2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu oğluşun çooookk tatlı maşşallah.evet tanıyorum o arkadaşı beterin beteri var:))

burcucum oğluşunun resimlerini gördüm maşallah çok sevimli.seni pek seçemedim ama annesine çekmiştir eminim.

aynur dördüz haaaa imdaaaaaaaaat.

fikriyecim sonunda uğramışsın özlettin canım.

burcucum oğluşunun resimlerini gördüm maşallah çok sevimli.seni pek seçemedim ama annesine çekmiştir eminim.

aynur dördüz haaaa imdaaaaaaaaat.

fikriyecim sonunda uğramışsın özlettin canım.

saul canim beni de ozleyen varmissenağlamaben de sizi cok ozledim acikcasi sohbetlerimize cok alistim.opuyorumnanaktan

burcu bebisin fotoraflarini gordum,masallah cok tatli ve yakisikli oglucun var.hele bu son fotorafta buyuk insan gibi uturmus dusunuyor cok hosuma gitti.o fotoraf nerde cekilmis oynadigi oyuncak da cok ilginc cok guzel.

niye kimsecik yok,dizimi izliyorsunuz yoksakaydirigubbakcemile.Aynur seninkiler bari erken uyur niye hala yoksun iki lafi konusalim:mymeka:

fikriye geldim sene sağolsun takvim göndermiş ama olmuyor,olmuyor,olmuyor anlayamadık kendim yaptım olmadı sonra tekrar denerim

aşk olsun buraya 1 gün giremeyen herkezi merak ediyoruz hiçç seni merak etmezmiyiz

ben geldim kızlar ne zamandır uğramamıştım buraya nasılsınız bebekler nasıl..

ben de geldim kızlar geçmiş sayfaları okuyamadım nasılsınız

kizlar bu ay dr kontrole gittiniz mi asi yok ama oyle bi danismak icin,biz cumartesi gitmeyi dusunuyoruz,aslinda bugun gidecekktik ama ben gece biraz rahatsizdim ve gitmedik bugun.

fikriyecim biz giittik onur 15. ayına girdiği için su çiçeği aşısı yapıdı 14 veya 15. ayda yapılması gerekiyormuş canım
kilo 11,5 boy 78 çıktı
kan tahlileri yapıldı herşey güzelmiş kansızlık vs yok dedi dr

Son düzenleme:
valla alışmışız burda muhabbete hemen bilgisayarı açınca buraya damlıyorum eşimde kızıyo başından ayrılmıyorsun diyor:))

canım albümü nasıl yapıyoruzki müsait bir zamanda yapsam olurmu. şimdi buraya bir resim ekleyeyim hemencik.
ben de geldim kızlar geçmiş sayfaları okuyamadım nasılsınız
bende geldimmm.

burcu bebisin fotoraflarini gordum,masallah cok tatli ve yakisikli oglucun var.hele bu son fotorafta buyuk insan gibi uturmus dusunuyor cok hosuma gitti.o fotoraf nerde cekilmis oynadigi oyuncak da cok ilginc cok guzel.
tesekkürler canım orası almanya
o gün okulöncesi dönemdeki cocukların problemlerinin giderilebilmesi
basarılarının artırılabilmesi gibi konular için bi gün düzenlenmişti
cok farklı ve güzel oyuncaklar vardı
ve daha bir sürü sey...

keşke bizim ülkemizde de olsa böyle seyler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…