yagmur sana bol sabır canımSelam arkadaşlar nihayet gelebildim....
Ne çok şey yazmışsınız yine ya oku oku bitmedi...
Fikriyecim canım dönmüşsün hoşgeldin öncelikle inşallah görüşücez en kısa zamanda arkadaşım...
Senecim canım sen nasılsın canım Enes paşamda iyidir inşallah biraz yormuş sizi anlattığına göre sabır arkadaşım sabır ben günlerdir sinir harbi yaşıyorum zaten ne sen sor ne ben söyleyim...
Aynur,burcu,ayşegül sizlerde yaramaz bi durum yoktur umarım..malum havalar soğudu artık aman dikkat edelimde bebişlerimiz hastalanmasın...
Beni sorarsanız iki gündür sinirlerim tavan yaptı artık bizimki gün boyu ağzına lokma koymuyor akşama kadar meme meme diye paçamdan ayrılmıyor akşama kadar mızmız dolanıp orayı burayı kırıp döküyor bunlarda yetmezmiş gibi ne işlerim yetişiyor ne yemek yapabiliyorum nede ağzıma lokma koyabiliyorum...psikolojik bunalımaa girdim galiba hergün aynı hergün aynı bünyem kaldırmıyo artık ne yapayım bilemeiyorum...her sabah uyandığımda bugün ne pişirsemde şu çocuk yese diye düşünmekten usandım artık...sinirli depresif biri olup çıktım..yemeyince de haliyle bar bar bağırıyorum artık sabrım gelmiyor...eşimde bana kızıyor yapma diye bide dönüp ona bağırıyorum...ikimizde çok yıprandık her yönden ..bu durum nasıl düzelir nasıl normale döneriz bilmiyorum....
Yarın Cerrahpaşada ROP muayenemiz var mesela göz için aç karnına gitmemiz gerekiyo...sabah 7 den 11 e kadar sürüyo...onca saat bizimkini nasıl zaptederiz damlaları nasıl damlatırlar aç karnına onca saat nasıl dayanır ikimizde kara kara düşünüyoruz...hayırlısıyla bi geçirseydik sabahı...
Kimsecikler yok zaten bende kaçıyorum bu durumda yarın muayenemiz var malum erken kalkıcaz...inşallah yarına yazışırız..hepinizi öpüyorum...sevgiler...
kızlar yatın kalkın dua edin halinize ben sabah bir kahvaltı yaptırıyorum evlere şenlik.. biri bana ver diye bağırır o sırada öbürü ağzından çıkarır biri tepsiyi asılır.birinin dişi çıkar onun ağrısı geçer öbürü ishal olur evde hep bir kargaşaa hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?