2008 Ekim Anneleri

Bunu bizim bi arkadasta yapmisti ama onunherifi hoduktu etki etmedi ama sende o is tamam bende yeni evlendigimiz siralarda yemek masasinda pecetesine yazardim seni seviyorum felan bi kerede pasta yapmistim paket yaptim dukkanda yesin diye hemen peceteye bayagi bisey yazip koymustum kocacim paketide kayinvaldem acmis tabi notu gorunce gulmus vermis bizimkine oda ogluma cok duskun diye cok sevimis

Leyn bu CELEN nerde 14 şubat'a girdik en erken kutlamayı aramızda o yapıyo ben size diyim:jeyyar:Neyse kızlar hepinizin sevgi günü sevgililer günü kutlu olsun a.s.yaptıklarınızla yapacaklarınızla sevgisiz kalmayın sevgi hepimizle olsun sağlıkla huzurla nice sevgililer günü hepimizle olsun hepiniz çok çok öpüyorum kaydirigubbakcemile5ŞenizYarın ayrıntıları konuşmak üzere hoşçakalın sizleri seviyorum SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNŞeniza.s.:1hug:a.s.

Gunaydiin kizlarr hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun (sevgililer gununde kalbim atar kalbinde benim icin aglayan sevgilim nerde sevgililer gününde yüzüklerim elimde ben yillardir evliyim sensizlikle) bu sarkiyi beni hayatimin her döneminde yanliz birakan esime armagan ediyorum

günaydın herkese...üzülme leylacım hepimiz bazen yanlız bırakılıoruz...boooşşşşvveerrr hem bizim sevgililerimiz yanımızda hödük kocalarımız düşünsün..lülülülülülü.. efe kaan'ım benimkaydirigubbakcemile3 minik sevgilimkaydirigubbakcemile3 tek sevdiğim kaydirigubbakcemile3herşeyimkaydirigubbakcemile3...
gerisi zaten boooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş......

Amann dogru soyluyon hayatta tek yaptiklari guzel cocuk galiba kizim var hem yanliz degilim dimi yanii aksam hediye felen beklemiyom zatenn yemege goturecek ti sansima miciim karsi komsumun kinasi var misafirlerinin birazi bizim eve gececek pazar gidelim desek teyzesi yemege davet etti pazartesi gideri ama hic bi onemi kalmazki sevgililerr gununu moktan gecirdikten sonra zaten her zaman giderizz amaann neyse ben gidemde bi pasta yapama bari bugunun bi onemi olsun simdik ne onemi var hergun sevgililer gunu felan diyen olur ama bize oyle degil iste bugunun farki nedeniyle bi gunum farkli gecsin istedim ama olmadi yine yokk

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
keroşumla geçmişi okuduk...bugün işim çok netcem bilmem keremin cicilerini ütülüycem valiz hazırlıycam...sevgililer gunune özel bişiy yaparmıyım bilmem duruma bakarm :dance:

Az once kapiyi yasli bi kadin caldi komsudur diye actim allah rizasi icin yardim edin kucuk cocuk var cok kotu durumdayiz ne verirsen alirim dedi ayy icim acisi sogukta ustunde bisey yok yasli teyze bi paket acilmamis sut verdim cocuga icirin diye cocuk ac bi kap yemek pisirecekk tenceremiz yok diyince icim sizladdi yalan soyluyo bile olsaa ben dayanam hemen inarnirim yaa bide kullanmadigim tencere vardi onu verdim ama nasil dua etti varya ayy yazik yavv aslinda boyle kimse giremez aprt ama gorevlinin bosluguna denk gelmis

Son düzenleme:
aman leyla yaşlı felan deip tanımadığına kapıyı açma..nolur nolmaz.yanlız olduğunu felan takip ederler Allah korusun.:Saruboceq:ben kolay kolay açmam kapıyı.açsamda benim ewim müstakil sokaktan görünüo kapımın önü..sen anladığım kadarıyla apartmandasın açma kuzum kapıyı.yasakkelime.sengözlerimebaksanab..o zaten bir sürü ewi gezcektir sen bişi vermesende başkalarından bulur..merak etme..

Su tencerede yapilan kek varya onu denedim super oldu aslindaa soyle oldu simdi ben yapmak istiyodum biturlu cesaret edemiyodum hani fincan kirilirsa olmazssa diye yas pasta yapiyodum kekini cirptim dedim du sunun humurundan 2 tana fincanda deneyim dedim 2 nescafe fincanina yas pasta kekinin hamurundan koydum tencereye koydum fincanlarin yarisina gelecek sekilde su koydum bi bez ortup kapagini kapattim ocakta pisirdim 15 dk oldu pofuduk gibi iikiye kesip kermsantiyle susleyecem

günaydın len milletkaydirigubbakcemile5 sevgililer gününüz mubarek olsuna.s. 2 saatte bir uyanınca sersem gibi oldum haakafamçokkarıştı ya bi çanak mama yedi gece.üstüne beni emdi.3 saat sonra uyandı bi daha emdi.sonra sabaha kadar 2 saatte birkafamçokkarıştı

bu cocuk nası oldu ozman olmkaydirigubbakcemile3
o tüpçüden

yap yap ımkan varsa.
benım bırakcak yer yok.annem burda değil..yasakkelime
bizim bırakacak hiö kimse yok.biz nereye o orayakaydirigubbakcemile
bızm burdada bulusma yerı ykm nın onudurkaydirigubbakcemile3.celen bılırnaniknanik.alısverıs merkezı..
tam yazıceedim sen benden cok yasıcanŞeniz ösledim bak gene:a015: hatta standart bululma yeri olduu için çingenler gelir cicek satar ordaa.s.
muhahakaydirigubbakcemile3 aynısı bizim bodrumda oldu.sahildeydik.kiiimsecikler yok.sırnasıorum.ben basladım öpmeye.anaa:1shok: bi baktım herif gözlerini acmıs etrafta gelen giden varmı takip edio:1shok: hey allam bu adamların romantika duyguları alınmıus
hee cemre saolsun kutlatıo:ecrin_bebek:

resmini koycokacimcoook

ahanda şindik kapım çaldı leyla sana derken benim kapıdada bi kadın weeeeeeeee sanırım bir ay önce felanda gelmişti.:1shok:.geçen geldiinde elinde bişeler satmak istio..bende dedim param yok üstümde yok illa al dio.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.dedim almıcam gitmio kadın.:sm_confused:sattığı şeyde sokakta 50 kuruş bizimki 2 liraya satıo.klava:bende tuttum buna 1 liramı ne tam hatırlamıom werdim..way efendim nedemekmiş..birsürü söylendi.klava:klava:.bide kadından azar işittik iyimi.:uhm:.yok anam yok iyilikte yaramıo bazılarına..:sm_confused::sm_confused:
keki bende merak ettim resmini koysana görelim.. kaydirigubbakcemile3

bizim de var bitane kadın 2ay önce gelmişti 6aylık bebeğim bişey hastası dediydi hatırlamıom 5tl çıkarıp vermiştim başımızın gözümüzün sadakası olsun die....1ay sonra yine gelmezmi yine 6aylık bebeğim var dedi senin bebek hiç büyümüo galiba dedim sinirlendim geçen ay vermiştim dedm kapıyı kapadım...bi bölge belirleyip işe gider gibi aynı yerleri dolaşıolar ya gencecik kadın işe girip çalışabilir çocuk kucağnda olmadığına göre bırakcak kimsesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…