senin yine iyiymiş fikriye dede babaanne şahitler cepte. bizde kesin gelir diyebileceğimiz kimse yok. olsun gelmeyeni neden gitmedik diyecekleri bir parti hazırlıycamBen de cok guzel bir parti plan etmistim ama maglesef olmayacak.11 cocuk gelecekti ama nasil bie sansimiz bu hepsi Bulgaristana gitti ve artik eylulde gelecek.Yeni planimiz aksam babaannesi dedesi ve dugunumuzdeki sahitler gelecek yani hep buyuk insanlar olacaz.Ama ineden parti sapkalar balonlar eksik olmayacak.Kamera fotoraf makine de olacak ayrica fotorafcida fotoraf yapacaz.
gunduz evimizin yaninda kucuk sesiz bir park var orda kuru pasta sekerler dagitiriz.simdilik bunlari dusunuyoruz.
aslında yakın olsak bir araya gelip kutlardık ne güzel olurdu..
selam kızlar planlar yapılmaya başlanmış valla ben de şimdiden pastayı nasıl sipariş etsem onun düşüncesindeyim
fikriye canım bende göremedim resimleri...kızlar bende başta 1 numara olan pastaları düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim..pastanede katalog vardı oradan seçtim bir tane..çok güzel modeller var..bir numaraların üstü şekerli ya tadından dolayı pek tercih edilmiyormuş nasıl birşeyse artık..benim seçtiğimin üstünü mavi tülle süslemişler..küçük biberon, patik ve minikcik bir bebek var pastanın üstünde keşke resmini çekseydim aklıma gelmedi..katalogları var sizde alacağınız pastanede bakın çeşit çok..
kızlar birşeyler buldum hemen paylaşıyorum doğum günleri için fikir olsun..
bunlarda 1 yaş doğum günü şekerleri için süslemeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?