2008 Ekim Anneleri

maşallah...benimkide tombiş ama artık nazardan korkmuyorum...nazar kötü bii enerjii sen eğer nazar dersen o kötü enerjiyi kendine çekiorsun...ben nazar değeceğine hiiiiiçç inanmıyorum artık nazar kelimesini bile etmiyorum..kötü enerjiyi üzerime çekmiyorum... :lepi: maşallah demekte güzel enerjii göndermek bence...
bu nazar öyle bişe kii aşıdan ateşlenioo nazar kulak enfeksiyonu nazar yemez nazar yer nazarr ben çok sıkılmışım ya bu konudan... kaydirigubbakcemile3

canım bebeğina maşallah öncelikle. bebeklerin kilolarını kıyaslamak da yanlış sonuçlar verebiliyor. her birinin farklı bir hikayesi var.. doktorun kilosu için ne dediği ve gelişim çizgileir önemli. ayrıca benim bebeğimin doğum kilosu düşüktü bu nedenle şu andaki kilo doktoruma göre normalmiş.

saol canım.ben kıyaslama yapmıyorum bebeklerin kilolarını sadece normal kiloloar ne kadar onu sordum.doktorumuz herşeyin normal olduğunu söledi canım.

evt aynen ölee katılıyorum canım a.s bizler bile ne kadar farklıyız..yaw 2 çocuğum var ikisi birbirinden farklıı..ama önemli olan ikisinde de sağlıklı olmasıı zayıf hiiiç şişman farketmez yeterki sağlıklı olsuuun :lepi:

merancım senin tosun ne güzel oturuyor maşallah, 2 hafta bile farkettiriyor gelişimlerinde. boy ve kilo da önemli sanırım daha derli toplu duruyordur

canım öyle ama zaten nazar denilen şeyi başkalrı düşündüğü için kötü enerji veriyor o yüzden nazar yaa.batıl inanç olmasının yanısıra nazar kötü bişey bence.neyse kapatalım bu nazar konusunu:çok üzgünüm:

arikan, sütlü pirinçliyi ben 10 gündür veriyorum tam 4 aylık olduğundan beri yani. elmayı ara ara deniyorum bugün sağlık ocağındaki ebemiz elma suyu ve havuç suyunu karıştır dedi bir de öyle deniyeceğim. amaç tattırmak tabi ama önce şu aşı faslını geçelim.

evybaby geldi şindik.4 tane bez.bide bebe bakım kitabı.yanlız bezler minicik.kendime kullanırım artık puhahaaa

benimki bir ay önce 6600 dü ama bu ayın 26 sında yine kontrol var.7 yi geçmiştir.zaten sallarken ve taşırken zorlanmaya başladım.bide her bebeğin yapısı farklı.kıyaslamamak lazım.
kötükedihüsokötükedihüso cadı kaynana FATOŞ şimdiden girdi çocukların arasına kötükedihüso

beenn? cadı kaynanaa? hayatta yapmam öyle bişey.valla şimdiden (eğer görürsem ogünleri) gelinime nasıl davranırım diye hayaller kuruyorum.çok kafa olacağıma eminimsengözlerimebaksanab
1.beni çağırmazsa evine asla gitmem
2.ona onun zevkine göre hediyeler alırım
3.oğlumu ekip onunla eğlenmeye gidebilirim:içelim:
4.tüm sıkıntılarını dinlerim:teselli:,sarılır birlikte ağlarımsenağlama
5.eğer eltisi olur da onu sevmezse hiç bi şekilde baskı yapmamsırnaşık şey(bu benle alakalı bi durum sanırım):1rolleyes:
...................................................................

ay o ne isterse yaparım vallaa
sonuçta bitanecik oğlumun sevdiği :asigim:benim baştacım olur yaaaaaaaaaaaa:teytey:

oo kuzum hoşgeldiin :teytey: bugün yağmurluu ama fırsat bulunca görüşeliimm :teytey: hoşş ben gitcem birazdan kahve içmeye shemall a zamanın varsa şimdi bile buluşabiliriz :dance:

canım bizde doktordan yeni geldik bugün zor aslında bu hafta zor çünkü yarın hava iyi olursa kadın gelecek temizliğe malum evde değildim bayadır ve her yer karışmış. umarım yakın zamanda görüşebiliriz...

saol canım.ben kıyaslama yapmıyorum bebeklerin kilolarını sadece normal kiloloar ne kadar onu sordum.doktorumuz herşeyin normal olduğunu söledi canım.

ben seni de anlıyorum canım...standartlar belliyken senin bebeşin üst sınırda gidioo hep...en güzel yönü ne biliormusn sadece anne sütüyle gelişimi gerçekten süper :lepi:

biz bugün aşıdan sonra bir de babamızın ofisine gittik iş arkadaşları da deli oldular sıkıştırmak için ama zavallı rüyam zaten koorktu yabancılamaya da başladı kimseye yüz vermedi babasında bile durmadı ille de benim kucak, yağmurluylu da inşallah üşümemiştir. çocuklar kış bebişi hiç soğuk görmüyorlar.

merancım senin tosun ne güzel oturuyor maşallah, 2 hafta bile farkettiriyor gelişimlerinde. boy ve kilo da önemli sanırım daha derli toplu duruyordur

evet 2 hafta da gerçekten çok şey değişio...geçen haftalardaa hooop devrilirken şimdi kontrolü daha ii hihoyyyt
canım sende antalyadasın değil mii ...ekim anneleri buluşcaz inş...sende gelcekmisin...arıkan bidy ben 3 ümüzde birbirimize yakın oturuoruzz :dance: sende gelseneee :1hug:

ule çok kalabalık burası bi geçmişi okuum dedim fırsat bulamadım vazgeçtim okumucem değişik bişiler varsa yazıverin bi zahmet

evybaby geldi şindik.4 tane bez.bide bebe bakım kitabı.yanlız bezler minicik.kendime kullanırım artık puhahaaa

anam sizden özendim bende üye olup ürün istiyim dedim..milupa cevap bile vermedi,hipp de..niveanın promosyon dönemi bitmiş..popolin,hero baby de göndermedi daha.ben istemeyi mi bilemedim acep?yoksam üye olunca otomatikmanmı gönderdiler de ben çingenelik yapıp mail attımkafamçokkarıştı

Son düzenleme:

ben fark eder demedim arkadaşlar sorduğuma pişman oldum açıkcası bu kadar tepki göstereceğinizi düşünemedim

kuzucuğunn da baştacı edecekse düşünebilirim bu şartlarda hihoyyyt a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…