evet kesinlikle terlediği içindir. bizde tatildeyken oğlum boncuk boncuk ter akıttı ve bezini az ıslatıyordu. çağan efe su içmeyide sevmiyordu sanırım benimki gibi terledikçe aldıkları sıvı miktarıda artmamıştır sevmediğinden çişi ondan azalmıştır.selam arkadaşlar.hasta bebişlere geçmiş olsun.
çağan da parmak uçlarına basıyor ve ben bi kere bile yürütece bindirmedim. yürüteçle alakalı olduğunu sanmam ayşegülün dediği gibi ilk başlarda parmak uçlarına basıyo bebekler benim gözlemlerim de öle. ayşegülcüm çok üzüldüm kuzuna ya. ben süt veriyorum haftada 2-3 kez öle bişiy olmadı. keçi sütünü dene. onu verebiliyosun diye biliyorum ben.
bu arada gamze nerde? bişiyi yok dimi?
çağan hem emekliyo hem koltuk kenarlarında sıralıyo. 5 tane diş çıkmak üzere hepsi kabardı ve bembeyaz.
bişiy soracağım bi de kızlar bebeklerinizin çiş miktarları nasıl? terlediği için mi acaba benim oğlum eskisi kadar çiş yapmıyor ve kafama takılıyor
selam kızlar ben bugün çok yorgunum ya onur çok çok çok yaramaz beni 1 sn oturtmuyo ya Allahım şikayet etmek istemiyorum ama mahvediyor beni ya başım çatladı uyuttum az önce uyurken bile oyun oynuyo alkış yapıyo hop tekrar uyandı ağladım valla gündüz de yarım saat ya da 1 saat anca uyuyor hep oyun hep oyun ne yapcam ben bi akıl lütfen
zeseze canım aynı sorun bizde de var.çok terlediği için çiş miktarı azaldı bezleri eskisi gibi olmuyor.bi de benimki su içmeyi reddediyor denemediğim yöntem kalmadı.suluk,bardak,şişe herşeyle veriyorum ama beceremiyorum çok da üzülüyorum ama içmiyor işte.sadece aklına geldikçe emiyor.çok terlediği için başta çok korkuyordum hasta olacaak diye ama şükür ki bünyesi alıştı terlediği zaman da ter bezlerinden koyuyorum ama bu bi çözüm mü bilemiyorum.
benimki de beni çooook yoruyor ama atlatacagız inşallah bu günleri de
tatile gitmek istiyorum eşim karşı çıkıyor biz oğluşla tatilden hiç bişey anlamayacagız daha bize bağımlı diye.orda da farklılık olmayacak diyor.siz ne dersiniz kızlar?sanırım bu gidişle gitmeyecegiz
kızlr bişi sorcam benim oğluş adımlarını seri olarak atmıyo mesela tutuyorum ya yürütürken bazen ikisini birden atıyo zorlamak istemiyorum bu konuda ama çalıştırmakda istiyorum acaba yürümeye hazır hissetmediği içinmi zorlamasammı? oturduğu yerden zorla tutunarak ayağa kalkıyo ayaklarının üstüne güzel basıyo ama ne bilim yürürken bazen çift adımla yürüyo normalmi 3 çocuk annesiyim ama böle bişeyi öbürlerinde görmediğim için tedirginim bi de kızlar biş daha sorcam otuturken yığılıyolarmı benim oğlan oruruken çok bırakıyo kendini tam dik oturamıyo dr a gitsekmi ne dersiniz?
kızlr bişi sorcam benim oğluş adımlarını seri olarak atmıyo mesela tutuyorum ya yürütürken bazen ikisini birden atıyo zorlamak istemiyorum bu konuda ama çalıştırmakda istiyorum acaba yürümeye hazır hissetmediği içinmi zorlamasammı? oturduğu yerden zorla tutunarak ayağa kalkıyo ayaklarının üstüne güzel basıyo ama ne bilim yürürken bazen çift adımla yürüyo normalmi 3 çocuk annesiyim ama böle bişeyi öbürlerinde görmediğim için tedirginim bi de kızlar biş daha sorcam otuturken yığılıyolarmı benim oğlan oruruken çok bırakıyo kendini tam dik oturamıyo dr a gitsekmi ne dersiniz?
merhaba herkeze.Bız tatılden geldık en sonunda.Evımı ozlemıstım.Tatıl guzel gectı tabıkı oncekı tatılerden cok farklı bır tatıl oldu.Saatlerce plajda dolasmak uzanmak dıye bısey yoktu.Sabah oyleyen kadar uyumak da yoktu.Gece gece de sabaha kadar dısarda kalmak da yoktu ama bunlara ragmen cok guzel ve degerlı vakıt gecırdık.Tavsıyem bebekle tatıle gıdersenız daha az yogun zamanı secmelısınız.Suan hoteller plajlar dopdolu ve bebegın kalabalıgı sevmıyorsa tatılınız mafolur.Bız kucuk bır kasabadaydık kucuk sesız br hotelde kalmıstık tek bebek Sanberktı.Onun ıcın bebegımın uykusunu bozmadı.Bızım ıcın bu cok onemlıyıdı cunku bizimki uyukusunu alamadıkca yemeyini yemez ve cok sınıorlı geveze olur.
ben sadece kahvaltılarında pınar devam süüt kullanıyorum o da azıcık bişey.bu ayda ne kadar süt almaları gerek hiç bir bilgim yok ama 500 cc herhalde almalıdır.ben emzirdiğim için ne kadar içiyo günde bilemiyorum sabahalrı emiyo öğlen uykusunda emiyo akşama yakın da emiyo bi de gece uykusundan önce emiyo ama benim de sütüm azaldı eskisine nazaran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?