evet 2 hafta da gerçekten çok şey değişio...geçen haftalardaa hooop devrilirken şimdi kontrolü daha ii hihoyyyt
canım sende antalyadasın değil mii ...ekim anneleri buluşcaz inş...sende gelcekmisin...arıkan bidy ben 3 ümüzde birbirimize yakın oturuoruzz :dance: sende gelseneee :1hug:
ilk 4 ü tmmda...bu 5.tuaf gerçekten kötükedihüso eltini sevmemen en doğal hakkın...bunun için baskı mı yapılırmışş bee :mymeka:benimki bir ay önce 6600 dü ama bu ayın 26 sında yine kontrol var.7 yi geçmiştir.zaten sallarken ve taşırken zorlanmaya başladım.bide her bebeğin yapısı farklı.kıyaslamamak lazım.
beenn? cadı kaynanaa? hayatta yapmam öyle bişey.valla şimdiden (eğer görürsem ogünleri) gelinime nasıl davranırım diye hayaller kuruyorum.çok kafa olacağıma eminimsengözlerimebaksanab
1.beni çağırmazsa evine asla gitmem
2.ona onun zevkine göre hediyeler alırım
3.oğlumu ekip onunla eğlenmeye gidebilirim:içelim:
4.tüm sıkıntılarını dinlerim:teselli:,sarılır birlikte ağlarımsenağlama
5.eğer eltisi olur da onu sevmezse hiç bi şekilde baskı yapmamsırnaşık şey(bu benle alakalı bi durum sanırım):1rolleyes:
...................................................................
ay o ne isterse yaparım vallaa
sonuçta bitanecik oğlumun sevdiği :asigim:benim baştacım olur yaaaaaaaaaaaa:teytey:
ben fark eder demedim arkadaşlar sorduğuma pişman oldum açıkcası bu kadar tepki göstereceğinizi düşünemedim
ben seni de anlıyorum canım...standartlar belliyken senin bebeşin üst sınırda gidioo hep...en güzel yönü ne biliormusn sadece anne sütüyle gelişimi gerçekten süper :lepi:
ben seni de anlıyorum canım...standartlar belliyken senin bebeşin üst sınırda gidioo hep...en güzel yönü ne biliormusn sadece anne sütüyle gelişimi gerçekten süper :lepi:
ibiarucum bak ben sana ne yazdıım okumadın galiba...anne sütüyle gerçekten süper dediim :lepi: pişman olcak bişe yokk yanlışş anlama tamam mıı :teselli:
teşekkür ederim, gelmeyi isterim bir aksilik olmazsa ama sanırım ben biraz uzak kalıyorum Meltemdeyim ben
teşekkür ederim, gelmeyi isterim bir aksilik olmazsa ama sanırım ben biraz uzak kalıyorum Meltemdeyim ben
kuzucuğunn da baştacı edecekse düşünebilirim bu şartlarda hihoyyyt a.s.
ilk 4 ü tmmda...bu 5.tuaf gerçekten kötükedihüso eltini sevmemen en doğal hakkın...bunun için baskı mı yapılırmışş bee :mymeka:
bak bunu sana ben yazdım kimsenin tepkisi falan yok kaydirigubbakcemile5
ne zaman ve nerede diye sormayı unuttum
çok şükür canım beni anlayan biri çıktı saolll
canımm ben de kilosu düşük olan bebişlerin anneleri üzülmesin diye öyle yazdım.sana yazmadım yaniii..gerçekten çok iyi duruyo kızın.maşallaahhhh
benim sütümde yarasaydı keşke:çok üzgünüm:akşam 20-21 den sonra sütde gelmiyo artık.çocuk çekiyo çekiyo.ağlıyo
daha karar vermedik canım..ama sana mutlaka haber veririzz :lepi:
canımm ben de kilosu düşük olan bebişlerin anneleri üzülmesin diye öyle yazdım.sana yazmadım yaniii..gerçekten çok iyi duruyo kızın.maşallaahhhh
benim sütümde yarasaydı keşke:çok üzgünüm:akşam 20-21 den sonra sütde gelmiyo artık.çocuk çekiyo çekiyo.ağlıyo
eh o zaman bu iş oldu..ee tabi bi 25-26yıl beklicez:roflol::roflol:
ay dimii?sonunda sevmediğim eltimle küstük zaten:dilcikar:.oysa öyle düşe kalka kötü bi ilişkimiz vardı.baskı yapıla yapıla düzelteceğimizi sandılar..şimdi uğraşsınlar ömür boyu:sm_confused:
ayy ama ben rahatladım valla.nasıl içime işlemişse elti denince bile tüycüklerim diken kesiliiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?