One len saraplar biralar ben bunlarin tatmadigim surda dursun gormedim bilee
bızm burdada bulusma yerı ykm nın onudurkaydirigubbakcemile3.celen bılırnaniknanik.alısverıs merkezı..
yaaaaaaa demek normalde de yapıyonuz ha :çok üzgünüm: 2-3 yıl önce marmarise tatile gittiydik, otelimiz denize sıfırdı çok güzeldi, odamız da 4 . kattaydı, yattığın yerden bile deniz görünüyodu, zaten kapılar amerikan kapı baştan başa cam, pencereyi açtınmı deniz ayaklarının altınaydı, acayip güzel bi manzaraydı yani, tatile gitmeden önce hayalimi söylediydim kocama, gece yarısı sahilde senle öpüşmekistiyom dedim, bööle şezlongun üzerinde oturuyoz, arkamızda bar var, orda da duygusal bi müzik çalıyo, zaten gecenin bi yarısı olmuş herkes durgunlaşmış, ortalık sakindi yani, kimsecikler de görmezdi halbusem, ikimiz yan yana şezlognları getirdik uzanıyoz, denizin hışırtısını dinliyoz, mehtap turu yapan gemileri seyrediyoz, ben böle omzuna yattım hödüğümün, yanağından filen öpüyom, saçlarını bilem okşuyom, müzik zaten acayip romantikti, benim hödükte tık yok Çok üzgünüm çoook dedimki kocacım hani sana sölemiştim ya dedim, ne söylemiştin dedi, hani tatile gelmezden önce seninle gece yarısı sahilde öpüşmek istiorum demiştimya dedim, tık yok, ya daha ne diyim adama, sırnaştım olmadı, direkt söledim olmadı,herif kılnı bilem kıpırdatmadı, baa öle gülümsüyo saçımı okşuyo s onra dönüyo gözlerini kapatıyo, nasıl morelim bozulduydu yaaa, şöle kalk karını dansa kaldır dimi, hüfffffff morelim bozuldu bak gece gece :çok üzgünüm:
ne olabilüü küü CADIARZU
len demekki adamın karekterii oo başka bişe diemiom kiii :çok üzgünüm: biz her zaman öpüşürüz mesela 6.yılımızdayız arabada da alışveriştede hala eleleyizdiryaaaaaaa demek normalde de yapıyonuz ha :çok üzgünüm: 2-3 yıl önce marmarise tatile gittiydik, otelimiz denize sıfırdı çok güzeldi, odamız da 4 . kattaydı, yattığın yerden bile deniz görünüyodu, zaten kapılar amerikan kapı baştan başa cam, pencereyi açtınmı deniz ayaklarının altınaydı, acayip güzel bi manzaraydı yani, tatile gitmeden önce hayalimi söylediydim kocama, gece yarısı sahilde senle öpüşmekistiyom dedim, bööle şezlongun üzerinde oturuyoz, arkamızda bar var, orda da duygusal bi müzik çalıyo, zaten gecenin bi yarısı olmuş herkes durgunlaşmış, ortalık sakindi yani, kimsecikler de görmezdi halbusem, ikimiz yan yana şezlognları getirdik uzanıyoz, denizin hışırtısını dinliyoz, mehtap turu yapan gemileri seyrediyoz, ben böle omzuna yattım hödüğümün, yanağından filen öpüyom, saçlarını bilem okşuyom, müzik zaten acayip romantikti, benim hödükte tık yok Çok üzgünüm çoook dedimki kocacım hani sana sölemiştim ya dedim, ne söylemiştin dedi, hani tatile gelmezden önce seninle gece yarısı sahilde öpüşmek istiorum demiştimya dedim, tık yok, ya daha ne diyim adama, sırnaştım olmadı, direkt söledim olmadı,herif kılnı bilem kıpırdatmadı, baa öle gülümsüyo saçımı okşuyo s onra dönüyo gözlerini kapatıyo, nasıl morelim bozulduydu yaaa, şöle kalk karını dansa kaldır dimi, hüfffffff morelim bozuldu bak gece gece :çok üzgünüm:
söyle kocişine alsın.
aşerıyoorum de.
kosa kosa gıder alır.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yuhh yaa yuhh benımde moralım bozulduusenağlama
hadı hadı calsıtır
bulrsun sen sımdık guzel bişii
He ÇITIR benimde bugün aklımdan geçti evde kamera var diyim diye msn de camera var pc bilgisi o kadar iyi değildir heralde hatta dedim kendi kendime bi gün orda yazışıyoken camerayı da açayım hani farkında değilmiş gb valla bu analık bizi iyice uyanık etti kıslar:roflol:MERAN güzel düşünmüşün tebrikler sen bişey beklemediğini söylemişin ama anacım dün pastayı alırken bende bişey beklemiyodum yani ööle demiştim ama hafiften bozuldum valla demek bekliyomuşum en azından bi çiçek karu milletiyiz kızım biz beklemiyos desekte yanim biz beklemesekte hormonlarımız bekiyo anacım ümüdimiz yarında belki ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam görürsem şaşırmam çocukları babaanneye he gece de babaannede mi kalcekler:jeyyar:şakkıdışakkıdıyoksam sahil dönüşü alcekmisiniz he de bakem
Yok canim ben almiim alanada mani olmiim
bızde valla koskoca koltukbız dıp dıbe yapısırız elele tv ızleeerız.dısarda desen oyle yıne..
sen alıstırcan kocanı caresı yok bu ısın bu adamın huyu bu..
aksamları mesela yanına gıtsen tv ızlerken elını tutsan,opsen??
Iboss senin heriffde hic is yok anacim hazir hatun gotur firsatini bulmusken dimi ama adamin huyu herhalde ayy bayilejiiiim
aklıma pek bişe gelmioo kii CADIARZU güzelcee giyinn kırmızı rujunu sürr çok güzell bi yemekk dans edersinizz her kurduğun cümlenin sonuna aşkkkııım seni seviorum deeee :asigim: enteresan olsun meselaa gece bitene kadar aşkım çorba istermisin sonuna seni seviyorum aşkım yemeği beğendin mii seni seviyorumm defalarca seni sevioruumm diebilirsin oyun gibi yaaww aklıma başka bişi gelmioo :asigim:
bızde valla koskoca koltukbız dıp dıbe yapısırız elele tv ızleeerız.dısarda desen oyle yıne..
sen alıstırcan kocanı caresı yok bu ısın bu adamın huyu bu..
aksamları mesela yanına gıtsen tv ızlerken elını tutsan,opsen??
heheh güzelmişmutlaka yapıcamm
yapiim bunu.
eğer evden cıkarsa ona baska bı oyun hazırlıycam....:jeyyar:
kapıya bır not yazıcam gırdiğinde gorucek kapıdan .yönlendırıcem tum evı gezıcek.
notlardada da sevgı socuklerı yazıcak.en son benı yatakk odasına bulcak nasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
galiba biz artık birbirimizden nefret edioz senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ben gidiiim de yatim size iyi geceler :a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?