2008 Ekim Anneleri

ay çok güzel olur valla sen böle yaş pasta yaparkene hamurundan koydum zırt pırt dedinya o ara ben de dedim ule fincandan çıkartınca krem şantiyle süslesek nasıl çok güzel olar tek kişilik pasta dediydim, du bende deniyim öyle, araya muz da koysak nasıl olur acebe :uhm:

demekki bu konuda tek dertli ben değilmişi,m, gel len öpücem Şeniz

ben bekarkene kapıya gelen dilenci allah rızası için ne verirsen ver deiydi, ben de o an aklıma elma geldi elma verdim, karı baa para ver dedi, e hani allah rızası içindi dimi, o günden beri sinir oluyom böle durumlara

merhaba arkadaşlar

meeeraba cicim nesin nerelisin necisin anlat baam

heheheeehihoyyyt milupa numune göndrmiş..len daha dün akşam istedim ne çabuk gönderdiler yaaww:dance: 1 tane önlük 1 tane organik elma suyu 1 tane sütlü karışık çorba 1 tane sütlü pirinçli muhallebi 1 tane sütlü armutlu muzlu gece tahılı..1 tanede kitapçık... len çelen gibi bende tadına baksammı bunların:jeyyar::jeyyar:

Yokk bende acmam zaten de karsi komsunun kinasi varya onlarin ev kalabalik kapilari felan acikti misafir gelip gidiyoya onlarda disardaydi yanii bisey yapamazdiiyoksaa o kunuda heriften siki yedim mesela tanimadigim biri mi geldi kimoo de mesela iste atiyom saglik ocagindan geldim veya muhatrliktan geldim diye gelen olursa kapicinin diofonuna bas gorevliye bizim kapida yabanci kimse var bi bizim kata cikarmisin sen gelince de o gelince ac kapiyi diye hergun soyler gider o yuzden mama numunesi ni isteyemedim kargocu gelicek diye

allahım sabr ver yarappim , karıların boğazı kudurdu kaydirigubbakcemile3şş ne dicem len mngyle mi geldi onlar, baa mngden mesaj geldi, şu fatura nolu kargonuz şu şubemize ulaşmıştır size teslim edilcektir diye

niiyse ben gidiiiim az uyuycem, sıpacan sabahın bi köründe kalktı, şimdik de uyuo, hazır uyurkene bnde uyuyum, uyanınca bi ara girerim emi, öptüm hepinizi, effekaan yafrim hangi kargoıyla geldiğini söylemeyi unutma merak ettim ule

Anaa len ne cabuk gondermislerr bende isteyecem. Is adresim diye dukkani yazacam banane bende istiyom su kekin resmini cektim sevgululer gunu yas pastamida yapiyimda 2 bir koyuyum

hadii ben kaçarr bissürüüü işim varr akşama ne giyceme bile karar vermediim kafamçokkarıştı tamerin çorbası nisanın akşam yemeğii hazırlancak delikafadulden babaneyii arıcam daha ... eşimde akşam yemeğe gidelim die aradıı bende yemeğe gitmeyeliim dediim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN :asigim:

bu numune işine girmedim yaww kaydirigubbakcemile3 ben ve dbest kaldıık bi istemeyen herhaldee delikafadulden

güzelim mng kargoyla yolladılarsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…