2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın arkadaşlar.....Epidurel doğum sanırım en iyisi...Şu felç olan falanda ben hiç görmedim..tamam çok söyleniyor ama felç olan anne hiç yok:) içiniz rahat olsun kızlar..
buğün doktora gidicem umarım bebeğim iyidir dua edin ne olur..3lü tets için randevu alıcam inşallah bebişimide görcem:)

ya ben 16. haftamdayım tabi benim hesabıma göre , doktora kalsa 18 haftalık ,bu hafta gitmeyi düşünüyorum acaba cinsiyeti belli olucakmı çok merak ediyorum sizlerinki belli oldumu, yada kaçıncı haftada öğrendiniz?

Tosabaacım çok haklısın artık evımızın kadını olalım dıyorum ben de. Zaten ılk cocugumun buyumesıne şahıt olamamış ve herseyını kacırmıstım. Barı bunu yaşamak ıstıyorum .Umarım verdıgım karara sonradan uzulmem. ama herseyden önemlısı sağlığımız dıyorum değil mi.
Ve büyük gün yarın inşallaahh...
Senın bebişinin cinsiyetı belli mi? ben henuz öğrenmedım daha erken mı dersın ? 16 haftadayız..

Canım senın adına da uzuldum ne yazık kı gunumuzde hamılellıgı kadına engel olarak goren bu tıp işyerlerı var. Ve böyle güzel bır duyguyu bıze gönlümüzce yaşatmıyorlar.Sonucta da pes edıp bırakıyoruz işte.
Ama sağlık olsun once bızım saglıgımız tabııkı.. Ben amnıosentes sonucu beklemeyı göze alamadım . Erken davrandım . psıkolojım bozulmak uzere cunku. aysonu ıtıbarı ıle rahatlayacgım ınsallaahh.. Darısı senın de basına arkadasım..

ben ev ve işi aynı anda zor yürütüyorum zaten birde bebşm ounca mahvolurum herhalde.
çok başarılı yürüten arkadaşlar var ama kendime güvenmiyorum.
birde bebeğmin yanında olmak istiyorum her zaman:)
onun için bırakıcam işi ve şu andada bu karardan dolayı çoook mutluyum ilerde pişman olursak o zaman düşünürüz:)))
benim bebeğim erkek canım..
17. haftada öğrendik..
inşallah sende öğrenirsin 16. hafta erken deil aslında ama biraz bebeklerin duruşlarına göre değişiyor galiba:))
öğrenirsen yazarsın buraya canım olur mu?

Valla ben 13. haftada öğrenmiştim, kız olacağını. Herhalde duruştan çünkü, cinsel organlar erken gelişiyor, doktor da işini biliyorsa, hemen anlayabiliyor :)))
Bizim cadı sağolsun, mal meydanda ben buyum diye bacaklarını açıvermiş, hemencecik öğrendik :))) :dance:

Benim buğün kontrolüm vardı..göstermedi gene sırtını döndü..çok kilo almışım..kes hamur işini tatlıyı yağlıyı dedi..moral sıfır oldu..folik asiti kesti yeni bir vitamin verdi demir ve kan hapıla..progestanıda kesti.
içimde kötü bir his var bebekle ilğili değil hayırlısı inşallah..

kızlar günaydın
dün bebeğimi gördüm yine ama hiç kıpırdamadı hatta elinin birini arkasına saklamış doktorum baya uğrastı görene kadar.inatmı olacak nedir benim kız.azıcık kıpırdamazmı:)
neyse dün 3lü testimizide yaptırdık bakalım hayırlısı artık inşallah 2li testteki gibi hiç bişey çıkmaz.

folik asiti yenimi kestiniz ben 13 haftadan sonra bırakmıştım doktorum artık gerek olmadığını söylemişti.vitamine başlamıştık o günden sonra

sırnaşık şey canım inşallah 3'lü testinde tertemiz çıkacak... Bende yarın gidecem.. Bakalım benim testim ikili test gibi riskli mi çıkacak... İnşallah çıkmaz yaa.Kızlar dua edin benim için senağlama

folik asiti yenimi kestiniz ben 13 haftadan sonra bırakmıştım doktorum artık gerek olmadığını söylemişti.vitamine başlamıştık o günden sonra

ben 12. haftanın sonunda kestim folik asidi... Ondan sonra doktor bana demir ile vitamin ilacı verdi.. Hala kullanmaya devam ediyorum.Doğuma kadar da kullancakmışım

dualarım seninle canım bozma moralini inşallah bişey çıkmaz.hımm banada doktorum senin gibi söylemişti ama ben demir hapı yerine demir ve kan içeren serum takıldı 5 hafta boyunca aşırı eksik görmüştü doktorum.bidahada demir hapı vermedi gerek yok dedi.

merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. boyle bir forumu tesadufende olsa bulmak beni çok keyiflendirdi.

hazırlayanının ellerine sağlık

canım hiç endişelenme inş.ii çıkar sonuçların benim ikli tesste riskli çıkmıştı ama üçlü test normal çıktı amniosentese gerek görmedi dr.um haftaya ileri düzey ultrasona girecem amniosentes isteselerdide yaptırmıcaktım zaten rahat ol bunlar olasılık testleri kesin deiller

tam olarak ne zaman belli olcak sonucum perşembe felan mı dedin ben mi yalnış hatırlıyorum bizi cvpsız bırakma emi

tam olarak ne zaman belli olcak sonucun perşembe felan mı dedin ben mi yalnış hatırlıyorum bizi cvpsız bırakma emi

Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun... Valla bu site sayesinde moral bulabiliyorum. İkili taramam yüksek riskli çıkınca direk buraya yazmıştım. herkes bana o kadar çok yardımcı olduki kendimi sizler sayesinde toplarlamıştım... Üçlü tarama içinde kendimi şartlandırdım güzel çıkıcak diye... Sizlerşnde duasıyla inşallah güzel sonuçları haber vericem....

Evet canım yeni kestik..Şuan demir ve kan hapı kullanıyorum..ben düne kadar progestanda kullanıyordum..benim ilk haftalarda düşük riskim vardıya.ondan canım..senide tebrik ederim..inşallah hepinizin testleri çok iyi çıkar rabbimden..
benim hala içimdeki sıkıntı geçmedi niyeyse..
yaa bu arada şu kakao ve badem yağı çok iğrenç kokuyor..geceleri ölüyorum kokusundan hergünde duş almak zorunda kalıyorum üşeniyorum..sizler ne yapıyosunuz arkadaşlar.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…