2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler annelerimm
senecimm harika karar vermişssinnopuyorumnanaktan canımcımm önemli olan senin eşinin ve oğlunun mutluluğuu hadi bakalım şimdiden kolay gelsin
fikriye canım parkta bişeyler dağıtmak oldukca güzel bi fikir harikasınn tatlımvereliniortak:lepi:

senin yine iyiymiş fikriye dede babaanne şahitler cepte. bizde kesin gelir diyebileceğimiz kimse yok. olsun gelmeyeni neden gitmedik diyecekleri bir parti hazırlıycam

valla fikriye çok iyi fikir.ben çocuklar için kurabiye düşündüm ama dağıtmak çok iyi fikir. ben de sokaktakilere dağıtacağım valla hayır gibi de olur:)
hah şöle senecim "keşke" demeyeceksin inan.
ayşegülcüm saol valla gamzeyi merak etmiştim. selamımı söle görüşürsen

kızlar bugün çarşı pazar dolaştım büyük dikdörtgen üzerinde bebeğinizin resmi olan pastalar 60 ytl..resimsiz 50..20 kişilik oluyormuş bu pastalar..

Son düzenleme:
selam kızlar planlar yapılmaya başlanmış valla ben de şimdiden pastayı nasıl sipariş etsem onun düşüncesindeyim

selam kızlar planlar yapılmaya başlanmış valla ben de şimdiden pastayı nasıl sipariş etsem onun düşüncesindeyim

bulunduğun yerde şöyle iyi pastaneler varsa şu 1 şeklinde şeker hamurundan figürler olan pastalar muazzam. keşke burda öyle bir şansım olsaydı.

yeliz canım ne güzel pastalar bunlar ya ben de 1 şeklinde olsun istiyorum
fikriye eklediğin resimleri ben göremiyorum neden acaba?
bu arada göçmensin sanırım

fikriye bişeyler eklemişsin sanırım ama bende göremiyorum.

hanımlar albüm oluşturmak istiyorum ama resimleri bir türlü ekleyemiyorum. acaba boyut sınırlaması mı var?

fikriye canım bende göremedim resimleri...kızlar bende başta 1 numara olan pastaları düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim..pastanede katalog vardı oradan seçtim bir tane..çok güzel modeller var..bir numaraların üstü şekerli ya tadından dolayı pek tercih edilmiyormuş nasıl birşeyse artık..benim seçtiğimin üstünü mavi tülle süslemişler..küçük biberon, patik ve minikcik bir bebek var pastanın üstünde keşke resmini çekseydim aklıma gelmedi..katalogları var sizde alacağınız pastanede bakın çeşit çok..

hayırlı olsun şimdiden. takvimin yok doğum günü yakın sanırım

bu ay ama daha vakit var havalar çok sıcak oğlumla gündüz çok gezemiyorum bugün biraz kapalıydı hava fırsattan istifade kendimizi sokağa attık..pastayı beğendim ama sipariş vermedim daha, 15 ağustos doğum günümüz...o zamana kadar belki fikrim değişir pasta konusunda bakalım..

bugün bu çerçevelerden aldım doğum günümüze 2-3 gün kala foto çektirip içine koyucaz ve anneannemizle dayılarımıza vericez..bir tanede bize aldım başka kimsemiz yok.:çok üzgünüm:

kızlar birşeyler buldum hemen paylaşıyorum doğum günleri için fikir olsun..

bunlarda 1 yaş doğum günü şekerleri için süslemeler...

bir yaş için buzdolabı süslerinden aldım keseler aldım şekerleri sonra alıcam havalar sıcak bozulur diye almadım..aynı doğumda yaptığımız gibi bebek şekeri hazırlıycam..birde hatıra defteri almayı düşünüyorum doğum gününde hepimiz oğluşuma birşeyler yazarız diye..başka aklıma birşey gelmiyor şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…