2008 Ekim Anneleri

he bitti anam işte geldim burdayım :lepi: ben anlatam anam saa takvimi, Remembrance Ticker Baby Memorial Ticker Miscarriage Ticker - Customize with a Photo ahan bu adrese giriyon anacım, sol tarafta Angel Remembrance yazan yere tıklıyon, sornası seni yönlendiriyo zaten anacım takıldığın yerde sor cevaplayam, bana bu alemde iş bitirici ibolya derler :roflol:

bebelac sma milupa hepsi aynı numil şirketininmiş yavrum ben milupa kullanıyrum yoğurdu da mamadan yapıyorum

ben yazana kadar sen alıntıyı yapmışsın bile
annem bakacak oğluma evlerde yakın, hem yarım gün çalışıp geleceğim , hamileyken ben şubatta çalışırım diyordum amaa bırakmak zormuş,
birkaç yerden daha aramışlardı eve uzak diye kabul etmemiştim.bu okul eve biraz daha yakın birazda o yüzden kabıl etim.

benim oğlumda bronşiolit olmuştuu geçmiş olsun... :çok üzgünüm:

yaw ibolay herkesden alıntı yapmışsın bi benden alıtntı yapmamaışsın

yafrim mesac yazmaışındır ayol ne bilem ben küsme küsme bundan sonra sana da alıntı yapacam söz :roflol:

bebelac sma milupa hepsi aynı numil şirketininmiş yavrum ben milupa kullanıyrum yoğurdu da mamadan yapıyorum

hımmm ölemiymiş ne bilim ben milupa daha cazip geliy bana, meran güveniyom rdediği için öyle düşündüm galiba

sağol iş bitirici ibolyam allah razı olsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaptınmı anam

mrb kızlar nettünüz

uyuduk mirmirmirmir la meran benim oğlan bücür kalcak herhal yaaaaa minnacık bi oğlancık bu yaaa senağlama

slm canlarım biz bugün aşımızı olduk çok ağladı sıpa gözlerinden boncuk boncuk yaş geldi.demir ilacı verdiler sağlık ocağından 9 damla kullanacakmışız.nivacım iyi etmişin ücretsiz izin almakla.ben de güya bu dönem başlıycaktım ama bırakamadım zaten ek gıdaya geçmedik henüz.nasıl geçecez valla bilemiyom dr kontrolümüz bi olsun hele de bakaruh.bi geçmişi okuyayım da gelem..

y
uyuduk mirmirmirmir la meran benim oğlan bücür kalcak herhal yaaaaa minnacık bi oğlancık bu yaaa senağlama

5500 59cm olmuşş demiii hem mamada alıo artık... emzirmeye devam et zaten ek gıdaya başlamışsın...1 yaşını geçsin bu daninolardan falan verirsin gerçekten işe yarıyo..dert etme eşinle senin boyundan uzun olcaktır yinede hiiç merakk etmee meran söylediydi dersinn...cüce müce yazmışsıın ne demek lenn :mymeka: yeni nesil uzun olcakk :lepi: örneğin benim eşimin annesi 160 babası 170 eşim 183 iyi beslenme işe yarayacaktır :teselli:

abbavvv yavrum ağladımı kıyamam yaaa, nasıl şimdik sakinleşti mi, ben de ücretsiz izine geçecem de sorun yaşıyorum ya bi durumlar var hallederim inşallah, yafrim bu ek gıda olayı zor olcek bizim için galiba, sıpalar uğraştıracağa benziyo -tatlicadiarzu-

yafrim her zaman diyom ya ibrahim kutluay gibi bi herif olmasını da beklemiyom zaten de yav dr az uzamış dedi 1 cm uzamış sadece, her ay 4 cm uzuyodu, 46 cm doğduk biz 59 olmuşuz, tahlil neyin ettirdiydi dün onun sonuçlarını göstermeye girdiğimde dayanamadım yaa biz bücür mü olcaz doktor hanım ya uzatmanın bi yolu yokmu netcez dedim, sen bana bırak büyütcez inşallah filen dedi, ama tırstım yaaa, hani kilosu filen sorun etmiyom ben, hareketli çok şükür ondan yana bi kaygım yok da boy kısa deyince morelim bozuldu yaaa, erkekte de kısa boy hiç iyi olmuyo yaaaa, şindik biz mamaya başladık ya bu kilo aldırıyo da boy da uzatıyo mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…