2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim yemin ederim bazen seninle aynı durumları yaşıyorum ama bir süre sonra dayanamayıp barışıyoruz.Özellikle hamileyiz die çok hassasız mesela sana örnek vereyim sanki eşim bazen hamileyken daha üstüme geliyomuş daha kırıcı oluyomuş gibi hissettiriyor.Biliyorum işin çok zor ama boşver be tatlım erkekler bizim gibi değiller herşeyden önce benciller emin ol ben eşimi çok seven biriyim ama yinede bu fikrimde hemfikirim. sen bebeğini düşün gerisini boşver.....

valla doktor %80 erkek dedi bu cuma gittiğimde kesin sleyeceğim ama zannetmiyorum yanılcağımı dedi :) :) :) hastaneneme uyuz olduğum için bu ay doktorumu değiştiriyorum onun heyecanı var üstümde umarım yeni gittiğim yer benimle ilgilenirr neyse ya sizin kafanızı patlatmıyım

bende ağustos annesiyim inşallah ,daha cinsiyetimizi öğrenemedik gerçi cinsiyet için ultrasona henüz girmedik hani düşünmüyor değilim acaba doğduğundamı öğrensem diye :) .. rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli ve rabbimize hayırlı kul olacak evlatlar nasib eylesin

Sende hoşgeldin aramıza canım...Valla liste öyle karıştı ki bir düzene sokamadık...Benim pc çok yavaş listeyi yenilemek gerek...
Kızlar eşim geldi..napıyomuş güzel anniş dedi öptü bende affetttim:)

ayyy canım yaaaa:)çok sevindim..
sabah sinii geçince anladı demek ki hata yaptığını:)

Evet canım şimdi çok iyiyiz....Kızlar bu arada dilimde bir yara çıktı iç yanağımada sıçradı...Yutkunurkende boğazım acıyor.
Neden olduki acep?

CANIM çok güzel anlatmışsın valla ama ben nedense hala korkuyorum bu amniyosentezden... sanırım ben yaptırmıcam. hiç bişey korkutmuyor da beni, su sırıngayla bebeğin amniyon sıvısından almaları acayip korkutuyor...benim ccanım biraz kıymetlidir söylemesi ayıp... off yaa cuma bi gelseydi ((

Korkma Allahın izni ile birşey olmaz canım..
Yarin bende doktora gidiyorum bakalım ne dicek doktorum şimdiden heyecan bastı..

Bende 30 Ağustos canım:) Cinsiyeti bellimi canım..3lü test oldunmu sen..ayyy aynı günüz vallahi..
Bu arada onun fazla dezavantajı yok forumda o şekilde doğum yapanda çok canım..ben daha karra veremedim maalesef

kızlar merhabaaaaaaa..30 agustos 2008 de dogum yapıcam insallah hayırlısıyla....kızlar epıdural normal dogum dusunuyorum..doktoruma sordum tehlikesi yok dedi...aranızda bu doguma sahit olan ve yapmayı dusunen varmı..bilgilerinizi benimle paylasırsanız sevinirim...

selam ağustos anneleri.bu sayfa neden bu kadar gerilerde kalıyor o kadarda çok anne adyımız var ama
sevgili tosbaa cım.inşallah sonucun ile ilgili hayırlı haberler verirsin bize.

Tobaacım ıyı gectıgıne cok sevındım.
Perşembe gunu de sıra benım.
Bıraz tedırgınlık var ama sanırım cok zorlanmayacagım.
Buarada Hamileliğimden dolayı işyerimde bana sıkıntı yaratılıyordu. Ben de bu ay sonu ıtıbarı ıle işimi bırakmaya karar verdım .
Sonucta burda yaşayacagım her sıkıntı bebişime yansıyacagı ıcın , böyle bır karar benı su anda sevındırdı.Umarım hayırlısı olsun..Sana da tekrar geçmiş olsun

diloşum valla aynı dertten bende müzdaribim... riskli bir hamilelik dönemi geçirdiğimi bildikleri halde hiç oralı bile olmuyorlar...su üçlü taramayı amniyosentezide bi atlatıyım sanırım bende çıkacam işten

canım bende epidural normal yapmak istiyorum henüz doktoruma sormadım ama bugün randevumda sorucam.benim arkadasımın biri epidural normal oldu bir diğeride epidural sezeryan oldu ikiside çok memnundu ama normal olan sezeryana göre daha çabuk ayağa kalktı ağrısıda az olmuş.normal yapan arkadasım fazla bişey hissetmöediğini söyledi ve hemen çıkmış bebeği.inşallah bizimde kolay olur doğumlarımız.
ama iyi bi doktora yaptırmak lazımmış epidurali.belinden iğne olduğu için allah koruzun felç kalma riskide varmış ama seni korkutmak istemem.iyi bi doktor bulduktan sonra hiç bişey olmaz.

canım beniiim seninde iyi geçicek sonuçlarımızı burda sevinç içinde kutlucaz inşallaahhh..
işyerimde hiç sıkıntı olmadı benim sağolsunlar çok yardımcı bile oluyorlar ama hem ev hem iş hem hamilelik pek kolay yürümüyor..
onun için bende nisan sonu bırakmayı düşünüyorumm:)
kızlar artık çocuklarımızın annesi evimizin kadını olalııımm :teytey:

evet cnm ya aslında ben hep buradayım ama öle konuşan pek olmayınca bende susuyorum epidural doğum için doktor çok önemli kızlar elinin piri olması gerekiyor çünkü yalnış bir hareket sonucu felç olma tehlikesi var felan yazıyordu biryerde eğer o siteyi bulursam size gönderirim cesaretim yok benimde normale ama bakalım normal yapacağımm o anda kalpden gitmiyimde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…