2008 Ekim Anneleri

Kizlar ben bu numune icin dukkanin adrsini versem olurmu yavv benim hoduk bu konuda cok hoduk her sabah siki siki tembih eder kapiyi yabanci kimseye acma diye simdi bana hayir isteme ben alirim dedigi halde isteyip yte kargocuya kapiyo actigima cok kizar durduk yere aramiz acilmasin aman ben istemiyom kendii alsin her cesidinde denerim hepsini zamani gelincee napiim

ohh ohhh bereketlı burası yıne ama ıkı kelam eden yok.:1closedeyes:ıklimi emzırıyorum bende uyuyacak.:ecrin_bebek:
babası da gelır az sonra.:asigim:

ben 3 oldu emziriyorum uyuyacak diye koyuyorum yatağına koyar koymaz etini koparıyolar sanki zillinin neyse bende akşama güne gidecem ilk defa güne katıldım apartmanda zaten herkes bayanlar çalıştığı için kocaları kıikışlayıp akşamları yapıyoruz günü

bizümkü geldi:asigim: ösledim bugunŞenizhayırdır innşallahCADIARZU:uhm:

maşallh benim kocam hiiiç özletmez kendini şak bi yana yinede özlüyomda sabah 8de gider 10 gibi gelir bize bakar biraz gider 12de gelir 1 de gider sonra 5e kadar da 2-3 kere gelir hiç yalnız kalmıyoruz yani

benımle aynı durum olmuş senınkı.saglık ocagında bır telas bır velvele.kapanıyormusta damlayı kesıcekmişim.....
hemen gıttım cocuk doktoruna ordan cıkıp.bıde tek basıma ıklım daha da kucuk kucagımda,hava soğuk..
doktor kntrl etti,gayet ıyı dedi.
s.ocagındakıler bıseydn anlamıyorlar dedi.ayne bu ıfadeyı kullandı.
d wite devam dedi.ama her ay gelıceksın bas cevresıbnı ölçücez dedi.
eger buyume olmazsa ozaman sorun oluyormuş.
ben 2 aydır goturuyorum işte kontrolre.haftaya gııdicem yıne, 3. olucak.
doktor her seferınde sakın kesme dıyor.sadece kafasındakı kemıkler ıcın degılkı bu damla tum vucudundakı keıkler ıcın gerkli.kıs bebeklerı bızıımkıler,gunes gormuyorlar,ihtıyacları var.
ıyıkıde kesmemişim bak gecen ay kalca fılmı cektırınce kalca gelişim geriliği ortaya cıktı.bırakmak degıl,aksıne 5 damlaya cıktı damla.bırakaymışım daha da kotu olacakmış.
doktorunuz onermedıkce bırakmayın kızlar dwiti.dzenlı verın lutfen.saglık ocagındakılerın agzına bakıpta iş yapmayı sakın..

bu arad yarın da yokum ben kocacım beni yemeğe götürecek erzuruma zilli yedirirse tabi sabahtan gideriz gezeriz artık fazla kılletmeyin yolarım

gayet mantıklııkaydirigubbakcemile5

oda güzelldelikafadulden
aksam gunu ha..kaydirigubbakcemile3
ben gıdemem kocişimi bırakıp valla.:jeyyar:
kocam gelcek hadı askım ben gune gıdıyom dıcem gıtcem.
yapammamm kii.,,:asigim:,zaten ozluyorum:asigim:

oda güzelldelikafadulden
aksam gunu ha..kaydirigubbakcemile3
ben gıdemem kocişimi bırakıp valla.:jeyyar:
kocam gelcek hadı askım ben gune gıdıyom dıcem gıtcem.
yapammamm kii.,,:asigim:,zaten ozluyorum:asigim:

yavrum ben hiç özleyemiyomki aly katımda çalışıyo zaten sürekli burnumun dibinde ama hiç şikayetçi değilim sürekli yanımda olmasına rağmen saatte bir mutlaka telefonla konuşuruz

edhak, beyazzzambak+, celen35+, çıtır-pıtır, eFFeKaaN, leyla21+, ozkerem+, terken

oooo baya kalabalıkmışız maşallah
bugün canım çıktı evin altından girdim üstünden çıktım daha akşama da ikramlar yapıcam yarın misafirlerimiz geliyo oğluşumu görmeye
o yüzden bugün ilk ve son uğrayışım olabilir geceye gücüm kalırsa gelirim kıllatmaya
öpüldünüz...

ne kadar site varsa abone oldumlülülülülülü.oğluşuma numune istedimsositosositosositososito.bakim yollıcaklarmı.:dance:.kim çıkardı len bu numune işini.klava:klava::uhm:kudurttu bizi...delikafaduldendelikafadulden:lepi:
yeni benikaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21
halılooo bıle benı terkettıııı

Herkesler gitmiş.ben kalmışım.canım çok sıkılıyto.hava soğuk,fırtına var burda.sokağı bırak balkona bile çıkamıyorum.canım burnuma geldi sıkıntıdan.eylül de bugün 15 dakika uyuyo en çok.sabahtan beri kafayı yiyecemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…