slm herkese benim kuzucuğum uyumadı bir türlü giremedim daha yeni uyudu geçmişin hepsini okuyamadım yarıda bırakıp buraya döndüm.akadaşlar bazılarınız bebişleriniz 6 kğ falan olduğunu yazmış az değilmi yaaa 6 kilo yada benim kuzucuğum biraz tombiş8 kğ da aslında çok da değil ama Allah ım hepimiz bebişlerini nazarlardan korusun benim kızıma tombiş diyolar nazar değecek diye korkuyorum valla
slm herkese benim kuzucuğum uyumadı bir türlü giremedim daha yeni uyudu geçmişin hepsini okuyamadım yarıda bırakıp buraya döndüm.akadaşlar bazılarınız bebişleriniz 6 kğ falan olduğunu yazmış az değilmi yaaa 6 kilo yada benim kuzucuğum biraz tombiş8 kğ da aslında çok da değil ama Allah ım hepimiz bebişlerini nazarlardan korusun benim kızıma tombiş diyolar nazar değecek diye korkuyorum valla
canım bu arada biz antalya ya döndük.. :teytey:
canım bebeğina maşallah öncelikle. bebeklerin kilolarını kıyaslamak da yanlış sonuçlar verebiliyor. her birinin farklı bir hikayesi var.. doktorun kilosu için ne dediği ve gelişim çizgileir önemli. ayrıca benim bebeğimin doğum kilosu düşüktü bu nedenle şu andaki kilo doktoruma göre normalmiş.
canım bebeğina maşallah öncelikle. bebeklerin kilolarını kıyaslamak da yanlış sonuçlar verebiliyor. her birinin farklı bir hikayesi var.. doktorun kilosu için ne dediği ve gelişim çizgileir önemli. ayrıca benim bebeğimin doğum kilosu düşüktü bu nedenle şu andaki kilo doktoruma göre normalmiş.
maşallah...benimkide tombiş ama artık nazardan korkmuyorum...nazar kötü bii enerjii sen eğer nazar dersen o kötü enerjiyi kendine çekiorsun...ben nazar değeceğine hiiiiiçç inanmıyorum artık nazar kelimesini bile etmiyorum..kötü enerjiyi üzerime çekmiyorum... :lepi: maşallah demekte güzel enerjii göndermek bence...
bu nazar öyle bişe kii aşıdan ateşlenioo nazar kulak enfeksiyonu nazar yemez nazar yer nazarr ben çok sıkılmışım ya bu konudan... kaydirigubbakcemile3
kötükedihüsokötükedihüso cadı kaynana FATOŞ şimdiden girdi çocukların arasına kötükedihüso
oo kuzum hoşgeldiin :teytey: bugün yağmurluu ama fırsat bulunca görüşeliimm :teytey: hoşş ben gitcem birazdan kahve içmeye shemall a zamanın varsa şimdi bile buluşabiliriz :dance:
saol canım.ben kıyaslama yapmıyorum bebeklerin kilolarını sadece normal kiloloar ne kadar onu sordum.doktorumuz herşeyin normal olduğunu söledi canım.
merancım senin tosun ne güzel oturuyor maşallah, 2 hafta bile farkettiriyor gelişimlerinde. boy ve kilo da önemli sanırım daha derli toplu duruyordur
evybaby geldi şindik.4 tane bez.bide bebe bakım kitabı.yanlız bezler minicik.kendime kullanırım artık puhahaaa
arikan sizin dr kimdi
evt aynen ölee katılıyorum canım a.s bizler bile ne kadar farklıyız..yaw 2 çocuğum var ikisi birbirinden farklıı..ama önemli olan ikisinde de sağlıklı olmasıı zayıf hiiiç şişman farketmez yeterki sağlıklı olsuuun :lepi:
benimki bir ay önce 6600 dü ama bu ayın 26 sında yine kontrol var.7 yi geçmiştir.zaten sallarken ve taşırken zorlanmaya başladım.bide her bebeğin yapısı farklı.kıyaslamamak lazım.
beenn? cadı kaynanaa? hayatta yapmam öyle bişey.valla şimdiden (eğer görürsem ogünleri) gelinime nasıl davranırım diye hayaller kuruyorum.çok kafa olacağıma eminimsengözlerimebaksanab
1.beni çağırmazsa evine asla gitmem
2.ona onun zevkine göre hediyeler alırım
3.oğlumu ekip onunla eğlenmeye gidebilirim:içelim:
4.tüm sıkıntılarını dinlerim:teselli:,sarılır birlikte ağlarımsenağlama
5.eğer eltisi olur da onu sevmezse hiç bi şekilde baskı yapmamsırnaşık şey(bu benle alakalı bi durum sanırım):1rolleyes:
...................................................................
ay o ne isterse yaparım vallaa
sonuçta bitanecik oğlumun sevdiği :asigim:benim baştacım olur yaaaaaaaaaaaa:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?