sene kosisle vakit geciriyormus :kedihoşgeldin burcu
hadi yağmur, sene , delikız, sizde gelin
hanımın çiftligini izliyorum bir yandan yaa siz
aynurcum bi şey merak ettimcanım yaa yerim ben onu.benimkiler zavallılar hafta sonundan hafta sonuna babaları evdeyken dışarı çıkabiliyoruz evden adım atamıyoruz ..kar yağınca hiçç çıkamayız tek çocugu al kucagına çık ama üçüyle nasıl çıkıcaz bende onu düşünüyorum naparız diye kapı açılınca gündüz kapıcı falan gelirse yandıkk ağlıyorlar dışarı çıkıcaz diyee
biz evde habire tv. reklamlar kendi cd leri var dahi bebek,akıllı bebek onları falan izliyorlar oyuncaklar derken öyle geçiyor canım
aman Allahım neler duyuyorum gerçekten miisene kosisle vakit geciriyormus :kedipuyorumnanaktanŞeniz:içelim:a.s.:CüvCüv: ikinciyi planlamis kosisi de kafamçokkarıştı ay sene gormesin yazdiklarimikaydirigubbakcemile:kedi: ama sene sen kendi soyledin:ecrin_bebek: :CüvCüv::roflol:
bizde de aynı hatta bazen yenilediğim halde göremiyorumkızlar arada sayfayı yenilemem gerekiyor yoksa yazıları göremiyorum sizde durumlar nasıl?
canım acıkcası biz ege 3 yaşına falan gelince 2.yi planlıyoruzsiz ikinciyi ne zaman yapmaya planliyorsunuz eger yaparsaniz tabiki,bana sorarsaniz ikinci yapmam ama kocasigimi sorarsaniz birkac sene sonra kiz istiyormus adam,bu is siparisli ya.:mymeka:
Aynurcum seninki tup bebek mi?cunku 3 tanede,bide 35 haftsina kadar nasil dayandilar masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?