2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21, ibolya+
bu gun kimseden hayırr yok demiii halılılooo

ben geldim..oğluşumla uyuya kalmışım sonra kocam geldi yemek yedik...cokacimcoook.sonra annemle erkek kardeşim geldi efe kaan'ı görmeye ...hihoyyyt.onlar az önce gitti bebişim ve kocişim uyuyo..:lepi:.we bende tabiki burdayım....yine oku oku bitmedi.........kafamçokkarıştı

bende geldüm.sabahtan bebişin aşısı oldu.öölenden sonra ben yolundumhihoyyyt anam çok acıdı beee:1no2: ee sizde ne var ne yok bakemCADIARZU önemli bi gelişme varmııdelikafadulden

anammm iboşa bak
msn den beni idare ederkene burayı da boş bırakmamış
hızlı karuuu

leyloşun kardan adamcığınıza bittim
kardan adam yapmayalı yıllar olduu

bende geldüm.sabahtan bebişin aşısı oldu.öölenden sonra ben yolundumhihoyyyt anam çok acıdı beee:1no2: ee sizde ne var ne yok bakemCADIARZU önemli bi gelişme varmııdelikafadulden

geçmiş olsun ccemreme
yok kıs bişi zati doğru dürüst kimse gelmedi
iboşn yusuf da şimdi vızıldadıydı ona bakıyı ben de oğluş uyuyorkene aradan yemeği çıkarıım gelirim
sen yaz anacım ben bakaırm arada
ne ettü cemre ağlamadı dii mi

nasıl mayaladın,pastörize sütlerlemi celencimmmmmmm:ecrin_bebek:
yes daninoylan
ewet yoğurdu ezdim sütlen.sıcaklığıda dediğin gibiydi.
bide ondan deniim

anacım yoğurt bozulmus.bi kötü olmuş anlatsamam.gece dolaba koydum sabah cıkarttım.ayyy böööğğ olduum:1no2: döktüm gitti

5 liyi vurulurken anlamamıs.babası tuttu da.pnomokokte cok ağldı.ben ondan daha coksenağlama

Biraz karsi komsuya girdim kahve icmeyee onlarin da var kiz bebisi oda temmuzda dogdu yanyana koyduk zillileri nasil tatlilar yavv birbirlerine iyice baktilar obuyuk tabi hemen yuzune dokunmaya calisiyo bizimkinin zarar verir diye uzak tutuyoruz nasil heycanlaniyo uznmak istiyo

Celeen rota vurusunu vurdurdunmu son gelismeler nee

heee sorduk.hemşire doktoruna sorun dedi.o zaman yaptıralım dedik.eczaneye girdik.depoyu aradı.tek cesit varmış.ilk 8 hafta.yane vazgectim ve allaha emanet ettşm:Saruboceq:

yok yafrim bi yamuk asayiş berkemal, geçmiş olsun bakem bu arada çok ağladımı cemre sultan

anammm iboşa bak
msn den beni idare ederkene burayı da boş bırakmamış
hızlı karuuu

leyloşun kardan adamcığınıza bittim
kardan adam yapmayalı yıllar olduu

heh heh heh ivet :dance:

hea baktım geldim, 60 ml zor içti bu sıpa yaa, naısı büyücek böle bilmem :çok üzgünüm: bende mercimek yimeee yapcem böön :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

arzumun yoğurt makinesini kullanan varmı?varsa nasıl yapılıo.53 liraya düşmüiş.kullanışlıysa alıcam.

heee sorduk.hemşire doktoruna sorun dedi.o zaman yaptıralım dedik.eczaneye girdik.depoyu aradı.tek cesit varmış.ilk 8 hafta.yane vazgectim ve allaha emanet ettşm:Saruboceq:

başka eczaneye sorsaydınızya len, sipariş verseydiniz, yada saa 6. ay diyen dra buldurtsaydınız :mymeka:

merhaba kızlarrrr

celencim cemreye geçmiş olsun..

biz de bugün aşı oldukk.. yavrum 2 dakka avazı çıktığı kadar ağladı sonra tıppp kaydirigubbakcemile3 sanki aşı olan o değil, gülmeye başladı canımın içi :asigim: neyse şimdi uyuyo, inşallah ateş yapmaz..

ben düne gre daha kötüyüm yaw bi dünya ıhlamur, nane-limon içtim ama yokkk.. ibolya bacım sendeki tarifi yaz gelince bi de onu deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…