anam sizden özendim bende üye olup ürün istiyim dedim..milupa cevap bile vermedi,hipp de..niveanın promosyon dönemi bitmiş..popolin,hero baby de göndermedi daha.ben istemeyi mi bilemedim acep?yoksam üye olunca otomatikmanmı gönderdiler de ben çingenelik yapıp mail attımkafamçokkarıştı
baa da bugün geldi evy babyden, 4 tane bez göndermişler, bi günlük mokumuz bedavaya geldi sırnaşık şey yafrim ben evy babye türk malı kullanmak istiyom ürünlerinizden denemek istiyom beğenirsem kullanmak istiyom filen diye yazdım bul işte alengirli cümleleri :dance:
bu arada noliii burda bakim kimse geçmişi özetleyvermemiş baaa :dilcikar:
canım bizim bebeklerimiz aynı gün doğdu sanırım 6 ekimde doğdu benim kızım.sütlü prinçli derken prinç unumu veriyorsun.adı ne markası varmı.nasıl yapıyorsun:uhm:arikan, sütlü pirinçliyi ben 10 gündür veriyorum tam 4 aylık olduğundan beri yani. elmayı ara ara deniyorum bugün sağlık ocağındaki ebemiz elma suyu ve havuç suyunu karıştır dedi bir de öyle deniyeceğim. amaç tattırmak tabi ama önce şu aşı faslını geçelim.
ayy leyla ne bileyim dün emzireceğim diye hırpaladım biraz sonra çok üzüldümmsenağlama.süt çok gelirkende istemeden emiyordu şimdide öylee.Nihalcimm senin bebis neden emmiyoo acabaa sut az geliyo olabilirmii
nihalcim sende bu kararlılık varken eminim emcektirr zafer seniin olcak kolay gelsinn :lepi:
meran kaçarrr gece gelir herhallhepücüğünüzüde öpeer Şeniz
Yaa benim kizim da bi kac gundur emmek istemiyo gibii cekiyoo sunduruyoo ucunu gorsen sutum azaldii bu ara acaba doymuyomu yaa sen ne yapiyom canim ek bisey veriyon mu
baskı yapılcak bi konu değil kii buuklava:benimde eltim var uzaktayız hiiç görüşmeyiz bayram için gittik 2 gece kaldık anneme gitcektim falan deip durduu...10 yıllık evli ilk defa gittik kayınvalidemlerle ..bayram için ben düzenledim programı bayramda eşimim tüm ailesi bir arada olsun istedim herkesin gelebileceği yer orasıydı tam ordadaydıı...ama hatuun hergün annesinde olduğu halde anneme gitcektim deipp durduu...çok ayıp pişman etti gidip gideceğimizee..kişisel bişeyi yok kayınvalidem mutfağa girdi 2 gün boyunca yemek yaptırmadı çocuklarla ben uğraştım o da sadece güleryüz göstercekti ama yapmadı...evime düşmanım gelsee gülerim yaa hele de bayramdaa...neyse tabi küsme falan olmadıı bu bayramda ben doğum yaptığım için zora ki buraya geldii benime evde nasıl kalabalık hem benim ailemde vardıı...bana dior ne kadar güleryüzlüsün..(bende bi surat yaparım yıllarca görmesen özlemezsin zehir etmeyi ben herkesten ii bilirim...) ama bayram ve güzel geçsin nolcak kiii
bu arada ben bugün hazır mamadan yoğurt yaptım güzel oldu.birazdan vereceğim ama çok soğuk biraz beklesin ısınsın.bakalım sevecekmi
Mu hahahaha mokunuz bedavaya mi geldii yusuf pasaa doldursun o zaman bugun
bu mamadan yoğurt yapma olayını ben hala anlamadım yaaa :uhm:
Bende az once yogur mayaladimm bi arkadas yazmistiya az once yagli pastorize sute pastorize yogurtla mayalayacan diyee sirf denemek icin yaptim oylee sutun sicakligi yogurdun tutmasi icin onemliymisya bi bilgi ogrendim parmagini batirip 7 ye kadar sayacakmissin sicakligina parmagin dayanacak sekilde olacakmis oyle ayarda oluncaa yogurdu sutle sulandirdim sute dokup karistirdim ama ustunu hemen ortemedim zilli kizim kriz gecirtiyodu o sira onu susturunca kizimin battaniyesiyle sardim aksam acacam nasil olacak kesin tutmayacak gerci deneme amacli yaptim du bakalim
recep ivediki buldum isteyen varsa gönderebilürüm msnden bilgilerinize :1closedeyes:
neyini buldun ivediğin canım geçmişte yazdıysan okuyamadım kusra bakma
:roflol: :roflol: :roflol:
komik olan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?