diloşum valla aynı dertten bende müzdaribim... riskli bir hamilelik dönemi geçirdiğimi bildikleri halde hiç oralı bile olmuyorlar...su üçlü taramayı amniyosentezide bi atlatıyım sanırım bende çıkacam işten
Tosabaacım çok haklısın artık evımızın kadını olalım dıyorum ben de. Zaten ılk cocugumun buyumesıne şahıt olamamış ve herseyını kacırmıstım. Barı bunu yaşamak ıstıyorum .Umarım verdıgım karara sonradan uzulmem. ama herseyden önemlısı sağlığımız dıyorum değil mi.
Ve büyük gün yarın inşallaahh...
Senın bebişinin cinsiyetı belli mi? ben henuz öğrenmedım daha erken mı dersın ? 16 haftadayız..
Benim buğün kontrolüm vardı..göstermedi gene sırtını döndü..çok kilo almışım..kes hamur işini tatlıyı yağlıyı dedi..moral sıfır oldu..folik asiti kesti yeni bir vitamin verdi demir ve kan hapıla..progestanıda kesti.
içimde kötü bir his var bebekle ilğili değil hayırlısı inşallah..
kızlar günaydın
dün bebeğimi gördüm yine ama hiç kıpırdamadı hatta elinin birini arkasına saklamış doktorum baya uğrastı görene kadar.inatmı olacak nedir benim kız.azıcık kıpırdamazmı:)
neyse dün 3lü testimizide yaptırdık bakalım hayırlısı artık inşallah 2li testteki gibi hiç bişey çıkmaz.
folik asiti yenimi kestiniz ben 13 haftadan sonra bırakmıştım doktorum artık gerek olmadığını söylemişti.vitamine başlamıştık o günden sonra
sırnaşık şey canım inşallah 3'lü testinde tertemiz çıkacak... Bende yarın gidecem.. Bakalım benim testim ikili test gibi riskli mi çıkacak... İnşallah çıkmaz yaa.Kızlar dua edin benim için senağlama
sırnaşık şey canım inşallah 3'lü testinde tertemiz çıkacak... Bende yarın gidecem.. Bakalım benim testim ikili test gibi riskli mi çıkacak... İnşallah çıkmaz yaa.Kızlar dua edin benim için senağlama
folik asiti yenimi kestiniz ben 13 haftadan sonra bırakmıştım doktorum artık gerek olmadığını söylemişti.vitamine başlamıştık o günden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?