Hoşbulduk canım ...a.s.Malatyadaydım bir aydır evde internet olmadığı için giremedim malesef ama çok özledim inan hepinizi....bebişimin iştahıda fena değil diyeyim eskiye göre biraz düzeldi gibi ama hala katı şeyleri yiyemiyor...hani pilavdı dolma içiydi falan verince hemen çıkarıyor..yoğurtlada karıştırıyorum ama nafile...sabah akşam öğünlerine sadece çorba içebiliyoruz...püre şeklinde yapıyorum bende artık ne yapayım...kilomuz 9.900....gram gram kilo alıyoruz....çok hareketliyiz aslında emeklemedik ama 5-6 adım yürüyebiliyoruz...o yüzden belkide kilomuz hep sabit kalıyor...senin bebiş nasıl canım...sağlığı iyidir umarım?
yağmur25 bebeğim iyi allaha çok şükür hala emeklemiyor ve yürümüyoruz onun dışında herşey iyi. kilosu gayet iyi canım bu ayda aşağı yukarı beklenen kilo bu zaten.
delikız çok geçmiş olsun ayağındaki problemi bilmiyordum.allah dermansız dert vermesin çabucak iyileşir umarım.
Kızlar bizim de bir adedimiz var burda varmı bilmiyorum.Onu eglence olur diye emekleyen ve yürüyen bebekler için yapabilirsiniz.Dİnle alakalı birşey degil.Bizde bebek yüremeye başladıgında yuvarlak sekilde bir ekmek yapalır.Ekmek yuvarlanalıp bebek onun peşinde gitmesi gerekiyor.Ekmek alınır koparıp herkeze dagıtılır.Ama herkez yemeden önce elinde ekmekle biraz kosar sonra da yemeye başlar.Sonra bebegin önünde degişik şeyler konulur.Mesela hesap makine. defter. kitap. kalem.araba.tornavida.top. gibi şeyler.Ve ne alırasa ona göre büyünce ne olacak yorum yapalır.Ben bebekken hesap makine almışım şimdi de bir bankaciyim.Ne kadar doguru bilmem ama bunu yaparken herkez bir yorum yapabilir komik de olsa eglenceli olur bence.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKızlar bizim de bir adedimiz var burda varmı bilmiyorum.Onu eglence olur diye emekleyen ve yürüyen bebekler için yapabilirsiniz.Dİnle alakalı birşey degil.Bizde bebek yüremeye başladıgında yuvarlak sekilde bir ekmek yapalır.Ekmek yuvarlanalıp bebek onun peşinde gitmesi gerekiyor.Ekmek alınır koparıp herkeze dagıtılır.Ama herkez yemeden önce elinde ekmekle biraz kosar sonra da yemeye başlar.Sonra bebegin önünde degişik şeyler konulur.Mesela hesap makine. defter. kitap. kalem.araba.tornavida.top. gibi şeyler.Ve ne alırasa ona göre büyünce ne olacak yorum yapalır.Ben bebekken hesap makine almışım şimdi de bir bankaciyim.Ne kadar doguru bilmem ama bunu yaparken herkez bir yorum yapabilir komik de olsa eglenceli olur bence.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
fikriyecim fikirlerin çok güzel yalnız o duvara yapıştıracağın kağıdı nasıl yapacaksın
Kızlar bebekleriniz dişlerini nasıl temizliyorsunuz.Benimki bezi hiç istemiyor artık.Bende cocuk fırçası aldım ama acaba erken mı daha.Fırçasını eline veriyorum önünde de bir tabakta su koyuyorum fırçayla suya bandarıp sonra diş fırçasını ısırmaya başlıyor.Dişler pek temizlenmesine inanmam ama hiç iykamamaktansa buna da şükür.
merhaba canım nasılsın.Kısmet ise seneye sen de yaparsın.Bizde Sanberk için bugün yaptık.O da annesi gibi hesap makinesini aldı.Aslında Bulgaristandayken yürüdü ama çok iyi yürümedigi için yapmadık biraz bekledik iyi yürümeye başlayınca yaptık.Sizin tarafında var mı canım siz nasıl yapıyorsunuz.
Dogum gunumuz için bir fikir versene.
Canım az kaldı sen de bebegini kucagına alacaksın.Teyzesine fotoraf göndermeyi unutma tamam mı.lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?