2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim, gelmeyi isterim bir aksilik olmazsa ama sanırım ben biraz uzak kalıyorum Meltemdeyim ben

ilk 4 ü tmmda...bu 5.tuaf gerçekten kötükedihüso eltini sevmemen en doğal hakkın...bunun için baskı mı yapılırmışş bee :mymeka:

ben fark eder demedim arkadaşlar sorduğuma pişman oldum açıkcası bu kadar tepki göstereceğinizi düşünemedim

ibiarucum bak ben sana ne yazdıım okumadın galiba...anne sütüyle gerçekten süper dediim :lepi: pişman olcak bişe yokk yanlışş anlama tamam mıı :teselli:

ibiarucum bak ben sana ne yazdıım okumadın galiba...anne sütüyle gerçekten süper dediim :lepi: pişman olcak bişe yokk yanlışş anlama tamam mıı :teselli:

yanlış anlamıyorum canım ama herkes kıyaslama yapmayalım falan yazmış şaşırdım ben kıyaslama falan yapmıyorum her bebeğin bünyesi farklı bunu biliyorum

kuzucuğunn da baştacı edecekse düşünebilirim bu şartlarda hihoyyyt a.s.

eh o zaman bu iş oldu..ee tabi bi 25-26yıl beklicez:roflol::roflol:
ilk 4 ü tmmda...bu 5.tuaf gerçekten kötükedihüso eltini sevmemen en doğal hakkın...bunun için baskı mı yapılırmışş bee :mymeka:

ay dimii?sonunda sevmediğim eltimle küstük zaten:dilcikar:.oysa öyle düşe kalka kötü bi ilişkimiz vardı.baskı yapıla yapıla düzelteceğimizi sandılar..şimdi uğraşsınlar ömür boyu:sm_confused:
ayy ama ben rahatladım valla.nasıl içime işlemişse elti denince bile tüycüklerim diken kesiliiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çok şükür canım beni anlayan biri çıktı saolll

canımm ben de kilosu düşük olan bebişlerin anneleri üzülmesin diye öyle yazdım.sana yazmadım yaniii..gerçekten çok iyi duruyo kızın.maşallaahhhh
benim sütümde yarasaydı keşke:çok üzgünüm:akşam 20-21 den sonra sütde gelmiyo artık.çocuk çekiyo çekiyo.ağlıyo

saol canım anladım

Yaa benim kizim da bi kac gundur emmek istemiyo gibii cekiyoo sunduruyoo ucunu gorsen sutum azaldii bu ara acaba doymuyomu yaa sen ne yapiyom canim ek bisey veriyon mu

baskı yapılcak bi konu değil kii buu klava:benimde eltim var uzaktayız hiiç görüşmeyiz bayram için gittik 2 gece kaldık anneme gitcektim falan deip durduu...10 yıllık evli ilk defa gittik kayınvalidemlerle ..bayram için ben düzenledim programı bayramda eşimim tüm ailesi bir arada olsun istedim herkesin gelebileceği yer orasıydı tam ordadaydıı...ama hatuun hergün annesinde olduğu halde anneme gitcektim deipp durduu...çok ayıp pişman etti gidip gideceğimizee..kişisel bişeyi yok kayınvalidem mutfağa girdi 2 gün boyunca yemek yaptırmadı çocuklarla ben uğraştım o da sadece güleryüz göstercekti ama yapmadı...evime düşmanım gelsee gülerim yaa hele de bayramdaa...neyse tabi küsme falan olmadıı bu bayramda ben doğum yaptığım için zora ki buraya geldii benime evde nasıl kalabalık hem benim ailemde vardıı...bana dior ne kadar güleryüzlüsün..(bende bi surat yaparım yıllarca görmesen özlemezsin zehir etmeyi ben herkesten ii bilirim...) ama bayram ve güzel geçsin nolcak kiii

neyse ben çıkıyorum arkadaşlar sizlere iyi sohbetler görüşürz sonra biraz ters tepkiler verdiysem kusura bakmayın ama hepiniz birden aynı şeyleri yazınca üzüldüm biraz o kadar unuttum gittti bileekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…