kızlar vedalaşmak için girdim nete valizimiz hazır sabah kısmetse yola çıkcaz kendinize iyi bakın 1hafta yokum ama abimlerden arada girerim 2veletten fırsat bulursam tabidelikafadulden
öptüm sizleri kuzuları.....beni özleyin anacımsenağlama
ya gecen sene cok cok yakın bi arkadasımın basına kötü seyler geldi..ve ben olayın cok içindeydim.ve canım bitanem rahmetli oldusenağlama şimdi evham yapıorum bu tür düzensiz kanamalardasenağlama aklıma hep o geliosenağlamayavrum doğumdan sonra 1 yıl normal olmaybiliyo zaten niye kafanı yoruyonki
hayırlı yolculuk..istanbıla mı geliin lendelikafadulden bizede geldelikafadulden bizedekızlar vedalaşmak için girdim nete valizimiz hazır sabah kısmetse yola çıkcaz kendinize iyi bakın 1hafta yokum ama abimlerden arada girerim 2veletten fırsat bulursam tabi
öptüm sizleri kuzuları.....beni özleyin anacımsenağlama
ah o kadar pişmanım ki yaptırdııma.cok pişmanım coookk:mymeka:cokk karısıkkk
aslında keske bekleseydın ılk kanama değilde bır sonnrakınde yaptırsaydın.
ama duzensız olması normal bence..
aynenn:1ninca:
hayır.ama benm önceden ektopik gebeliklerim var.bu iğnede hamile kalırsan ve ektopikse büyük risk dedi doktor angutu:mymeka: bi ii doktora denk gelemedik kızımda bendecelencim iğneden sonra düzensizlik olur demişlermiydii CADIARZU
Celen sen ne has bugun bu saatte burdasin hep erkenden giderdin
hee bugun rötarlıyım.şindik gidiom:a015: o muzlu rulonun içine şanti yerine muzlu puding koysek olarmı?
iyi gecelr arkadaşlar bende ekim annesiyim ama fazla girmiyorum nete ama yazılarınızı sürekli takip ediyorum baya kaynaşmışsınız sizleri böyle görünce ben çok uzagım diyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama çok isterim o samimi grubun içine girmeyi kabul ederseniz tabi.şimdi ne alaka yazdın bunları diceksiniz ne bilim içimden geldi birden çünkü sıkıldığım zamanlarda bende sizlerle sohbet etmek istiyorum.:teselli:
gel gel canin sikilinca yaz valla cok iyi geliyo ben geldim buraya ben suyun buyum bile demedim daldim lafin ortasina o gun bugun cenem durmadi burda ayri gayri yok canim benim kizin var dimi resmine baktim cok datlu masallah
çiçeği gösterdi ama vermedimi dahakaydirigubbakcemile3 "annem göster ama elletme dedi" derse şaşırmam:roflol:
iyi gecelr arkadaşlar bende ekim annesiyim ama fazla girmiyorum nete ama yazılarınızı sürekli takip ediyorum baya kaynaşmışsınız sizleri böyle görünce ben çok uzagım diyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama çok isterim o samimi grubun içine girmeyi kabul ederseniz tabi.şimdi ne alaka yazdın bunları diceksiniz ne bilim içimden geldi birden çünkü sıkıldığım zamanlarda bende sizlerle sohbet etmek istiyorum.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?