2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yağmurcum benimkilerde 35 haftalık doğdular ama rop muaynesi falan yapmadılar acaba kuvöze girmediler diyemi

yaprak dökümü reklama girdi geldimm.
Yagmurcum canım Allah kolaylık versin geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız birşeycigi de yokmuş Kaanımız'ın.
Aynur dişleriniz hayırlı olsun güzelim bizde 8 dişimizi çıkarırken hiç ishal olmamıştık ama azıları çıkartırken ishalimiz baya fazlaydı. ikisi birden patladı diş sayımız 10 oldu.:))

Canım ROP mueyenesi sadece ıstanbulda cerrahpaşada yapılıyo zaten...seninkiler hiç küvezde kalmadılarsa doktorlar gerek görmemiş olabilir..dışarıdan gelen hasta çok...mesela biz sadece 10 gün küvezde kaldığımız için bizde bir sorun çıkmadı...20 gün kalan 40 gün kalan bebeklerde göz damarlarının gelişmediği görüldüğü için ileride körlük riski nedeniyle hemen lazerle ameliyata alındılaar...ne kadar erken doğarlarsa risk o kadar fazla yani...

Serenat hoşgeldin canım...bende izliyom bi yandan Cem öldümü noldu ya..tuh yazık olur valla...sizin dişlerinizde hayırlı olsun bu arada ...bizimkide çıktımı anlayamdım siz nasıl anladınız elinizemi geldi ben bakamıyorum ya ...pek bi beceriksiz çıktım bu konuda...

Aynurcum sanada iyi uykular canım...

yagmurcum evt sanırım cem öldü kalp krizi geçirdi herhalde.
canım bizim ben bir gün baktım diş etleri mor nasıl korktum panik oldum megersem dişler çıkıyormuş şişmişti diş etleri sonrada bir baktımki patlamıştı.
Fatmacım onur geç kalmış.
Yagmurcum iyi geceler.

daha yenii uyudu ben de yatarım artık birazcık internete girecektim erken uyusaydı zaten biz annelerin özel zevkleri falan yok artık ancak büyüyünce belki o da

okulla ilgili işleri halledeyim uğrarım dedim saat geç oldu.bu saate kadar bilgisayar başındaydım belim tutuldu yaaa.

yağmurcum sorun olmadığına çok sevindim kıyamam ben saatlerce aç kalmış yavrum. nasıl hastaneyse o dediğin gibi tam rezillikmiş canım.

aynurcum bizimde ishalimizin sebebi belli değildi sizin gibi ilaç kullanıyorduk düzelmiyordu.diş etleri kabarmış bembeyazdı diştendir dedik hala çıkan bir dişimiz olmadı.şimdiye kadar diş çıkarma döneminde bizimde ishalimiz olmamıştı.4 dişle kaldık damak beyaz ama....

ay valla kızlar sizde benim gibi yaprak dökümü hayranısısınız kimileri amannn bu dizide azıttı diyor ama ben hala büyük bir zevkle izliyorum ama sinirdende ölüyorum izlerken.

valla kızlar eymen çokk eziyet ediyor yağmurcum üst arkalarda anormal bir şişlik var yani çok şiş anlaşılıyor,yani biz öyle düşünüyoruz yoksa kullandığım ilaç hemen kesiyordu ishali hala devam ediyor kesin kilo vermiştir eymen zaten en küçük minyonu o iyice küçülür minişim..

aslı ,burcu sizin niye albümleriniz yok bebişlerinizi sizi görsek yaCADIARZU

EGE DÜN GECE 10 GıBı YATTI 12 DE MAM ıÇıP TEKRAR UYUDU
SONRA GECE 03.00 DE KALKTI VE SABAH 8 E KADAR UYUMADI
SONRA 2 SAAT DAHA UYUMUŞ

AMA BEN 12 DEN 03.00 E KADAR UYUYABıLDıM EGENıN SAYESıNDE
COOOOOKKKK UYKUUMM VAARRRR :a015:

Fıkrıyecım nerelerdeydın dÜn
evını Özledın herhalde
uĞramadın buralara

merhaba Burcu.Ben bulgaristandayken dolaplarin hali nasi olmus i gorcen.2 gundur dolap duzeltiyorum,ayrica biraz midemle sorunum var bi yatiyorum bi is yapayim diye kalkiyorum.Allahtan sanberk evde oynamaktan cok zevk aliyor bu gunlerde de bana da zorluk cektirmiyor.
Dun de sanberkin ishali vardi bi baktim 10 disimiz gelmis hemde baya buyumus 9 dan sonra hemen gelmis herhalde ama ben ancak dun fark ettim.onceki disleri cikarirken tek istahsiz olurdu Sanberk ama bu son 2 tane dislerde cok rahatsiz oldu anlatmistim zaten hem ishal hem kusma bide atesi olmustu.Insallah diyerlerde cabuk atlatiriz.

yamurcum siz daha onceden ikeaya gitmistiniz dimi?Orda cocuklari icin eglenecek yer varmiydi?Bayram pasadaki ikea.Eger cocuklar icin yer varsa pazar gunu orda bulussak ne dersin eger baska planlarin yoksa tabiki?

canim gorumcem geldi ben kalkiyorum.aksam konusuruz insallah.Fotoraflara bakamadim pek.daha sonra incelecegim.

aynurcum daha yeni gördüm ben ama belki sen biliyorsundur
sitede dördüzleri olan arkadaşlar da varmış
hani sen bize diyordun ya halinize dua edin diye
bak sen de dua et delikafadulden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…