2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu magnetlerden bende istiyorum. doğumda dağıtmak istiyordum eltim süpriz yapmış o hazırlamış ama magnetli değildi. içimde kaldı doğum dününde olur inşallah. çerçeveler çok güzel ben bulamıyorum böyle

bugünde anneannemize,babamıza,dayılarımıza minik hediyeler aldık sürpriz yapıcaz..balon aldım evi süslemek için..bir tek pastamız kaldı ona daha vakit var..

sene canım çerçeveyi bebek şekeri malzemelerinin satıldığı bir yerden aldım ben eltin biliyorsa ona sor yardımcı olsun.

Son düzenleme:
senecim bi site var oradan seçip sipariş ediyosun ben lavanta kesesi hazırlattım tanesi 1.30 a geldi. istersen adını yazarım özelden. çok çeşit var. gerçi bebek şekeri ama olsun

ohhh kızlar ne güzel valla bizim burada kimsemiz yok ayrıca yeni taşındım burda komşumda yok sadece bir pasta yaptırırım eşimle keseriz foto falan çekeriz o kadar size imrendim valla zaten 3 çocukla nasıl doğum günü hazırlayabilirimki..aman üzüldüm valla bende isterdim oğluşlarıma böyle güzel bir doğumgünü üfffffffff

senecim bi site var oradan seçip sipariş ediyosun ben lavanta kesesi hazırlattım tanesi 1.30 a geldi. istersen adını yazarım özelden. çok çeşit var. gerçi bebek şekeri ama olsun

yaz canım ya hiç vakit bulamıyporum bu aralar internete girmeye.hazır adres iyi olur benim için. şimdi baktım yazmışsın çok sağol

canım ben üçüzler aklıma geldiğinde yeni taşınmış ve henüz çevre edinememiş olduğunu tahmin etmiştim sen yazmadan önce. hem daha epey bir süre var hoşgeldine gelenleri sende doğum gününe çağırırsın olmaz mı:kedi: daha öncede yazdığım gibi bize belkide hiç kimse gelmeyecek ve üç kişi kutlayacağız. hiç değilse siz beş kişisiniz :))))

Kızlar bugun Sanberkle yatak odasında oynarken yoruldu yanıma uzandı hemen karsımızda aynalı dulabımız var bi baktimki.Oglum kocaman olmus.Dogumdan sonra evimizdeki ilk gününde aynı pozisiyonda fotoraf cekmiştik ama o gunde elimde minici yavrum varda.Şimd ise kucagımda sıgmıyor.Aklıma böyle bir fikir geldi.Yani dogum günün için ozel bir hatıra albümü yaparsınız içinde ilk gününlerinden bir fotoraf ve simdiki halinden bir fotoraf yan yana yapıştırın tabiki pozisyon aynı olsun.Mesela yatagında uyurken nasılmıs ve simdi nasıl.Ben bizim yatmıs şekılde yapcam.

Son düzenleme:
zeseze bana da yazar mısın canım internet adresini?
fikirler çok güzel ben de degerlendireceğim

yeliz canım bu magnetler nerelerde satılıyor? ben de bebek şekeri yapamamıştım ve içimde kalmıştı şimdi senin yazılarını okuyunca heyecanlandım.ben de yapmak istiyorum bana özelden ayrıntılı yazar mısın?

ben magnetleri buradan aldım.aldığım yer zincir bir mağaza veya şubeleri olan bir yer değil onlarda istanbuldan alıyormuş tesadüfen eklediğim resimdekinin aynısını buldum birde resimn çerçevelerini başka 1 yaş için çeşit yok zaten..nette bebek şekeri yazın değişik siteler çıkıyor sipariş verebilirsiniz ben bebek şekerini öyle yapmıştım..

daha önce istanbulda eminönünden kapalı çarşıdan malzeme alan arkadaşlar vardı.acaba bursada kapalı çarşıdada varmıdır cyıldızcığım..

oğlum doğduğunda bir yastığın üzerinde emziriyodum boyu tam o yastık kadardı.emzirirken uyuyakalır ben yastıkla birlikte onu koltuğa koyar karşıdan uyumasını izlerdim. şimdi o yastığı başının altına koyuyorum emzirirken ve kucağımdan taşan ayaklarıyla koltuğu tekmelemesini izliyorum. aynı yastığa yatırıp bir fotoğraf çekiym bende bakalım ne kadar büyümüş.

Mesela albumde boyle de fotoraf ekleyebiliriz.Ilk patikleri ve simdiki ayakabı.Ilk banyo günlerinden bir fotoraf simdiden pozisyon aynı olmasada olur.Önceden teknede yikardım şimdi ise duş altında.Onceden havluile şimdi ise bornozla.Yani bunu gibi fotoraflar da olabilir.Sizde fikirlerinizi yapalım birbirimizden kopye çekelim.Cok da güzel birşey olur bence.

ben bir albüm alıp her sene doğum gününde çekilmiş bir resmini koyucam içine..birde hatıra defteri aldım ailemizin her üyesine bir şeyler yazdırıcam doğum gününde..

kızlar çok güzel fikirleriniz var bayıldım ben de onura bir tişört yaptırcam üzerinde kendi resmi ve 1 yaşındayım yazacak doğum gününde onu giydirmeyi düşünüyorum aynı resimden de pastasına koydururum herhalde

Selam arkadaşlar ..Memleketten döneli birkaç gün oldu temizlik falan ancak girebildim valla...Tam bir ay oldu burdan ayrılalı çok özlemişim hepinizi gerçekten...bu arada herkesi doğum günü telaşı sarmış okudumda kıskandım valla..ben şahsen öyle özel bişey yapmayı düşünmüyodum ama yazdıklarınızı okuyunca bende değişik şeyler yapmaya karar verdim...aslında gelecek kimsemiz yok ondan buruk bir doğumgünü olacak o yüzden pek hevesli değilim açıkcası....babaanne ve dede var onlar gelir artık ne yapalım....yakından takip ediyorum yapacaklarınızı kopya çekicem artık....hepinize sevgiler....tüm bebişleri öpüyorum...

ben oğlumun resmi olan t-shirt ü kendime yaptırdım..oğlumada bir t-shirt aldım üzerinde ingilizce benim babam senin babanı döver yazıyor onu giydiricem doğum gününde kendimde oğlumun resmi olanı giyicem..çok hercanlıyım..doğum günü fotolarımızda buraya koyalım kızlar..

yağmur25 hoşgeldin. bayadır yoktun. bebişin nasıl iştahı düzelmiştir umarım.

Hoşbulduk canım ...a.s.Malatyadaydım bir aydır evde internet olmadığı için giremedim malesef ama çok özledim inan hepinizi....bebişimin iştahıda fena değil diyeyim eskiye göre biraz düzeldi gibi ama hala katı şeyleri yiyemiyor...hani pilavdı dolma içiydi falan verince hemen çıkarıyor..yoğurtlada karıştırıyorum ama nafile...sabah akşam öğünlerine sadece çorba içebiliyoruz...püre şeklinde yapıyorum bende artık ne yapayım...kilomuz 9.900....gram gram kilo alıyoruz....çok hareketliyiz aslında emeklemedik ama 5-6 adım yürüyebiliyoruz...o yüzden belkide kilomuz hep sabit kalıyor...senin bebiş nasıl canım...sağlığı iyidir umarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…