2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya biz onurun kontrolü vardı istanbula gelmiştik sağ ayağında sorun var onun için kontrolümüz vardı dr konrtolden sonra ayakkabı yazdı o da 1 haftada ayağına özel yapılacak bizim doğum günümğz 10 ağustosta evimizde olamayacağız çok üzgünüm ya :gitme: keşke evimizde olabilseydik

hoşgeldin canım demek yürüyor senin kuzu ne güzel ya bizimkinin niyeti yok henüz

benimki de yürümek için çok uğraşıyo ama daha kendi başına gidemiyo emekliyo fakat çabuk sıkılıyo varsa yoksa yürümek valla çok zor bi dönemmiş

yağmur25 bebeğim iyi allaha çok şükür hala emeklemiyor ve yürümüyoruz onun dışında herşey iyi. kilosu gayet iyi canım bu ayda aşağı yukarı beklenen kilo bu zaten.

delikız çok geçmiş olsun ayağındaki problemi bilmiyordum.allah dermansız dert vermesin çabucak iyileşir umarım.

teşekkür ederim canım duaların için burda paylaşma fırsatım olmadı hiç doğduğundan beri uğraşıyoruz ameliyat falan oldu kuzum, doğuştan sağ ayağı içe dönüktü onurun çok şükür şimdi düzeldi sadece kontrollere gidiyoruz ve ayakkabı giyiyoruz

delikız ben de yeni okudum canım çok geçmiş olsun neyseki düzelmiş
yağmur canım bizim senle tanışma fırsatımız olmadı öncelikle hoşgeldin.bizim sorunumuz da benzer canım.pilav dolma içi mümkün değil yemiyo hatta ekmek kırıntılarını bile tükürüyo bunalıyorum resmen hep blendır kullanmak zorunda kalıyorum.ya ne olacak acaba böyle hep sürer mi ki?bizim bi de dişimiz yok ondan mı çıkarıyo acaba?

Hasta bebeklerimize çok çok geçmiş olsun.Bu günlerde bizimki de pek yemek yemiyor zıcaktan mı dişlerden mi anlamıs degilim sadece bu dönemin çabuk gömesini istiyorum.Anneler pütürlü yemiyor diye üzülmeyin nasıl olsa bir gün yemeye başlayacak önemli olan bişeyi yesin de aç kalmasın bebek.

Dogum gunumuz için başka bir fikrim var.Dovarda renkli bir hediye kayıt yapıştırcam üzerinde de renkli kayıtla SANBERK 1 YAŞINDA kesip yapıştırcam.Ve her misafiri ailece ve sanbewrk fotoraf çektirecem.Herkeze hatıra kalsın.Bizim de iki tane parti planlıyoruz üç arkadaşim çocuklarıyla gelcek.Onlarda gündüz yapacaz partimizi.ıki kiz cocuklara başlarına taç koyacaz erkek olanada şapka sanberkede taç üzerinde 1 yaş yazıyacak.Akşamda büyükler için parti olur degişik bir şey yapmayız herhalde.

Bizim orda yıl başında şans böregi yapalır.Börek içinde para ve kayıtta yazan dilekler koyuluyor.Küçüken parayı bulunca çok mutlu olurduk bende büyle bir börek yapacam.Sadece içindeki dilekler ne yazsam acaba diye düsünüyorum.

Kızlar bizim de bir adedimiz var burda varmı bilmiyorum.Onu eglence olur diye emekleyen ve yürüyen bebekler için yapabilirsiniz.Dınle alakalı birşey degil.Bizde bebek yüremeye başladıgında yuvarlak sekilde bir ekmek yapalır.Ekmek yuvarlanalıp bebek onun peşinde gitmesi gerekiyor.Ekmek alınır koparıp herkeze dagıtılır.Ama herkez yemeden önce elinde ekmekle biraz kosar sonra da yemeye başlar.Sonra bebegin önünde degişik şeyler konulur.Mesela hesap makine. defter. kitap. kalem.araba.tornavida.top. gibi şeyler.Ve ne alırasa ona göre büyünce ne olacak yorum yapalır.Ben bebekken hesap makine almışım şimdi de bir bankaciyim.Ne kadar doguru bilmem ama bunu yaparken herkez bir yorum yapabilir komik de olsa eglenceli olur bence.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar

fikriyecim fikirlerin çok güzel yalnız o duvara yapıştıracağın kağıdı nasıl yapacaksın

bebeğin önüne çeşitli objeler koyma buradada var canım. ama ne zaman yapılıyor pek bilmiyorum. bu hiç önemli değil ilk fırsatta ben oğluma yapıym bakalım ne olacak. iyiki hatırlattın eğlenceli olacaktır.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba canım nasılsın.Kısmet ise seneye sen de yaparsın.Bizde Sanberk için bugün yaptık.O da annesi gibi hesap makinesini aldı.Aslında Bulgaristandayken yürüdü ama çok iyi yürümedigi için yapmadık biraz bekledik iyi yürümeye başlayınca yaptık.Sizin tarafında var mı canım siz nasıl yapıyorsunuz.

Dogum gunumuz için bir fikir versene.

Canım az kaldı sen de bebegini kucagına alacaksın.Teyzesine fotoraf göndermeyi unutma tamam mı.lülülülülülü

Son düzenleme:
Kızlar bebekleriniz dişlerini nasıl temizliyorsunuz.Benimki bezi hiç istemiyor artık.Bende cocuk fırçası aldım ama acaba erken mı daha.Fırçasını eline veriyorum önünde de bir tabakta su koyuyorum fırçayla suya bandarıp sonra diş fırçasını ısırmaya başlıyor.Dişler pek temizlenmesine inanmam ama hiç iykamamaktansa buna da şükür.

teşekkürler canım senin de kandilin mübarek olsun
kaç tane dişiniz var canım bizim üstte 2 altta 2 dişimiz var hiç temizlemedik daha

selam canım
yürümüşsünüz artık oh oh hayırlı olsun - desene annesinin zor günleri şimdi başlıyo
Öpüyorum Sanberki kocamaaaaaan
O anlattığın adeti bende biliyorum kuzenlerim hepsi yaptı - kısmet olursa bende yaparım tabi eylenceli oluyo zemuszemus
Doğum günü için sen zaten planlar yapmışsın okudum hoşuma gitti - bence daha fazla iş çıkarma kendine - benim canım okadar hiç bişey yapmak istemiyo ki şuan kolumu kaldıracak gücüm yok - senin planlarını okudukça gözlerim pörtledi delikafadulden nasıl kalkacaksın okadar misafirin altından hemde ayaklarında Sanberk dolaşırken
Allah kolaylık versin

Benimde çok az kaldı canım şuan itibari ile 9 gün - heycanla bekliyoruz süremizin dolmasını - albüme mutlaka eklerim bebişimin resimlerini oradan bakarsın teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…