2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum kız olduğu belli değil güzel olmuş.üçüzler için pek seçenek yok gibi.

bende kreş düşünmüyorum mümkün olduğu kadar evde olmalı sonra ana sınıfı yeterli.

dahi bebekten enes çok şey öğrendi işe başlamadan seyrediyordu ama ben hep yanındaydım. mesela aynurda bilir orada iki parçalı yap boz var ilkin orada gördü ben alıp önüne koyunca hiç acemilik çekmedi neyin nerde olması gerektiğini biliyordu.ama tv ye bende karşıyım.çocukların odaklanma sürelerini kısaltıyor.bu bir gerçek.

kaçmadım canım bende burdayım ama napıyım bi şey yazmıyorsunuz
bende başka topiklere bakıyorum :dilcikar:

yok canim benim dizim yokki,ben diyer topige baktim,azicik.bizimde ikili yapbozlarimiz var,ama bizimki onlardan inek ve atti secip onlari yapiyor sadce,hatta ben kutusunu icine brakiyorum o karistiriyor ve atin ve inegin parcalari ariyor sadece diyerleri atiyor,aslinda kydeyken hep at ve ineklerin pesindeydi onlardan cok hoslaniyor herhalde ondan yapiyor diye dusunuyorum.
sizin bebekleriniz icin duyunca masallah cok akillilar benimki ne zamn akilincan bilmam,Enes de 5 kadar sayordu simdi daha fazla ogrendimi,sene saklama burda da anlat nasil ogrettin hepimise bilgi olsun .

aynurcum nada bakarım bir ara.bizim bilgisayar mutfakta duruyor koyuyorum mama sandalyesine açıyorum cdyi hem ben işlerimi yapıp bir taraftan onunla konuşuyorum hemde enes sıkılmamış oluyor.

ben onuru uyutmaya çalışıyrum da yazamıyorum ben 26 yaşındayım kıslarr

canım bende loptopu mama sandalyesinin üzerine koyuyorum onlar ayakta bakkkkk

Eklentiler

• $IMG0518A.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…