2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde oğluş sürekli ileri geri hareketler yapıyo senecim bu dönemde bu tarz hareketler normal önemli olan sizi taklit yeteneklerinin olması bişeyler öğrenebilen bebekten korkmayın...
evet canım haklısın günler su gibi geçiyor biraz rahat olup dediğin gibi tadlarını mıncırmak lazım o bal kaymakların

kızlar çoooooooooooook teşekkürler valla bi dr. gitsem bu kadar rahatlamazdım. Fikriyecim aynen uykusunda bile alkış yapıyor. o kadar rahatladım ki... ohhhhhhhhhhhhh
Allah razı olsun kızlar

kızlar doğumgünleri için neler planlıyorsunuz? temmuz annelerinden bazıları çok hoş törenler düzenlemişler.bizim 9 günümüz kaldı. ben gelecek konuklara lavanta paketleri hazırlatıyorum.davetiye ısmarladım.(abarttıkça abartacağım:))) pasta konusu muamma yalnız. küçük yerdeyim ve istediğim gibi bi pasta bulamadım.

slm kızlar ben geldimmm bebişleriniz nasıl benimkiler allaha şükür gayet iyi izinde biraz ateşlendiler ama çok şükür geçti evime geldim sizlerde ne haberler var

kızlar benden bir uyarı bu ara salgın var dikkat edin kuzulara.. ateşleri çıkarsa ihmal etmeyin..biz 3 gündür hastayız doktora gittik boğazımız şişmiş,birde gözü kanlandı..bu nasıl salgınsa gözüne vuruyormuş..

doğum günü için aslında değişik birşeyler düşünüyordum ama babaanne ve dede konusunda şanssız olduğumuz için..sadece dayılarımız ve anneannemiz olacak..1 yaş bebek şekerleri var onlardan kendimize yapıcam hatıra kalsın..birde üzerinde oğluşumun resmi olan bir pasta yaptırmayı düşünüyorum,belki başka bir şekilde olabilir..ama oğluma ne hediye alayım karar veremedim..

günaydın
yelizcim geçmiş olsun canım nasıl bi salgınmış gözüne niyee vurduki ( çok üzüldüm şimdi nasıl canımcım
zeynepcim ben d. gününde çok abartılı bişeyler yapmıcam 3 çocukla çok yoruluyorum:bbo::bbo: çok kişi .çağırmıcam ama yinede özel bişeyler yapmak istityorum tabi güzel bi pasta yaptırcam kremalı mavi şekerler koydurmak istiyorum üstüne kalabalık olmuyacağımız için şöle küçük bi pasta ben diş buğdayınıda hala yapamamıştım onunla beraber yapcam ikisi bi arada olcak idare etsinler artık yetiştiremiyorum:kedi: günlerim çokk yorucu geçiy:1rolleyes ama sizin ilk d. gününüz kızlarr şölee kocaman pastalar kalabalık insanalar çağırırsınızsositosositohihoyyyt benim büyük oğluşun d. günleri hep kalabalık olurdu artık yoruldumm yaşlandım küçük oğluş şansına küssün napimm :)):smiley-cool:

yeliz çok geçmiş olsun. dikkat edelimde nasıl. insanlar hasta oldukları halde bebeklerin yanına yaklaşmaktan çekinmiyorlar uyarıyorsun ama iş işten geçmiş oluyor.

doğum günü demiş yarama parmak basmışsınız. bende şöyle cafcaflı bir parti istiyorum ama burada o kadar yalnızız ki. akrabalardan gelmez kimse çok uzaktalar. birkaç arkadaş var onlarında ne yapacağı belli değil. şimdi ben ne yapıym ya bi akıl verin. ilk doğum günü çok özel olsun istiyorum. yorgunluğu masrafı hiç gözümde değil ama o kadar hazırlıktan sonra kimse gelmezse ortada kalmak var. bide ramazanın ilk günlerine denk geliyor buda işin cabası

senecim memlekete gitme şansınız yok heralde.
3 kişi de olsanız yap bence sonra pişman olursun. ne yapmayı planlıyorsan 3 kişilik planla ama mutlaka yap. benim de çok kalabalık olmayacak 8-10 kişi anca. ama davetiye bile vericem ben.içimde kalsın istemiyorum.
ayşegül sen yorulmakta o kadar haklısın ki... çok zor işin çooookk. Allah yardımcın olsun tatlım.
bu arada gamzeden haberin var mı? iyiler di mi bi yaramazlık yok

boğaz iltihabı konjiktivite çeviriyormuş bu ara herkeste aynı şikayet var dedi doktor..ben oğlumu nasıl hasta ettim hala anlamadım..millet minicik bebekleri denize sokar birşey olmaz benimki hasta oldu yaa.bugün daha iyi ateşi yok şükürler olsun.en son 39,5 tu..hemen ılık duş aldırmıştım..bir daha çıkmadı..antibiotiğe devam..

bizde aile içinde yapıcaz doğum günümüzü büyük ihtimal annemlerde yaparız..annem,2 kardeşim, eşim,ben ve küçük prens..benim akrabamda yok burada eşimin var ama yaşlı insanlar geleceklerini sanmıyorum..babaanne ve dedemiz var ama yok...bende hep büyük bir parti hayal etmiştim ama olmadı..

senecim zeynep haklı 3 kişide olsanız mutlaka yapın içinizde kalmasın bol fotoda çekin büyüdükleri zaman bakıyolar resimlere aaa bak 1 yaşındaki d. günüm diye anı değeride var hatta davetiyesini de yapıp saklayın güzel fikir
zeynepcim canım gamzeden haberim var burayya yazmayı unutmuşum gamzecim yeni ev alcaklardı onla uğraşıyodu şimdi 1 tane bulmuşlar anlaşma aşamasındalardı veeeee linamızın dişi çıktı :) bugün diş buğdayı yapıyo c tesi zannedersem antalyaya geçecekler gamzeden haberler böle :))
aynurcum hoşgeldin tatlım 3 afacanımız nasıllarrr :))
yelizcim oğluş biraz daha iyiymiş çok sevindim canım inş kısa zamanda atlatır kuzumuzz

kızlar birşeyler buldum hemen paylaşıyorum doğum günleri için fikir olsun..

bunlarda 1 yaş doğum günü şekerleri için süslemeler...

Ben de cok guzel bir parti plan etmistim ama maglesef olmayacak.11 cocuk gelecekti ama nasil bie sansimiz bu hepsi Bulgaristana gitti ve artik eylulde gelecek.Yeni planimiz aksam babaannesi dedesi ve dugunumuzdeki sahitler gelecek yani hep buyuk insanlar olacaz.Ama ineden parti sapkalar balonlar eksik olmayacak.Kamera fotoraf makine de olacak ayrica fotorafcida fotoraf yapacaz.
gunduz evimizin yaninda kucuk sesiz bir park var orda kuru pasta sekerler dagitiriz.simdilik bunlari dusunuyoruz.

yeliz çok güzel görünüyorlar. bir yaş pastasının benzerini temmuz annelerinde görmüştüm çok beğenmiştim. benim bunları burada yaptırmam hayal.

zeseze ayşegül sizden güç alarak yapmaya karar verdim. şimdiye kadar oğlumun hergün fotoğrafını çektim ilk oyuncağı ilk dişi yaramazlığı ilk kelimesi bunlar hep video kaydında var. doğduğu günden beri günlük tutuyorum. elimde kamera fotoğraf makinesiyle geziyorum ilk doğum günü eksik kalırsa olmazzzzzz.
zesezeninde dediği gibi abartmanın sınırlarını zorlıycam. kara verince rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…