2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben de ikinciyi 3 yıl sonra falan düşünüyorum onur kreş yaşına gelip kreşe başlayınca diye düşünüyorum

bizimki yemek yerken tv izlemiyo
eline ilglenebileceği takıp cıkaravilceği bi oyuncak veriyorum
onunla oyalanıyo

ama bugünlerde bizimkininde tv ilgisini cekmeye basladı hatta kumandayı alıyo
kanalları değiştiriyo hoşuna giden bi şey olursa izlemeye başlıyo
ama cok cabuk sıkılıyo yine de dikkatli olmak lazım izlememesi en iyisi
ama aynı evde tv hep acık nasıl izlemesin

mesaj yaziyoruz ya bi asaya bak sol tarafta konuyu toplam ne kadar kisi okudugunu yaziyor ordan goruyorum sene de gelmis eyvah yazdigimi gorcek

yamur ve yeliz gelseler tam olacaz,iste teknloji birbirimizde uzaktayiz ama yineden beraber olabiliriz.ne mutlu bize.

anneler kresler en erken kac aylik bebekler aliyor?ben de vermeye dusunuyorum ama seneye 2 yasinda aliyorlarmi?

biri bana mı seslendi?

fikriyecim kocacığım maça gitti tabi bir güzel fırçayı yiyerek.sen hem birlikte vakit geçiremiyoruz diye hayıflan hemde bulduğun ilk fırsatta maça git.

ne ikincisi arkadaşlar aman aman içinizde en son düşünecek olan benimdir herhalde.büyük konuşmayayımda.

sne suan okuyor yazdiklarimizi kizlar cok yazin kafasi karissin da benim yazdiklarimi unutsun,yazin yazin,oh cok yazdim ben de.

kız üçünü birden verirsem batarız

şimdi sene geriden okuyordur

ayy aslıda gelmedi onu unuttuk yaaa

ay okumus,neyse,demkki bisey olmamis.gitsin canim gitsin maca,ne guzel etmis yoksa kimbilir ikinci icin habr alirdik,:CüvCüv:a.s:roflol: ne guzel simdi bizimlesin.opuyorumnanaktan

sene bak yaptım cetveli ama reside eklemiştim oğluşlarımı o olmadı

yaa şu siteye yetkililer el atsaya iyice hantallaştı

canım arkadaşlarım şöyle uzun zamandır kocasından uzakta taaaa bulgaristanlarda olan bir arkadaş vardı kimdi o yaaaa:)))nasıl özlemiştir kocasını di mi

ben işe başlamdığım sürece kreşe vermeyi düşünmüyorum açıkçası
3 yaşına geldiğinde artık uygun bi okul öncesi kurumuna gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…