aklıma gelmişken sorim bebişleri yastıklı mı yatırıyorsunuz yastıksız mı ben yastık kullanmıyom da
aklıma gelmişken sorim bebişleri yastıklı mı yatırıyorsunuz yastıksız mı ben yastık kullanmıyom da
selam kızlar ben geldim.iki gündür int.sorun vardı halada var.naptınız bakemm bebekler iyimi herkes iyimi
bende 52 :lepi:
merak et diye kaydirigubbakcemile3 ne bilim yaa azcık gizli olmam lazıım die düşünüoruum :jeyyar:
kızm sende açık ten renkli gzöler falan göçmen misin fisfisfis
canım sen hamıleyken gelıodun zaten ya yanlıs hatırlamıyorsam??
herzaman gel,sohbet etmek ,paylaşmak gercekten guzel..
pudıngı nıye sıcak dokmemız gerkıyo hayatım ya anlamadım.CADIARZU
tatlı kasığının yarısı.t
ne avı yavrum KEKLİK avı mı yoğğsamm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
accık kızdırayım senı de esın gelınce saldır ustune::
hadi gözün aydın bacuuumm..sositosositosositososito
durmak yok yola dewam:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
şefkat mii:roflol::roflol:
nası gosterecez burdan??:roflol:
bız bırbırımıze safkat gostermıyoz da daha cok dalga gecıoz desek?*:jeyyar:
sende gec dalganı..hihoyyyt
bak mesela zamnbağın esı ava gıtmıs hemide KEKLIK avına..
gel de dalga gecmekaydirigubbakcemile3
hoppala deyınce aklıma geldı bızım dbest nerelerde yav..
memlekekete mı gıdecektı ne?
özlem de gitti..
bende gdıyorum..:sm_cool:
benımkı yarım saatlık yer nerdeyse gercı ama
hee 3 gun napıyım yakın ama kalmak guzel oluyor.
değişiklik oluyor bana esımde problemcıkarmaz sağolsun.
annemın evı noktada.
benım evvv
asönsörü bılıyorsun değil mi?orda.:ecrin_bebek:
marta gelcen ya beklerım canım.
istersen kalırsın yavrum kocişi sepetlerım arkadasında kalır.yerimseniben
pazara yakın oluyor burdan yokuşş emme..yakın.
o yokuşları hamıleliğimin son gunune kadar cıktım..şakkıdı
iyide oldu.doğumum cok zor olmadı bol harektten.:teytey:
hele bacaklarımı ayırıp ayırıp yer sılmelerımkaydirigubbakcemile3
kız celen sen doğum yap arkandan ben gelcem hısseıdıyorum diyodum .sen yaptın hakket 3 gun sonra falan ben doğurdum.
smdık beklıom ıkıncıyı yap bende yapcam ulekaydirigubbakcemile3
naber kızlar.ben çok yorgunum ya.eylülün huyu değişti anlamaddım.sebepli sebepsiz ağlıyo.huysuzlaştı iyice.nedenini bilmiyorum.eskiden yattığı yerde uyurdu.şimdi illa kucağında geze geze uyuyum istiyo.bu da kol ama değil mi senağlama
milupadan mı gelecek numuneler?nerden nasıl istedin sen ben de istedim uzmanınız cevaplıyo var ya ordan numune gönderebilirmisiniz dedim tık yok.sen nerden istedin bana da söleee
hoşgeldin canım Şeniz özlettin kendini kısss demek eylülün huyu değişti haa fisfisfis bazen olabilio kucak manyaklığıı yakında geçer inş... :teselli:
kaynana napıoo len :jeyyar: geçen ben seninkine baya kızmıştım benim kayınvalidemde bizdeydii ona söyleniordum arkadaşın kayınvalidesi böyle böyle yapmış diee kötükedihüso geçenlerde tamere su vermeye çalışıodu bardaktan bende dedim aman o bardaktan verme lütfen kendi bardağından verelim diee :benimkidee diorr aman internete ne yazarsındaaa benimde kayınvalidem bardaktan su verdi diye ben vermioom bişee dioo kaydirigubbakcemile3 nasıl kızdıysam seninkine ,benimkinin gözüü korkmuşş kaydirigubbakcemile3
ben bu lafa ağlarım yaaaaaaaaa senağlamasenağlama12 kilo almıştım.doğumdan önce 49 kiloydum.şimdi 52 kiloyum
Az once hacere aaamut puresi verdim nasil sevdi masallah kizima her verdigimi yiyo gecen yemek yerken babasinin kucagindaydi babasida biseyler yedirmeyi cok seviyo eylulun kaynanasi gibi ben verme dedikce sofradaki corbadan felan bi cay kasigi veriyo tadini alsin bisey olmaz diye oda tabo hemen yalayip yutunca cok hosuna gidiyo iwste yemegin basindayiz hacer mizmizlaniyo hani bebekler yaramazlik yapinca agzina biber sureim derlerya babasida masada limon vardi kizim bak agziba limon surrerim dedi tabo hacer susmuyo ayy tuttu limonu agzina ben kiziyorum gaz yapar limon asitli diye aman oda limona agzini dayadi bi yaliyo bi yaliyo kizdim ben cektim basladi aglamaya cektin diye geri tuttu agzina deli oluyom ben buarada tabi oda hemen susup yalamaya baslyo zilli bu kiz yaa ben o yaladikca eksidim kizin suratinda hic kirisma olmadi
selam kızlar ben geldim.iki gündür int.sorun vardı halada var.naptınız bakemm bebekler iyimi herkes iyimi
Biz bu aksam esiimin teyzesine yemege davetliyiz oraya gidecez cok killatmayin olarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?