2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saul canim bizde bu gunlerde daha iyiz,disleri cikti rahatladi tekrar yemeye basladi,o yiyince ben de mutluyum,siz tr ye donuyormusunuz cok iyi,tr hangi sehirde oturuyorsunuz?

ege napmış gecenlerde
size anlatayım

yeni yemek yemiştim masanın üzerinde büyük boy tuzluk vardı
hani genelde yemek yaparken kullandıklarımız var ya bi tarafı ince taneli bi tarafından cok dökülür
boyu nasıl yetiştiyse sen al onu ordan otur yere parkenin üzerine hepsini dök yere onu kum zannet güzelce dağıt etrafa ve oyna :1shok:
görünce sok oldum her taraf tuzzz :1shok:
ve öyle böyle değil birde ben görünce nasıl seviniyo kumla oynuyorum diye
nasıl mutlu....

kızayım mı güleyim mi bilemedim mirmirmirmir[/B]
[/COLOR][/COLOR]

saul canim bizde bu gunlerde daha iyiz,disleri cikti rahatladi tekrar yemeye basladi,o yiyince ben de mutluyum,siz tr ye donuyormusunuz cok iyi,tr hangi sehirde oturuyorsunuz?
evet aynen ya o yiyor sanki benim karnım doyuyor
annelik böle bişii demekkii...

biz tr de aksarayda yasıyoruz canım söylemiştim ama unuttun herhalde
yine dönüyoruz orayaaa :umursamaz:

valla kızlar bende koptum dün giremedim birdahaCADIARZU

eymende uyandı sonra valla çocugun düzeni bozuldu geceyarıları uyanıp ağlıyor uyanıncada oyun oynuyor gecenin üçünde oturdu oyun oynuyor

burcucum iyiki katıldın aramıza zaten çocuklar yüzünden(özellikle ben) bir hobimiz kalmadı burda derleşiyoruz sohbet ediyoruz çokkkk güzell oluyor.bu akşam eşim nöbetçi size daha çok takılırım,tebi bir yandan hanımın çiftligi var onuda izliyorumyerimseniben

Eklentiler

• $Görünt003.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $aynur.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $aynur (5).webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $Görünt010.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $aynur (4).webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 26
aslıcım senin oğluşunda benim eymenim gibi sarı paşa kendi resminide koysaydın

pek datlularrrr

maşallahhh
yalnız o son fotografta oynadıkları ne cözemedim elektrik süpürgesi mi :))

ay benimki uyyordu yandi beni cagrdi gittim yanina ben de bi uyumusum yani uyandim,oh ne guzel uyuku cekmisim,bu gece icin pilim dolu.:roflol:hihoyyyt

selam kızlar size sorum olacak,hepatit a aşısını yaptırdınızmı bebişlerinize?
fikriye sen buralardamısın?

aynurcum fotoraflara baktim,41 kere masallah allah nazardan beladan saklasin. Annesinin buyuk yardimcilari dagitmakta ama.:roflol:

selam kızlar size sorum olacak,hepatit a aşısını yaptırdınızmı bebişlerinize?
fikriye sen buralardamısın?

canim masallah pasana cok buyumus.Evet canim ben agustos annesiyim.
biz yaptirmadik canim yarin dr gidecez ona sorcam,bazi yaptiran var cunku ben de onunla danisacam.Bu kaka olayi icin de sorcam :roflol::roflol: sanberk bazi donemler disinda cok guzel besleniyor bana gore buna ragmen hic kilo almiyor bi bakayim o ne diyecek?

canım mertte yediği kadar kilo almıyor 10.200 gr
doktor normal dedi
senin yakışıklı kaç kiloydu 1 yaş kontrolünde

1 yasindayiken 10.640 gr boyu da 77 cm.ama o zamnlarda o kadar guzel beslenemezdi daha cok anne sutu aliyordu.yarin dr dan sonra sana da haber veririm.ama benim bildigim kadariyla hepatit a asisi 13 aylik yapalir.simdi senin yapman gerekn goz ve kulak muaneleridir.

fikriye sanberkin su takvimindeki fotografına bayılıyorum
cok tatlı cıkmış ya cok masum

Kızlar ben geldim ama kimsecikler yok gibi....yazılanlaı okuyabildim ancak...dün yine bayağı kaynatmışsınız...Fikriyecim seninlede bi karşılaşamadık arkadaşım ya ben gelince sen gitmiş oluyosun...görüşme işini dediğin gibi konuşup ayarlayabiliriz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…