2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izleyin izleyin,ben bu dizi izlemedim hic,nasil bisey?bizim oturma odasinda turkce kanallar var ama diyer odalar hep bulgar kanallari,mesela asi,gumus,1001 gece,dudaktan kalbe simdi izliyorum ben onlari bulgar kanallarda simdi gosteriyorlar

bizde cok alışmıştık dışarıyo hiç sormayın
ama burda havalar cok sogudu ve yağmurlu
hasta olacaguna sıkıla sıkıla evde otursun daha iyi

hoşgeldin burcu

hadi yağmur, sene , delikız, sizde gelin
hanımın çiftligini izliyorum bir yandan yaa siz
sene kosisle vakit geciriyormus :kedipuyorumnanaktanŞeniz:içelim:a.s.:CüvCüv: ikinciyi planlamis kosisi de kafamçokkarıştı ay sene gormesin yazdiklarimikaydirigubbakcemile:kedi: ama sene sen kendi soyledin:ecrin_bebek::CüvCüv::roflol:

canım ben cd leri internetten indirdim çok faydalı şekiller, renkler, sağ beyin, sol beyin, yaratıcılık,mantık bunları öğreniyorlar 9 ay 4 yaş arası çocuklar için bizimkiler bayılıyor

aynurcum bi şey merak ettim
simdi siz araba koltugu falan kullanıyor musunuz
bizimki arkada koltugunda oldugu halde ben yine yanına biniyorum arkaya
siz nasıl yapıyorsunuz arka 3 tane koltuk mu dolu:roflol:
yoksa bazısı koltukta bazısı kucakta falan mı kalıyo
ayy zor iş walla

kızlar arada sayfayı yenilemem gerekiyor yoksa yazıları göremiyorum sizde durumlar nasıl?

aman Allahım neler duyuyorum gerçekten mii
cok sevindim
:sm_cool:
sene açılışı yapsın bakalım sıraya kim gececek :))

siz ikinciyi ne zaman yapmaya planliyorsunuz eger yaparsaniz tabiki,bana sorarsaniz ikinci yapmam ama kocasigimi sorarsaniz birkac sene sonra kiz istiyormus adam,bu is siparisli ya.:mymeka:
Aynurcum seninki tup bebek mi?cunku 3 tanede,bide 35 haftsina kadar nasil dayandilar masallah.

canım acıkcası biz ege 3 yaşına falan gelince 2.yi planlıyoruz
ben bir an önce tekrar işe başlamak istiyorum çünkü
2 bebeğimi de kendim büyütüp kaygısız tasasız başlayım diyorum
biraz zor olacak 2 cocuk ama istiyorum işte :asigim:

burcu resim vardı ama bulamadım üçünü arkaya koyuyoruz ben önde oturuyorum

evet fikriye tüp bebek canım valla çok az rastlanan birşey üçüzlerin 35 haftayı bulması allahın hikmeti...

valla benimki bile diyor bir tanede zeynep olsun diyee hele sizmi kalıcaksınız tek çocukla

kızlar bu arada yaşlarınız kaç ben 28 yaşındayım

bende yazilari gorebilmem icin hep yeniliyorum acaba baska yolu varmiki?
aynurcum ben bu cdleri indirmek istiyorum netten nasil indirebilirm?

bende yakinda dusunmuyorum acikasi,seneye calismaya dusunuyorum,ama ilk once Allahin plani neyse o olacak tabi.benim yasim 25.
Aynurcum tup bebk icin cok beklediniz mi canim genelde baya beklenir,ama turkiyede boyle aileler yineden cok sansli devlet de yardimci oluyor,bulgaristanda devlet yardimci olmuyor yustelik boyle merkezler cok az,maddi sikintidan cok aile cocuksuz kaliyor.

olric hosgeldin canim,coktan beri ugramiyorsun,senin actigin topiginde bile yoksun,hersey yolundami?umarim iyisiniz bebisinle.

bende 24 yasındayım
galiba en genciniz benim ablalarım delikafadulden
kızlar ne cd si bu daha cok erken tv izletmeyin
ilerki yıllarda dikkat dağınıklıgı yapabilir
okul hayatında

bizimki yemek yerken illa tv izliyecek,bisey izliyorsa bari egitici bisey olsun diyorum,tabi fazla tv izlenmemelidir ama hersey normal sinirlarinda ise faydali olabilir.

canım dahi bebeği çok önce indirmitim ama google ye yazarsan bulabilirsin

ne yazıkki bizim evde tv. hep açık başka türlü yemek yemiyorlar tek olsa bu kadar izletmem sık sık dışarı gezmeye götürürüm ama evde hafta içi hep hapisis

canım 2 aşılamadan sonra ilk tüp bebekte tuttu çookk şükür

fikriye geleni nasıl görüyorsun ben kenardaki avatarın yanındaki ışık online sa görebiliyorum ama daha önceki yazılara bakmam lazım yazmadan nasıl görebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…