl geçti???

kafam çok karışıkkk

kimseyi unutmadım herkesi öptük kuzumla

Herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım.gamzecim çok geçmiş olsun canım linamı öp benim yerime,tuğbacım ertuğ nasıl canım iyi oldumu.kızlar bu arada ek gıdalardan bahsetmişsiniz,bende geçen gün marketten hero baby nin ballı irmikli mamasını aldım sütüm azaldı yetmiyo artık kızıma 2 gündür veriyorum ve severek yıyo kızım.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.hasta olan arkadaşlara bebeklere acil şifalar diliyorum inş.tez zamanda geçer.dün gece kızımdada vardı huysuzluk gece çok uyandı,uykuya dalamadı yavrum iyice.burnu tıkalı gibi geldi bana ağlayıp durdu kızım.böyle devam ederse gideriz artık bir doktora.neyse kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklere iyi bakın

sefa cım ben zaten binevi gurbetteyim sorun etmemde eşim ne bileyim zorlu çekersin felan diyo. ben 2bucuk senedir trdeyim bilemiyorum yani
hayırlsı olsun ne bileyim ordaki şartlardan bahsetsene biraz
yada özelden msne atda ordan grşlm bacıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…