2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canim,bizim planimizda pazar gunu ikeada olmamiz.ozelde tel no gonderiyorum sana.alkisalkisalkis

sohbetiniz bol olsun hanımlar. okadar çok okudum ki herşey karıştı birbirine.

eşim bütüngün görüşemiyoruz akşamları bari birlikte vakit geçirelim diyor artık.gelemiyorum buraya eskisi gibi ama aklım hep sizde.

aynurcum takvim olmamış neden anlamadım.eskisi de silindi şimdi üzüldüm.yapıştırdıktan sonra değişiklikleri kaydet var mıydı hatırlamıyorum.eğer varsa ona dikkat ediyorsun değil mi?

hepatit a aşısını biz 2 yaş sonrası düşünüyoruz.

serenat maaşallah ozana bu kadar zamandır bu güzellikten mahrum ettin bizi.

aynurcum üçüzler çok güzeller.eşimede gösterdim şaşırdı adam.çok zordur değil mi diye sordu.bende zordur eminim ama anneleri bizden daha fazla dert yanmıyor kadın çok sabırlı ve güçlü dedim.takdir ettik seni. tabi banada inceden bir imada bulundu eşim ikinci için çok beklemeye gerek yokmuş vs. ikinci mi? şaşırdı herhalde benim koca....

yağmur fikriye buluşuyorsunuz ha.çok imrendim şimdi.bende sizle olmak istiyorum.bunda çok samimiyim yürekten söylüyorum.

burcu aksaraya geliyormuşsun.ben mersinliyim memlekete giderken oradan geçiyoruz belki bir gün uğrarım:)) bak bende ayarladım zamanı belli olmayan bir buluşma.

gelelim bize. oğlum eskisi gibi iştahlı değil sanırım hiç olmayacakta.ama biraz daha iyi. artık hiç bir aktivite yapamıyoruz onunla derdi bir an önce elimden sıyrılıp koltuktan tutunarak kalkmak.çok mutlu ediyor bu durum onu.tabi bizde.topunu alıyor kanepenin başına yere koyuyor sonra tutunup kalkıyor ve topa vuruyor sıralayıp tekrar topa gelip vuruyor.anlayacağınız henüz yürüyemiyor ama yinede top oynamayı başarıyor yavrum.bunu görünce hem seviniyorum bir taraftanda içim sızlıyor.demek ki bu kadar hevesliymiş yavrum yürüyüp top oynamaya.geceleri bizde kalkıyoruz hala bu gece bir buçukta kalktı dörde kadar oyun istedi.derdi nedir anlayamıyoruz sabırla bekliyoruz.

çok özlemişim burayı.erken geldim bugün rahat rahat yazdım.gece büyük ihtimalle olmam 1+2=3 saatlik uykuyla duruyorum:)))

senecim ne zamandır karşılaşamıyoruz evet canı m değişiklikleri kaydet diyorum ama daha sonra uğraşıcam onunla uğraşınca sizinle konuşamıyorum.
canım sen benden daha iyi bir annesin bence ikinciyide büyütebülürsün arasını açmadan yap hemen iyi arkadaş olurlar

valla bu buluşanlara bende çooooook imreniyorum ahh bizde olsak oralarda ne isterdim ne isterdim

senecim yorumlarında çokk güzel olmuş oğluşlerıma saoll

evet sene aynurcum keske sizde burda olsaydiniz da gorussek,ben de cok cok istiyorum,ama bir gun yolunuz istanbula duserse bana haber vermeseniz kuserim aaaaaaaaaaaa :dilcikarna gore.lmaz:

iyi aksimlar canim,benimki de uyudu biraz zor uyudu bu gece babasiyla baya oynadi ve uyukusu kacti biraz ama kucuk savasimizdan sonra uyudu.bizde butun gun evdeydik 2 gundur cikamiyoruz hava cok soguk bugun yagmur da yagidi.aklima sen geldin,ucuzle sik cikamiyorsun,bu uzun gunlerde neler yapiyorsunuz acaba cok merak ettim,sikilmiyrlar mi.bizimki bugun cok sikildi gitti dolaptan ayakibi almis bana getirdi giydiriyor ayagima,elimi tutu iiii diskapiya kadar getirdi beni,yavrum evde cooooook sikilmisti,

ben de geldim
ege daha uyumadı beşiğine koydum uyur birazdan
kocacım da film izliyor
bende size takılayım dedim

bence onlar pek sıkılmıyorlardır
cünkü 3 kişiler arkadaşlık yapıp oyun oynuyorlardır hepbirlikte
bizimkiler hep yalnız bi süre sonra oyun ve oyuncaklardan da sıkılıyorlar

canım yaa yerim ben onu.benimkiler zavallılar hafta sonundan hafta sonuna babaları evdeyken dışarı çıkabiliyoruz evden adım atamıyoruz ..kar yağınca hiçç çıkamayız tek çocugu al kucagına çık ama üçüyle nasıl çıkıcaz bende onu düşünüyorum naparız diye kapı açılınca gündüz kapıcı falan gelirse yandıkk ağlıyorlar dışarı çıkıcaz diyee

biz evde habire tv. reklamlar kendi cd leri var dahi bebek,akıllı bebek onları falan izliyorlar oyuncaklar derken öyle geçiyor canım

doguru soyluyorsun burcu herhalde yalniz oldugu icin sikiliyorlar,bide nasil alisirsalar,bizimki butun yaz hep disirdaydi tek kahvalti oglen ve aksam yamagi icin evdeydi ara ogunlari disirda yerdi ve hep disirda oyunadi.disirda olmayi alisti hem de cok.

hoşgeldin burcu

hadi yağmur, sene , delikız, sizde gelin
hanımın çiftligini izliyorum bir yandan yaa siz

kızlar hanımın çiftliğini seyrediyorum bitince onuru uyutup gelicem inş o zamana gitmezsiniz

Ben de bu kis nasil gececek kara kara dusunuyorum.ara sira cikariz da oyle hergun olamaz.canim bahsetigin cdler nasil bir sidi ben de almak istiyorum oyle egtimci bisey ama bu yastaki hangisi uyugun acaba hic bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…