kız şimdi bu hödük çekiştirme olaylarına girmşişsiniz aşerme olayına falan benimkide aynı leylanınki gibiydi hiç aşermedim ama hergün çeşit çeşit şeyler getirdi hiç olmayn şeyleri bile balki canım ister diye ama sağolsun halada öyle canım bişey istedi desem gece matketi açtırır gene alır gelir
terkencim dooru sölemişler.aslında amaç doyurmak deil.tattırmak.yediğin yemeğin suyundan bile kasık ucuyla!tattırabilirsin.meyve sularını tattır.elmayla basla.havuc armut devam et.benm cemre memeyle yetinmediği için ben pirinç unuyla mama yapıorum aksamları ve sabahlrı baska yok.pirinç ununu ben suyla yapıorum.sabah içine 2 tane bebe bisküvisi gecede milupanın gece tahılları var onu koyuyorum.buna rağmen doymii:uhm:ya ben bu ek gıda konusunda hala ne yapacağımı anlayabilmis değülüm doktor bu ay meyve suyu ver dedi tamam orasını anladık ama pirinç unlu muhallebi falan veriyim diyorum pekmezi ondan sordum salak gibi gittim normal pirinç unı aldım tabi onlarda sütle yapılıyo vazgeçtim sonra dün markette milupanın tek kullanımlık pirinçli muhallebisini buldum almadım ama tereddütteyim annem verme diyor sonra eczaneye gittim hem sorarım hem alırım diye oda bebişin kilosuna bağlı dedi ama sütün varsa vbence sütünün kalitesini artır dedi of kafam karıştı benim ya doktoru arıycam şimdi başka bişey verebilriimiyiz diyee
bence bu topici ekim anaları değil beleşci ekim anaları diye açmalılardı :roflol:
bence bu topici ekim anaları değil beleşci ekim anaları diye açmalılardı :roflol:
su demır damlasını aldığım gun cocuga vermeden once bır tadına bakayım dedım.
parmağımın ucuna damlattım sadece okdar ve dılıme değdirdim.
aman allahım ne iğren bır tad bu boyle ya.hayatımda bukadar cırkın bişi tatmamıştım.
bu çocuk gık demeden ses cıkarmadan alıyor yasu damlayı,hıc korkum ,tasam kalmadı ilerisi için..zehır bıle versem elımden yıycek yavrum.:asigim:
kullanmaya basladığımızdan beri hanı paslı demır nasıl kokar ha oyle kokuyor.:bbo:
kakasının rengi ,kıvamı ve kokusu değişti.yapmasın dıye dua edıcem nerdeyse.okadar pis kokuyor allahım..(kımıne kabızlık yapıyormus benımkının cıvıklastı,rengi koyulaştı.)
bıryere dmlayınca leke bırakıyor buda cabası..
işte demır damlası böle bişi,..:enbuyukkk:
Hani len dun olcaya beles ci degiliz olm biz arasturmaci anneyiz beben sevmezsse bosami gitsin diye kiziyodun ne olduu simdi
su demır damlasını aldığım gun cocuga vermeden once bır tadına bakayım dedım.
parmağımın ucuna damlattım sadece okdar ve dılıme değdirdim.
aman allahım ne iğren bır tad bu boyle ya.hayatımda bukadar cırkın bişi tatmamıştım.
bu çocuk gık demeden ses cıkarmadan alıyor yasu damlayı,hıc korkum ,tasam kalmadı ilerisi için..zehır bıle versem elımden yıycek yavrum.:asigim:
kullanmaya basladığımızdan beri hanı paslı demır nasıl kokar ha oyle kokuyor.:bbo:
kakasının rengi ,kıvamı ve kokusu değişti.yapmasın dıye dua edıcem nerdeyse.okadar pis kokuyor allahım..(kımıne kabızlık yapıyormus benımkının cıvıklastı,rengi koyulaştı.)
bıryere dmlayınca leke bırakıyor buda cabası..
işte demır damlası böle bişi,..:enbuyukkk:
Hani len dun olcaya beles ci degiliz olm biz arasturmaci anneyiz beben sevmezsse bosami gitsin diye kiziyodun ne olduu simdi
Ceelleen cemrenin kafasindaki konak ciktimi benim zillidede var bende zeytin yag surecem yagi once yakip soguttunmu direm mi surdun
kız iboşşş hani uyumaya gitcektin hala burdasınnn ayrılamıon demikaydirigubbakcemile3
yok cıkmadı leylacım yaa:çok üzgünüm: zeytinyağını direk sürdüm.saf yağ.marketten alma deel.10 dk beklettim.yıkadık taradım yok.kalkıo ama ayrılmıo deriden.tamda bıngıuldaan üstü olunca zorlayamıorum.konak tarağı varmıs onu alıcam.pteside doktoruna sorucam:çok üzgünüm:
yok cıkmadı leylacım yaa:çok üzgünüm: zeytinyağını direk sürdüm.saf yağ.marketten alma deel.10 dk beklettim.yıkadık taradım yok.kalkıo ama ayrılmıo deriden.tamda bıngıuldaan üstü olunca zorlayamıorum.konak tarağı varmıs onu alıcam.pteside doktoruna sorucam:çok üzgünüm:
celen senın sol göğsun ne durumda sut yok dıodun bı ara??
bütün bebeklre veriliomusmu bu?mecbur mu yani kullanmaya?baksana cıtırım kimi test yapıp vercekmiş?ptesi bizim kontrol vaar.bide ben sorem..
Ben 2 aylikken anlinin hemen ustunde cikmisti karbonatlin su surdum taradim hemen cikmisti simdi orda degilde tepesinde cok var karbonatli su kizartmisti o yuzden zeytinyagi denemek istiyorum bebek yagi da oluyomuss oyle okudum bi yerde cemrenin bingaldak ne oldu erken kapanma felan denmisti bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?