Sende hoşgeldin aramıza canım...Valla liste öyle karıştı ki bir düzene sokamadık...Benim pc çok yavaş listeyi yenilemek gerek...
Kızlar eşim geldi..napıyomuş güzel anniş dedi öptü bende affetttim:)
anestezi yapılmıyo tatlım.
ben özelde yaptırdım.
ilkönce 4boyutlu ultrasonda detaylı bir inceleme yapılıyor.
daha sonra batikon ve steril sularla karnını temizliyorlar.
kalçadan iğne yapar gibi yalnız çok daha ince bir iğne ile ultrason eşliğine bebeğin sıvısının olduğu yere giriyolar.
zaten ultrasonda sende görebiliyosun..
hiç ultrasonu çekmediler karnımdan.
ben sürekli ekrana bakıyordum orda farkettim iğnenn girdiğini.
bir süre boş bekliyorlar 1-2 damla dışarıya akıttı dr'um, daha sonra sıvıyı çekti.
sarı renkli bir sıvı geldi,bebişimin idrarı..
iğne batarken hiç birşey hissetmedim dr iğneyi batırdım dedi bende ekrandan gördüm o kadar:)
ama sıvıyı çekerken biraz hissettiim.
sonra çok hafif bir antibiyotik ve fitil verdiler.
fitil rahimin kasılmasını engelleyen ve ağrıyı kesen bir ilaçmış.
onun için mi bilmiyorum ağrım, sancım pek olmadı.
ama yinede ara ara iğne batıyomuş gibi hisler olduu..
kadın doğum uzmanları yapmıyo amniyosentez işlemini, drun perinatoloji uzmanı olması gerekli.
şimdilik akıma gelenler bnlar canımcım yazarım yine:)
Tobaacım ıyı gectıgıne cok sevındım.
Perşembe gunu de sıra benım.
Bıraz tedırgınlık var ama sanırım cok zorlanmayacagım.
Buarada Hamileliğimden dolayı işyerimde bana sıkıntı yaratılıyordu. Ben de bu ay sonu ıtıbarı ıle işimi bırakmaya karar verdım .
Sonucta burda yaşayacagım her sıkıntı bebişime yansıyacagı ıcın , böyle bır karar benı su anda sevındırdı.Umarım hayırlısı olsun..Sana da tekrar geçmiş olsun
günaydın herkeze :) nasılsınız bakalım bugün keyifleriniz iyimi?
kızlar merhabaaaaaaa..30 agustos 2008 de dogum yapıcam insallah hayırlısıyla....kızlar epıdural normal dogum dusunuyorum..doktoruma sordum tehlikesi yok dedi...aranızda bu doguma sahit olan ve yapmayı dusunen varmı..bilgilerinizi benimle paylasırsanız sevinirim...
Tobaacım ıyı gectıgıne cok sevındım.
Perşembe gunu de sıra benım.
Bıraz tedırgınlık var ama sanırım cok zorlanmayacagım.
Buarada Hamileliğimden dolayı işyerimde bana sıkıntı yaratılıyordu. Ben de bu ay sonu ıtıbarı ıle işimi bırakmaya karar verdım .
Sonucta burda yaşayacagım her sıkıntı bebişime yansıyacagı ıcın , böyle bır karar benı su anda sevındırdı.Umarım hayırlısı olsun..Sana da tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?