bebelac
1-önlük
2-meyveli pirinçli mama(4 ay)
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap
milupa
1-elma,üzüm,muz meyva suyu
2-sütl pirinçli muhallebi(4 ay)
3-stlü karsık sebzeli corbs (5 ay)
4-aütlü armutlu muzlu gece tahılı (6 ay):uhm:
5-önlk
bide kitap:1rolleyes:lülülülülülü
milupaya mail atın ek gıdaya başladık denemek için numune istiyorum deyin ozaman gönderiolar hemen
aboooo maşşşallah ne kadar çok göndermişler len, afiyet olsun cemreye cokacimcoook
cemreye:uhm::dilcikar:cokacimcoook:jeyyar:
2 tane ayrı kargo paketinde gelmiş.bu 6 aylıklarıda benm için koomuslarkaydirigubbakcemile3 meyve suyuda 6 aysositososito
bebelac
1-önlük
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap
milupa
5-önlk
ben geldim yaaaaa kuzu hiç durmuyo bugünlerde gelemiyom çatlıyom ne konuşuyonuz diye leyloşum önemli bişey varsa bana özetleyiversen sen en çok leyloş buralarda ya ondan yani kimse alınmasın
yaw kıslar dün kuzuma mama yedirdim ardından banyo yaptırdım sonra emzirdim ve gece 12de uyuttum yine de 1de kalktı deli olacam ha bi çocuk neden 1 saat bile uyumaz
bu arada bende milupa ve bebeleactan kargo bekliyorum göndercez dediler ama bakalım ülker hero baby de mail attı göndercez diye gelirse haber veririm artık
eh hadi gözün aydın kıs afiyetle yiyin ana kızz[QUOTE=celen35;5302622]bebelac
1-önlük
3-pirinçli mama (4 ay)
4-ballı irmikli (5 ay)
bide kitap
milupa
5-önlk
hemen bebelaca üyelik.
geçen akşam eşime anlatıyorum numune gönderiyorlarmış diye de; sizinle mi uğraşacaklar diyor. bi göndeseler d eutandırsam şu herifi.naniknanik
ben daha küsüm:dilcikar: bana sırf kitapcık göndermişler.fırcayı yediler bakam gönderceklermisengözlerimebaksanabaman hero babyden bize minnacık bi yenidoğan mamasıyla kitapçık geldiydi küsüm ben onlara :dilcikar:
Len celeen ne dedinde gonderdiler bide kac gun sonra geldi afiyet olsun cemreye kan olsun can olsun ohh
Ben uye oldum simdi canimtam olarak ne yaziyim gondermeleri icin sen ne yzdinda gonderdiler
Citir bu numune gelmisti ya sana mama meyve suyu felen bende uye olacam o mulipa miydi bide banada gonderirlermi ki
selam kızlar yağmurlu bir günden herkese merhaba...
bugün ancak girebildim arkadaşım geldi gitti ay nasıl sevindim bu akşam amcasının kınası var gelmişken bana da uğradı sende gel kınaya akşam dio keremle de ne giderim ya...
çıtırcım biz başlamadık demir damlasına 4.ay sonunda hemogram kan tahlili istedi dr gerek görmedi demire, bide 6.ay sonunda yani 2hafta sonra yaptırcaz düşükse demiri başlatcakmış...kerem de böyle ilaç içmeyi hiç sevmio napcam bilmem multitabsı bile zor veriom öğürüo mamasına falan katıom artık
bakalım sorcam ben haftaya.CADIARZUbize sağlık ocağındaki hemşire ve özel doktorumuz 6 damla dedi Allah Allah niyekine
:uhm:CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?