2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum terazinin üstüne bas açılan pencereyi görürsün sekerim
oradan oy veriliyo işte

bende cıkayım artık ege uyudu sonunda sakinleştirebildim

ona bi kabak corbası yapmayı planliyorum bakalım
kabız olmuş yavrum ıkınıp duruyo
iyi gelir
bende acıktım biri de gelse bana yapsa ya
nerdeeee

ah anacım özledim seniii

canım oraya basınca yorumunuz yazıyo benmi yanlış yere basıyorum bende bir yandan çorba yapıyorum sen nasıl yapıcan

ya sinir oldum bi şey alamıyorum
ya bitmiş ya puan yetmiyo
e bitenlerin yerine yenileri niye eklenmiyo ama dimi ......

canım oraya basınca yorumunuz yazıyo benmi yanlış yere basıyorum bende bir yandan çorba yapıyorum sen nasıl yapıcan
ben yagı ve unu pembeleşene kadar kavuruyorum
sonra rendelenmiş kabakları koyuyorum
istege göre kıyma da koyabilirsin

sogan ve salcalı yada kremalı yapabilirsin canım

aslında bildiğimiz diğer corbalar gibi

ben düdüklüye patates,soğan brokoli,karnıbahar,havuç,kabak,irmik,tereyeğı,tavukgögsü bir parça tuz koydum pişince rondoyla parçalıycam

ben düdüklüye patates,soğan brokoli,karnıbahar,havuç,kabak,irmik,tereyeğı,tavukgögsü bir parça tuz koydum pişince rondoyla parçalıycam

sen corbası yapıyorsun canım
bende gelsem bugün yemege size :lepi:
canım hiç yemek yapmak istemiyo bugün tembelim

vazgeçtim ben almiiim bugün
sen bebişlere yedir vitaminli vitaminli
brokoli sevmiyorum naniknanik

gel canım eşim evde bugün yemegi o yapıyor balkonda ayrıntı vermiyeyim biyerlerin falan şişer

aynurcum sevindim canım umarım yakın zamanda tamamen atlatırsınız.

kış hazırlıklarından bahsetmişsiniz.bende bir ayakkabı ve fikriyenin dediği gibi astronot tarzı eşofmanlardan istiyorum.geçen sene tulumunu kullanmıştık şimdi küçüldü tabi bu sefer tulum gibi almıycam çok rahatsız duruyor bence.baharlık pek çok giysisi var kalın kışlıklar bizim için kullanışsız olur zaten evden dışarı çıkacak vaktimiz olmuyor ev içindede çocuğumu cicili bicili giydirmek istemiyorum rahat edeceği tarzda giydiriyoruz.bir tane montumuz var yeterde artar bile.daha önceleri her gördüğümüz şık kıyafeti alıyorduk dışarı pek çıkmayınca sırası gelmeden hiç giyilmeden küçüldüler bundan sonra bu hataları yapmıycam.küçülen kıyafetlerini topladımda iki en büyük boy hurçu doldurdu ağzına kadar çoğuda ya hiç giyilmemiş veya en fazla iki kez giyilmiş.küçük bir servet dökmüşüz yazık dedim. bize pek hediye gelmez en yakınlarımız bile sağolsunlar elleri boş gelirler tüm kıyafetleri hemen hemen biz aldık.durum böylede olunca bu yıl abartmayı hiç düşünmüyorum.umarım yani:))))

Selam arkadaşlar nihayet gelebildim....
Ne çok şey yazmışsınız yine ya oku oku bitmedi...
Fikriyecim canım dönmüşsün hoşgeldin öncelikle inşallah görüşücez en kısa zamanda arkadaşım...
Senecim canım sen nasılsın canım Enes paşamda iyidir inşallah biraz yormuş sizi anlattığına göre sabır arkadaşım sabır ben günlerdir sinir harbi yaşıyorum zaten ne sen sor ne ben söyleyim...
Aynur,burcu,ayşegül sizlerde yaramaz bi durum yoktur umarım..malum havalar soğudu artık aman dikkat edelimde bebişlerimiz hastalanmasın...
Beni sorarsanız iki gündür sinirlerim tavan yaptı artık bizimki gün boyu ağzına lokma koymuyor akşama kadar meme meme diye paçamdan ayrılmıyor akşama kadar mızmız dolanıp orayı burayı kırıp döküyor bunlarda yetmezmiş gibi ne işlerim yetişiyor ne yemek yapabiliyorum nede ağzıma lokma koyabiliyorum...psikolojik bunalımaa girdim galiba hergün aynı hergün aynı bünyem kaldırmıyo artık ne yapayım bilemeiyorum...her sabah uyandığımda bugün ne pişirsemde şu çocuk yese diye düşünmekten usandım artık...sinirli depresif biri olup çıktım..yemeyince de haliyle bar bar bağırıyorum artık sabrım gelmiyor...eşimde bana kızıyor yapma diye bide dönüp ona bağırıyorum...ikimizde çok yıprandık her yönden ..bu durum nasıl düzelir nasıl normale döneriz bilmiyorum....
Yarın Cerrahpaşada ROP muayenemiz var mesela göz için aç karnına gitmemiz gerekiyo...sabah 7 den 11 e kadar sürüyo...onca saat bizimkini nasıl zaptederiz damlaları nasıl damlatırlar aç karnına onca saat nasıl dayanır ikimizde kara kara düşünüyoruz...hayırlısıyla bi geçirseydik sabahı...
Kimsecikler yok zaten bende kaçıyorum bu durumda yarın muayenemiz var malum erken kalkıcaz...inşallah yarına yazışırız..hepinizi öpüyorum...sevgiler...

yağmurcum rop muayenesi ne demek canım gözlerle ilgili bir sorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…