2008 Ekim Anneleri

He ÇITIR benimde bugün aklımdan geçti evde kamera var diyim diye msn de camera var pc bilgisi o kadar iyi değildir heralde hatta dedim kendi kendime bi gün orda yazışıyoken camerayı da açayım hani farkında değilmiş gb valla bu analık bizi iyice uyanık etti kıslar:roflol:MERAN güzel düşünmüşün tebrikler sen bişey beklemediğini söylemişin ama anacım dün pastayı alırken bende bişey beklemiyodum yani ööle demiştim ama hafiften bozuldum valla demek bekliyomuşum en azından bi çiçek karu milletiyiz kızım biz beklemiyos desekte yanim biz beklemesekte hormonlarımız bekiyo anacım ümüdimiz yarında belki ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam görürsem şaşırmam çocukları babaanneye he gece de babaannede mi kalcekler:jeyyar:şakkıdışakkıdıyoksam sahil dönüşü alcekmisiniz he de bakem

yuhh yaa yuhh benımde moralım bozulduusenağlama

ne olabilüü küü CADIARZU

hadı hadı calsıtır
bulrsun sen sımdık guzel bişii

len demekki adamın karekterii oo başka bişe diemiom kiii :çok üzgünüm: biz her zaman öpüşürüz mesela 6.yılımızdayız arabada da alışveriştede hala eleleyizdir ve arabayıı otomatik vites aldııkk bi sebebide rahat rahat el ele tutuşmak istememizz :asigim: aşk dokunmaktan geçioo öpüşmekten geçiiooo :asigim: evliliğim boyunca devam edecek inş... kayınvalidemler vardı mesela akşam eşimle hep yanyana otururuz ve mutlaka tutar elimii dokunmak çok önemlii

Valla LEYLA hamile kaldığımı öğrendikten sonra düne kadar ağzıma içki koymadım ama ne zamandır cnm nasıl bira istiyodu ohhhhhhh bi güzel içtim korka korka DERİN için ama sanırım oda sevdi sesi çıkmadı hiç zaten alışık ben günde 5 taneye kadar içiyom maalesef İBOŞ' um demek ima ettin olmadı direkt söyledin gene olmadı sende :dilcikar:yapsaydın gülüm:1hug:

yuhh yaa yuhh benımde moralım bozulduusenağlama

hadı hadı calsıtır
bulrsun sen sımdık guzel bişii

aklıma pek bişe gelmioo kii CADIARZU güzelcee giyinn kırmızı rujunu sürr çok güzell bi yemekk dans edersinizz her kurduğun cümlenin sonuna aşkkkııım seni seviorum deeee :asigim: enteresan olsun meselaa gece bitene kadar aşkım çorba istermisin sonuna seni seviyorum aşkım yemeği beğendin mii seni seviyorumm defalarca seni sevioruumm diebilirsin oyun gibi yaaww aklıma başka bişi gelmioo :asigim:

bızde valla koskoca koltukbız dıp dıbe yapısırız elele tv ızleeerız.dısarda desen oyle yıne..
sen alıstırcan kocanı caresı yok bu ısın bu adamın huyu bu..
aksamları mesela yanına gıtsen tv ızlerken elını tutsan,opsen??

babanede bırakmayız alırızz kuzularııı

Iboss senin heriffde hic is yok anacim hazir hatun gotur firsatini bulmusken dimi ama adamin huyu herhalde ayy bayilejiiiim

farketmiiiiiiiiiiiiiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

heheh güzelmişmutlaka yapıcamm
yapiim bunu.
eğer evden cıkarsa ona baska bı oyun hazırlıycam....:jeyyar:
kapıya bır not yazıcam gırdiğinde gorucek kapıdan .yönlendırıcem tum evı gezıcek.
notlardada da sevgı socuklerı yazıcak.en son benı yatakk odasına bulcak nasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bak biz aksamlari yanliz degiliz mesela tv iizlerken kayinvaldemde var ama cekinmez opecekse oper dokunur ama gicik oldugum seyi bana sarilmadan uyumuyo bande oyle birinin nefes alip verisini duyunca uyuyamam o uyurr bi sekilde siyrilirim yatagin ucuna gelir uyurum rahat edemiyom oyle oda illa sicakligini hisetcem felan der

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…