2008 Ekim Anneleri

Zambakim ben yatiriyom yastikta bi yeni dogdugu ilk hafta yatirmadim sonra hep yastik ama cok kalin degil cunku benim kizim kusmuklu oldugu icin basini biraz yuksek olmasi lazim ayy kizin ne tatli poz vermis kustumu orada

Az once hacere aaamut puresi verdim nasil sevdi masallah kizima her verdigimi yiyo gecen yemek yerken babasinin kucagindaydi babasida biseyler yedirmeyi cok seviyo eylulun kaynanasi gibi ben verme dedikce sofradaki corbadan felan bi cay kasigi veriyo tadini alsin bisey olmaz diye oda tabo hemen yalayip yutunca cok hosuna gidiyo iwste yemegin basindayiz hacer mizmizlaniyo hani bebekler yaramazlik yapinca agzina biber sureim derlerya babasida masada limon vardi kizim bak agziba limon surrerim dedi tabo hacer susmuyo ayy tuttu limonu agzina ben kiziyorum gaz yapar limon asitli diye aman oda limona agzini dayadi bi yaliyo bi yaliyo kizdim ben cektim basladi aglamaya cektin diye geri tuttu agzina deli oluyom ben buarada tabi oda hemen susup yalamaya baslyo zilli bu kiz yaa ben o yaladikca eksidim kizin suratinda hic kirisma olmadi

merak et diye kaydirigubbakcemile3 ne bilim yaa azcık gizli olmam lazıım die düşünüoruum :jeyyar:
kızm sende açık ten renkli gzöler falan göçmen misin fisfisfis

yok canım göçmen değilim.ama senin de albüm yapmanı bekliyorum.ne var kızzz valla sülaleyi dizdim ben.ne var sen de koy resmini de bakem olmaz mııı?:içelim:kaydirigubbakcemile2

yafrim benim verdiğim o tarif muzlu rulo pasta tarifi diil, hani bu pastanın hamur mazemelerinin iki katını kullanarak bildiğimiz yuvarlak pastaadan yapabliiriz diyom yani, piştikten sonra da enlemesine ikiye keseriz, şekerli su gezdircekmişiz üzerinde, dayımın hanımı öyle ettiydi, kaşıkla her yere dengeli bi şekilde şekerli su gezdirdi, sonra üzerine pudingi sıcakkene döktü, sonra ikinci katı kapattı üstüne kalan pudingi döktü, hatta yengeme sordum bunu niye soğuk dökmüyoz sıcak dökersek hamur olmazmı dedim, yok olmaz dedi, şimdik biz bunu soğuk dökmeye kalkarsak şekillendiremeyiz dedi, ondan sıcak dökülüyo anacım

hadi gözün aydın bacuuumm..sositosositosositososito
durmak yok yola dewam:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

:roflol::roflol: ba k sen böle diyince aklıma üç çocuk yapma muhabbeti geldi iyimi

ne çatıyon olm kıza sen de anana gidiyon biz bişi diyozmu :roflol:

hoppala deyınce aklıma geldı bızım dbest nerelerde yav..
memlekekete mı gıdecektı ne?
özlem de gitti..
bende gdıyorum..:sm_cool:
benımkı yarım saatlık yer nerdeyse gercı ama

bence emzik avına çıkmıştır o :roflol::roflol:

ahan bu laf buraya cuk diye oturdu anacım, durmak yooook yola devammmmm :lepi:kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

biz o kucakta uyutma muhabbetini her zaman yapiiiz anacı m delikafadulden

milupadan mı gelecek numuneler?nerden nasıl istedin sen ben de istedim uzmanınız cevaplıyo var ya ordan numune gönderebilirmisiniz dedim tık yok.sen nerden istedin bana da söleee

yuh görgüsüz görgüsüz numune istiyom denirmi kızım az usturubuna uydursana :mymeka:

bi de baa diyonuz ule siz benden betersiniz be :roflol::roflol:

12 kilo almıştım.doğumdan önce 49 kiloydum.şimdi 52 kiloyum
ben bu lafa ağlarım yaaaaaaaaa senağlamasenağlama

aklıma gelmişken sorim bebişleri yastıklı mı yatırıyorsunuz yastıksız mı ben yastık kullanmıyom da

valla anacım bizim incecik bi yastığımız var yastıkbilem denemez acayip ince yani, belini yastığa kadar getirip öle yatırıyom sadece kafasını koymuyom yani yastığa

anaaa bizimki elma suyuna bilem ağız kıvırıyo yaaa ne güzel len senin kız seçici olmucek herhal, benim sıpa mıymıntı olcek galiba senağlama

selam kızlar ben geldim.iki gündür int.sorun vardı halada var.naptınız bakemm bebekler iyimi herkes iyimi

nredesin yavrum sen leeeen, özlemişim ha gel öpem Şeniz

Biz bu aksam esiimin teyzesine yemege davetliyiz oraya gidecez cok killatmayin olarmi

olar :jeyyar:

olm ben s enin kaynanadan korktum ha gözlerini ne biçim pörtletiii o :roflol: neyse anacım ben gidim de yatim kimsecikler yok burda sonra bi ara gelerim emi hayde bn giddim baaayyy

arkadaşlar sizlere bitr sorum olacak ya aranızda hemoroidi olan varmı ne alaka demeyin yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…