merhaba arkadaşlar
merhaba ben seni ilk kez görüorum yenimisin karşılaşmadıkmı:uhm:..ee bende pek eski sayılmam hani:roflol::roflol:
uleeen hepiniz geçmişimi okuonuz leeeeeennn
daha onceden linkim suuuuuu du artık o linlkle gıremiyom
Su tencerede yapilan kek varya onu denedim super oldu aslindaa soyle oldu simdi ben yapmak istiyodum biturlu cesaret edemiyodum hani fincan kirilirsa olmazssa diye yas pasta yapiyodum kekini cirptim dedim du sunun humurundan 2 tana fincanda deneyim dedim 2 nescafe fincanina yas pasta kekinin hamurundan koydum tencereye koydum fincanlarin yarisina gelecek sekilde su koydum bi bez ortup kapagini kapattim ocakta pisirdim 15 dk oldu pofuduk gibi iikiye kesip kermsantiyle susleyecem
günaydın len milletkaydirigubbakcemile5 sevgililer gününüz mubarek olsuna.s. 2 saatte bir uyanınca sersem gibi oldum haakafamçokkarıştı ya bi çanak mama yedi gece.üstüne beni emdi.3 saat sonra uyandı bi daha emdi.sonra sabaha kadar 2 saatte birkafamçokkarıştı
o tüpçüden
bizim bırakacak hiö kimse yok.biz nereye o orayakaydirigubbakcemile
tam yazıceedim sen benden cok yasıcanŞeniz ösledim bak gene:a015: hatta standart bululma yeri olduu için çingenler gelir cicek satar ordaa.s.
muhahakaydirigubbakcemile3 aynısı bizim bodrumda oldu.sahildeydik.kiiimsecikler yok.sırnasıorum.ben basladım öpmeye.anaa:1shok: bi baktım herif gözlerini acmıs etrafta gelen giden varmı takip edio:1shok: hey allam bu adamların romantika duyguları alınmıus
hee cemre saolsun kutlatıo:ecrin_bebek:
resmini koycokacimcoook
ahanda şindik kapım çaldı leyla sana derken benim kapıdada bi kadın weeeeeeeee sanırım bir ay önce felanda gelmişti.:1shok:.geçen geldiinde elinde bişeler satmak istio..bende dedim param yok üstümde yok illa al dio.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.dedim almıcam gitmio kadın.:sm_confused:sattığı şeyde sokakta 50 kuruş bizimki 2 liraya satıo.klava:bende tuttum buna 1 liramı ne tam hatırlamıom werdim..way efendim nedemekmiş..birsürü söylendi. klava: klava:.bide kadından azar işittik iyimi.:uhm:.yok anam yok iyilikte yaramıo bazılarına..:sm_confused::sm_confused:
keki bende merak ettim resmini koysana görelim.. kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar
aman leyla yaşlı felan deip tanımadığına kapıyı açma..nolur nolmaz.yanlız olduğunu felan takip ederler Allah korusun.:Saruboceq:ben kolay kolay açmam kapıyı.açsamda benim ewim müstakil sokaktan görünüo kapımın önü..sen anladığım kadarıyla apartmandasın açma kuzum kapıyı.yasakkelime.sengözlerimebaksanab..o zaten bir sürü ewi gezcektir sen bişi vermesende başkalarından bulur..merak etme..
hee temem canım hoşgeldinn
heheheeehihoyyyt milupa numune göndrmiş..len daha dün akşam istedim ne çabuk gönderdiler yaaww:dance: 1 tane önlük 1 tane organik elma suyu 1 tane sütlü karışık çorba 1 tane sütlü pirinçli muhallebi 1 tane sütlü armutlu muzlu gece tahılı..1 tanede kitapçık... len çelen gibi bende tadına baksammı bunların:jeyyar::jeyyar:
çanakkale lıyım 4 aylık kızım var daha onceden suuuu olarak gırıyordum
he ben seni görüyodum, giriyon da niye yazmıyon yafrim, hemi o nickle niye girmiyon banlandınmı baaam
heheheeehihoyyyt milupa numune göndrmiş..len daha dün akşam istedim ne çabuk gönderdiler yaaww:dance: 1 tane önlük 1 tane organik elma suyu 1 tane sütlü karışık çorba 1 tane sütlü pirinçli muhallebi 1 tane sütlü armutlu muzlu gece tahılı..1 tanede kitapçık... len çelen gibi bende tadına baksammı bunların:jeyyar::jeyyar:
naaber len meroş Şeniz
niiyse ben gidiiiim az uyuycem, sıpacan sabahın bi köründe kalktı, şimdik de uyuo, hazır uyurkene bnde uyuyum, uyanınca bi ara girerim emi, öptüm hepinizi, effekaan yafrim hangi kargoıyla geldiğini söylemeyi unutma merak ettim ule
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?