- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
yok demedi.ama yavrum hangi siteyi okusam pirinç unuylan baslayın dii:uhm: suyla.hatta milupanın sütlü maması aynı o.vermiom artıkın:1closedeyes:bugun elma armut ve kivi suyu sıktık içine bir bebe bisküvisi ufaladık kocamlan yedik:jeyyar: puhahahaaaa:jeyyar:
hıhh bende almak istiyodum hangi marka kaça aldın celen kullanda fikirleri söle burda ona göre alam bendebilmem ki:sm_confused: anam elekçi karısı oldum ben heralde üyeyimdir
hoşgeldin len geldinmi evinelülülülülülü ş şş dbest karısı cemreye nuk un 2 numara gece emziğini aldım cuk cukluo bacımkaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:
ya aranızda sterilizatör kullanan varmı?şindik biz bugun aldık.biberonları içine sabunla yıkayıp duruladıktan sonra koycemişim?ööle yaptıktan sonra ne anladım ben bundan:sm_confused: bide hepsi ıslak cıkıo kullananlar sizinde öölemi cıkıo?
bende bugün tek kullanımlık milupa sütkü pirinçli muhallebisinden aldım ama daha yapmadım Allah Allah napsam vermesemmki
hıhh bende almak istiyodum hangi marka kaça aldın celen kullanda fikirleri söle burda ona göre alam bende
Ayy (bayilejiim)-alintidir- pirinc unu niyee vermiyoz bende mulallebi yapicidiim yaa bira ver der biri verme der biri 3ayi gecince asi olamaz der oteki 6 ay derr ayy ölleejjjiim
bilmem ki:sm_confused: anam elekçi karısı oldum ben heralde üyeyimdir
hoşgeldin len geldinmi evinelülülülülülü ş şş dbest karısı cemreye nuk un 2 numara gece emziğini aldım cuk cukluo bacımkaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:
ya aranızda sterilizatör kullanan varmı?şindik biz bugun aldık.biberonları içine sabunla yıkayıp duruladıktan sonra koycemişim?ööle yaptıktan sonra ne anladım ben bundan:sm_confused: bide hepsi ıslak cıkıo kullananlar sizinde öölemi cıkıo?
çok iyiymiş fiyatı ya ben daha pahalı bişi sanıyodumsterilizatörümü?beko.20 gayme:lepi:
ha bide demir damlasını sordum bu ay baslanıomus die.6.ayda tahlil yapıcam dedi.ona göre ya tedavi amaçlı yada tedbir amaclı vericem dedi.leylacım her doktor ayrı bişe söyler...bak mesela kimisi yürüteç kullanın dicek kimisi asla olmaz dicek.kimi demir damlası kullanın dicekk kimi kullanmayın diceek,birinin verdiği ilacı bir digeri onaylamayacak..daha o kadarr çokk şey var kiiiii kafamçokkarıştı ama sen sana mantıklı gelenleri uygularsın internette bazen çok kafa karıştırıoo bunu da unutmaa
ben mesela kendime uyanları seçiorum bana mantıklı gelenleri bebeğime uygulayabileceğim şeyler benim doğrularım oluyoo..kim ne derse desin...doktorum bana söyler ben onu uygularım benim bebeğimi beni o tanıoo...ben kendime böyle bi yol seçtimm...kızımdan biliorum doktor yürüteç kullanın dedi başka bi doktor hayır asla kullanmayın dedii...bende ona sordum neden böyle die o da dedi kızım ne kadar doktora götürürsen o kadar çok kafan karışır..sana hangisii uyuyorsa onu yap ve tercihin tek doktor olsun dedii...öncelik kendi doktorun olsun sonrasıı bebeğin için senin yapacakların olsuun...
ben mesela oğluma kivi vermicem alerjik,portakal suyu vermicem asitli,pirinç unu vermicem kof bi şişlik yapıyor artı kabızlık,yürüteç günde toplam 30 dak.kullancam,yemeklerine tuz margarin şeker un kullanmıcam,inek sütü vermicem,evde keçii besliceem kaydirigubbakcemile3 sonuncusu işin şakasıı tabii bunlar benim doğrularım sende kendi doğrularını bul onları uygulaa ...kafanın karışmasın :1hug:
Buharli mi ki islak cikiyoo
bilmirem bacılar bilmirem:1no2: diom ya herkes ayrı telden callıo..şimdilik kafama göre vericem.bugun balık verdim tarhana corbası verdim.pataes püre verdim(yağsız)hepücünüde yedü.ama hpsi tadımlık.ha bide bebelac ın 7 sebzeli maması var onuda verdim.iğrenç bişi yiyemedim bunu:dilcikar:
bilmem ki:sm_confused: anam elekçi karısı oldum ben heralde üyeyimdir
sterilizatörümü?beko.20 gayme:lepi:
hee indirimdeymiş.internet sitesinin mağazasına gittik aldık.istersen nette sipariş ver.e-bebek..çok iyiymiş fiyatı ya ben daha pahalı bişi sanıyodum
ahanda işte bak yine bi tezat.nerde okuduysam hiç bir doktor 6 aydan önce tarhanayı önermiyor.gaz yaparmıs dieÇok üzgünüm çoook ama bende veriorum ve vericem.onun içindeki kadar hiç bir corbada zamazingo yok:lepi:canım bak tarhana çorbasıı harika bi ek gıdadırr tuzsuz olduğu sürece verebilirsin..çok acı olmadığı sürecede problem yok.baharat kullanabilirsin dedi benim doktor... tarhanayı önerdii bakk tamerde sevio yapıyorum şimdi kalmadı tarhana yarın alıpp yine yapcam :lepi:
1 aydan çok oldu ben eylüle emzik beğendiremeyince eldeki markaların 2 numaralarını almıştım, nerdeyse tüm markaların 1 ve 2 numaraları var zaten, nuk da dahil olmak üzere kaydirigubbakcemile3 hatta nukun baby rose gece emziği olanını almıştım 2 numara, 6 aydan sonra diyo ama benim cadının ağzı büyük belki alır dedim yok onu da almadı kaydirigubbakcemile3
ben eylül doğar doğmaz sterilizatör aldım, benimki wee marka.. kızzz celen bulaşık makinası mı bu kaydirigubbakcemile3 tabiki de yıkıcan önce, sonra sterilizatöre atcan..
buharlı sterilizasyon yaptığı için ıslak çıkacak o da normal..
bize de hediye geldi arzumun bier de buharlı pişirme özelliği var.ama benim şime yaramıyo.hiç biberon almiiki benim zilli.80 tleydi di sanırım kargoyla yolladı katnım 90 vemiş faturayı gördüm yazıhh günah.durii kenarda..
ahanda işte bak yine bi tezat.nerde okuduysam hiç bir doktor 6 aydan önce tarhanayı önermiyor.gaz yaparmıs dieÇok üzgünüm çoook ama bende veriorum ve vericem.onun içindeki kadar hiç bir corbada zamazingo yok:lepi:
çok geçmişi okuyamadım ama rota aşısından bahsetmşsiniz 3. ayında vurmuştu dr um 136 ytleydi.şimdi martın 9 unda öbür dozu vuracaz dedi.sakıncalı mıymış benim dr um çok gerekli dedi.eski sayfaları okumadım gereksizmiymiş korumuyo mu yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?