2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yagmur sana bol sabır canım
galiba seninki sana cok güveniyo hazır emmek varken alıştıgı bi seyden vazgeçmek istemiyo desene
bizimki bazen abur cubur yemek istemiyo arada bende göz yumuyorum sende bi dene istersen başka güzel seylerin tadını alınca emmeyi azaltabilir

illaki sevdiği bir sey vardır
birde yemeyince zorlama daha sonra tekrar dene
cünkü bu bizde önceleri kaşıga tepki yaratmıştı
elimde kaşık gördüğü zaman direk eliyle itiyordu görmek bile istemiyordu şimdi geçti şükür
ege de bir kaç gündür cok huysuz dediğn gibi insanın sinirleri cok bozuluyo yıpranıyo
akşam eşim geliyo eve o yorgun ben yorgun cocukla ilgilenmekten konuşamıyoruz bile

hoşgeldin aynur
saate bak ya ancak bu saatlerde boş kalıyoruz desene
sabah yine erkenden kalkar bizimki
of offf mafoldumben

kızlar hoşgeldiniz ama ben kaçıyorum Allah rahatlık versin

kızlar yatın kalkın dua edin halinize ben sabah bir kahvaltı yaptırıyorum evlere şenlik.. biri bana ver diye bağırır o sırada öbürü ağzından çıkarır biri tepsiyi asılır.birinin dişi çıkar onun ağrısı geçer öbürü ishal olur evde hep bir kargaşaa hastalık

imdaaaaaaaaat!!!!!!!!!

dün biraz laflarız diye geldim habersiz misafir bastırdı hevesim kursağımda kaldı.

yağmurcum muayeneniz nasıl geçti umarım herşey yolundadır.

valla yağmuru bende merak ettim nasıl geçti acaba muayene?

kızlar eymenin ishalinin nedenini bulduk yavrum yazık meğerse azı diş çıkartıyormuş üstten arka azı dişler üstelik 2 tane benimkiler şimdiye kadar diş çıkarırken hiç ishal olmamışlardı valla çocugun dişleri davul gibi olmuş çocuk birşey yemez içmez..geceleri uyanıyor geç uyuyor ilaç kullanıyorum ama ishali geçmiyor ne zormuş azı diş valla kızlar gözünüz korkmasın.. ama bir yandan tecrube size benim aklıma gelmemişti daha önce sizlerden okusam aklıma gelirdi....inanamıyorum daha sırada onurla burak var asıl ben diyorum imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!

geçmiş olsun canım ne kadar zorlamış demekki
bizimki ilk dişinde ishal ve ateş yapmıştı
sonra olmadı

anamm millet azı diş çıkarıyo
biz daha 2 taneyle geziyoz sevineyim mi üzüleyim mi fisfisfis

Selam arkadaşlar bizimki erken yattıda bende gelebildim çok şükür....

Bugünümüz tam bir rezillikti sormayın....

Kaan 35 haftalık doğduğu için 10 gün kadar küvezde kaldı...küvezde kaldığı için göz damarları zedelenmiştir diye hastane bizi prematüre bebeklere özel ROP muayenesine gönderdi Cerrapaşaya...o gün bu gündür sürekli kontrole gidiyoruz mecburen...muayenede çok şükür bişey çıkmadı 2 yaşında ekrar getirin dedi prof...
Rezillik olan muayenenin zorluğu...sabah 6 buçukta ordaydık 7 gibi hemşireler gelip damla damlatmaya başladılar göz bebekleri büyüsün diye.. 1-2-3-4 derken tam 10 damla damlattılar yok gözbebekleri büyümüyo...yavrum mahvoldu bu arada tabi hemşirelrin saçına bi yapışıyoduki sormayın...4-5 kişi tutuyoruz hemşire damlatabilsin diye...gözleri kan çanağına döndü...ellriyle sürekli müdahele ettiği için tırnaklarınadan heralde gzlerini hep kanattı...bu arada aç karnına gidiliyo ..çocuk ikide bir meme meme diye bağırıp duruyo...muayenede tam 100 çocuk var hepsi prematüre..tam 5 oda..bakan hemşire 1 tane...kimine damlatıyo kimini atlıyo derken saat tam 12 oldu biz hala bekliyoruz...çocuk açlıktan bayıldı artık kucağımda gözleri şiş..başka hastanede yapmıyo bu muayeneyi..mecburan bekliyoruz...en sonunda hemşireylede kavga edip muayene katına indik..neyse içeri aldılar bebekleri bakan prof.sadece 1 tane..bekle Allah bekle..sonunda muayeneyi olup hastaneden çıktık ama saat oldu 1....eve bi geldik çocuk yürüyemiyo...damlalardan gözleri hem şiş hem yapışık önünü göremeden pat pat oraya buraya çarpıp duruyo..neyse banyosunu yaptırıp yemeğini yedirip yatırdım ama kaşama kadar ne uyuduğu belli oldu ne uyumadığı mızıkladı durdu...gün boyu kucağımdan inmedi yine...akşamda 9 gibi baygın uyudu..ilk defa...

Aynurcum canım dişleriniz hayırlı olsun canım...bizimkide çıktı heralde ya anlamadım yarılmış ama baktırmıyoki ısırıp duruyo...senin herşeyden üç tane Allah sabır versin canım gerçekten..bugün orda da vardı 4 tane üçüz aile...5-6 kişiyle gelmişlerdi hepside ancak zaptediyolardı çocukları valla ..aklıma sen geldin...sahi senin bebeklerinde prematüre değilmi..senin ROP muayenelrin yokmu...

Burcucum sende hoşheldin arkadaşım den nasılsın ne alemdesin...

Bu arada Sene imdat demiş gitmiş...nerelerde acaba?..özledik valla...

yağmurcum canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm valla haline yavrununiki yaşına kadar kaç ayda bir gidilecek bu muayemeye inşallah fazla değildir

yagmurcum cok geçmiş olsun
ne zahmetli bi işmiş bu Allah sabır versin sana ve ordaki tüm ailelere
ve de bebişlere

daha kaç defa daha olacak bu muayene

kızlar ben kaçar
herkese iyi geceler .....

Çok şükürki bi sorun yok canım o yüzden bi dahaki kontrolümüz 2 yaşında arada gitmiycez yani...ondan sonrada 5 yaşında normal bir göz doktoruna muayaeneye gidebilirsiniz dedi prof...

Hastaneyi bi görseniz küvezlerle gelen bebeklerle dolu...ilk muayeneler 1 aylıkken yapılıyo geç kalınırsa körlüğe kadar gidebiliyo Allah vermesin...cidden çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…