heheh güzelmişmutlaka yapıcamm
yapiim bunu.
eğer evden cıkarsa ona baska bı oyun hazırlıycam....:jeyyar:
kapıya bır not yazıcam gırdiğinde gorucek kapıdan .yönlendırıcem tum evı gezıcek.
notlardada da sevgı socuklerı yazıcak.en son benı yatakk odasına bulcak nasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne guluon len.
nassı ama:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
günaydın herkese...üzülme leylacım hepimiz bazen yanlız bırakılıoruz...boooşşşşvveerrr hem bizim sevgililerimiz yanımızda hödük kocalarımız düşünsün..lülülülülülü.. efe kaan'ım benimkaydirigubbakcemile3 minik sevgilimkaydirigubbakcemile3 tek sevdiğim kaydirigubbakcemile3herşeyimkaydirigubbakcemile3...
gerisi zaten boooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş......
o tüpçüdenbu cocuk nası oldu ozman olmkaydirigubbakcemile3
bizim bırakacak hiö kimse yok.biz nereye o orayakaydirigubbakcemileyap yap ımkan varsa.
benım bırakcak yer yok.annem burda değil..yasakkelime
tam yazıceedim sen benden cok yasıcanŞeniz ösledim bak gene:a015: hatta standart bululma yeri olduu için çingenler gelir cicek satar ordaa.s.bızm burdada bulusma yerı ykm nın onudurkaydirigubbakcemile3.celen bılırnaniknanik.alısverıs merkezı..
muhahakaydirigubbakcemile3 aynısı bizim bodrumda oldu.sahildeydik.kiiimsecikler yok.sırnasıorum.ben basladım öpmeye.anaa:1shok: bi baktım herif gözlerini acmıs etrafta gelen giden varmı takip edio:1shok: hey allam bu adamların romantika duyguları alınmıusyaaaaaaa demek normalde de yapıyonuz ha :çok üzgünüm: 2-3 yıl önce marmarise tatile gittiydik, otelimiz denize sıfırdı çok güzeldi, odamız da 4 . kattaydı, yattığın yerden bile deniz görünüyodu, zaten kapılar amerikan kapı baştan başa cam, pencereyi açtınmı deniz ayaklarının altınaydı, acayip güzel bi manzaraydı yani, tatile gitmeden önce hayalimi söylediydim kocama, gece yarısı sahilde senle öpüşmekistiyom dedim, bööle şezlongun üzerinde oturuyoz, arkamızda bar var, orda da duygusal bi müzik çalıyo, zaten gecenin bi yarısı olmuş herkes durgunlaşmış, ortalık sakindi yani, kimsecikler de görmezdi halbusem, ikimiz yan yana şezlognları getirdik uzanıyoz, denizin hışırtısını dinliyoz, mehtap turu yapan gemileri seyrediyoz, ben böle omzuna yattım hödüğümün, yanağından filen öpüyom, saçlarını bilem okşuyom, müzik zaten acayip romantikti, benim hödükte tık yok Çok üzgünüm çoook dedimki kocacım hani sana sölemiştim ya dedim, ne söylemiştin dedi, hani tatile gelmezden önce seninle gece yarısı sahilde öpüşmek istiorum demiştimya dedim, tık yok, ya daha ne diyim adama, sırnaştım olmadı, direkt söledim olmadı,herif kılnı bilem kıpırdatmadı, baa öle gülümsüyo saçımı okşuyo s onra dönüyo gözlerini kapatıyo, nasıl morelim bozulduydu yaaa, şöle kalk karını dansa kaldır dimi, hüfffffff morelim bozuldu bak gece gece :çok üzgünüm:
hee cemre saolsun kutlatıo:ecrin_bebek:Leyn bu CELEN nerde 14 şubat'a girdik en erken kutlamayı aramızda o yapıyo ben size diyim:jeyyar:Neyse kızlar hepinizin sevgi günü sevgililer günü kutlu olsun a.s.yaptıklarınızla yapacaklarınızla sevgisiz kalmayın sevgi hepimizle olsun sağlıkla huzurla nice sevgililer günü hepimizle olsun hepiniz çok çok öpüyorum kaydirigubbakcemile5ŞenizYarın ayrıntıları konuşmak üzere hoşçakalın sizleri seviyorum SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNŞeniza.s.:1hug:a.s.
Su tencerede yapilan kek varya onu denedim super oldu aslindaa soyle oldu simdi ben yapmak istiyodum biturlu cesaret edemiyodum hani fincan kirilirsa olmazssa diye yas pasta yapiyodum kekini cirptim dedim du sunun humurundan 2 tana fincanda deneyim dedim 2 nescafe fincanina yas pasta kekinin hamurundan koydum tencereye koydum fincanlarin yarisina gelecek sekilde su koydum bi bez ortup kapagini kapattim ocakta pisirdim 15 dk oldu pofuduk gibi iikiye kesip kermsantiyle susleyecem
ahanda şindik kapım çaldı leyla sana derken benim kapıdada bi kadın weeeeeeeee sanırım bir ay önce felanda gelmişti.:1shok:.geçen geldiinde elinde bişeler satmak istio..bende dedim param yok üstümde yok illa al dio.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.dedim almıcam gitmio kadın.:sm_confused:sattığı şeyde sokakta 50 kuruş bizimki 2 liraya satıo.klava:bende tuttum buna 1 liramı ne tam hatırlamıom werdim..way efendim nedemekmiş..birsürü söylendi. klava: klava:.bide kadından azar işittik iyimi.:uhm:.yok anam yok iyilikte yaramıo bazılarına..:sm_confused::sm_confused:
keki bende merak ettim resmini koysana görelim.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?