ohh ohhh bereketlı burası yıne ama ıkı kelam eden yok.:1closedeyes:ıklimi emzırıyorum bende uyuyacak.:ecrin_bebek:
babası da gelır az sonra.:asigim:
bizümkü geldi:asigim: ösledim bugunŞenizhayırdır innşallahCADIARZU:uhm:
valla sağlık ocaandaki doktor kapanıo dedi hastanedeki karı kapanmıo daha dedi:sm_confused: bende damlayı bi gün veriom bi gün vermiom
bebekyağını bende okudum.ama zaten saacı az ve dedim ya bıngılsdak var en önemli yeri.en iisi doktora danısmak.ben soriim ptesi.sanada yaziim.onu yaparuk:içelim:
Kizlar ben bu numune icin dukkanin adrsini versem olurmu yavv benim hoduk bu konuda cok hoduk her sabah siki siki tembih eder kapiyi yabanci kimseye acma diye simdi bana hayir isteme ben alirim dedigi halde isteyip yte kargocuya kapiyo actigima cok kizar durduk yere aramiz acilmasin aman ben istemiyom kendii alsin her cesidinde denerim hepsini zamani gelincee napiim
ben 3 oldu emziriyorum uyuyacak diye koyuyorum yatağına koyar koymaz etini koparıyolar sanki zillinin neyse bende akşama güne gidecem ilk defa güne katıldım apartmanda zaten herkes bayanlar çalıştığı için kocaları kıikışlayıp akşamları yapıyoruz günü
oda güzelldelikafadulden
aksam gunu ha..kaydirigubbakcemile3
ben gıdemem kocişimi bırakıp valla.:jeyyar:
kocam gelcek hadı askım ben gune gıdıyom dıcem gıtcem.
yapammamm kii.,,:asigim:,zaten ozluyorum:asigim:
ne kadar site varsa abone oldumlülülülülülü.oğluşuma numune istedimsositosositosositososito.bakim yollıcaklarmı.:dance:.kim çıkardı len bu numune işini.klava: klava::uhm:kudurttu bizi...delikafaduldendelikafadulden:lepi:
yeni benikaydirigubbakcemile3[/Q
slm hanımlar
sadece üye mi oldun , yoksa hem üye olup mailde gönderip de mi istedin?
ne kadar site varsa abone oldumlülülülülülü.oğluşuma numune istedimsositosositosositososito.bakim yollıcaklarmı.:dance:.kim çıkardı len bu numune işini.klava: klava::uhm:kudurttu bizi...delikafaduldendelikafadulden:lepi:
yeni benikaydirigubbakcemile3[/Q
slm hanımlar
sadece üye mi oldun , yoksa hem üye olup mailde gönderip de mi istedin?
ewet canım hem üye oldum hemde mail le numune istedim biri hariç ikisinden mail geldi göndericez die.. bakalım bekliom ne zaman gelicek..ben sevdim bu işi bi kaç site daha buluim baridelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?