2008 Ekim Anneleri

baa da bugün geldi evy babyden, 4 tane bez göndermişler, bi günlük mokumuz bedavaya geldi sırnaşık şey yafrim ben evy babye türk malı kullanmak istiyom ürünlerinizden denemek istiyom beğenirsem kullanmak istiyom filen diye yazdım bul işte alengirli cümleleri :dance:

bu arada noliii burda bakim kimse geçmişi özetleyvermemiş baaa :dilcikar:

Yaa tamm okuyamadim gecmissì ibuaru ne olduu kii birinin yazisini da uzman silmis site adi vermiss yeter sikilin biraz yazmiss neler oluyoo bee

nihalcim sende bu kararlılık varken eminim emcektirr zafer seniin olcak kolay gelsinn :lepi:
meran kaçarrr gece gelir herhall hepücüğünüzüde öpeer Şeniz

Mu hahahaha mokunuz bedavaya mi geldii yusuf pasaa doldursun o zaman bugun

canım bizim bebeklerimiz aynı gün doğdu sanırım 6 ekimde doğdu benim kızım.sütlü prinçli derken prinç unumu veriyorsun.adı ne markası varmı.nasıl yapıyorsun:uhm:
Nihalcimm senin bebis neden emmiyoo acabaa sut az geliyo olabilirmii
ayy leyla ne bileyim dün emzireceğim diye hırpaladım biraz sonra çok üzüldümmsenağlama.süt çok gelirkende istemeden emiyordu şimdide öylee.
nihalcim sende bu kararlılık varken eminim emcektirr zafer seniin olcak kolay gelsinn :lepi:
meran kaçarrr gece gelir herhall hepücüğünüzüde öpeer Şeniz

saolasın canım.

Bende az once yogur mayaladimm bi arkadas yazmistiya az once yagli pastorize sute pastorize yogurtla mayalayacan diyee sirf denemek icin yaptim oylee sutun sicakligi yogurdun tutmasi icin onemliymisya bi bilgi ogrendim parmagini batirip 7 ye kadar sayacakmissin sicakligina parmagin dayanacak sekilde olacakmis oyle ayarda oluncaa yogurdu sutle sulandirdim sute dokup karistirdim ama ustunu hemen ortemedim zilli kizim kriz gecirtiyodu o sira onu susturunca kizimin battaniyesiyle sardim aksam acacam nasil olacak kesin tutmayacak gerci deneme amacli yaptim du bakalim

bu arada ben bugün hazır mamadan yoğurt yaptım güzel oldu.birazdan vereceğim ama çok soğuk biraz beklesin ısınsın.bakalım sevecekmi

Yaa benim kizim da bi kac gundur emmek istemiyo gibii cekiyoo sunduruyoo ucunu gorsen sutum azaldii bu ara acaba doymuyomu yaa sen ne yapiyom canim ek bisey veriyon mu

böyle memeyle kavga ediyo gibi kafasını vuruyo,memeyi çekiştirip ağlıyo.sütüm azalınca böyle yapıyo.gece yatarken ve sabaha karşı uyandığında hazır mama veriyorum ana öğünlerde emzirip ara öğünlerde meyve suyu,meyve püresi,yoğurt v.s veriyoru.eğer süt azsa çocuk doymuyomutlaka bişeyler vermek gerekiyo.

canım bi laf vardır ya..kuma gemisi yürür,elti gemisi yürümez.....ben eskiden anlamıyodum ama artık inanıyorum bu söze.o kadar yakın ve arkadaş gibi yaklaştım başta.ama karı koca bizi çok üzdüler.eşimde kardeşiyle arasına mesafe koydu.kayınvalide baskı yaptı olmaz 2 kardeş sizin yüzünüzden küstü falan.alakası yoktu.sonunda tamamen küstük.Ama işin ilginç tarafı şimdi kayınvalidemlerde bana hak veriyo.ben iki kardeşi barıştırdım.ama bidaha asla sevemem eltimide kaynımıda..benden 4 ay önce doğum yaptı.evine gittim küs olmama rağmen.yüzüme bakmadı...o geldi benim doğumda(bunlar zoraki oluyo tabi)aynen senin yaptığın gibi güler yüzle karşıladım..eşim huzursuzluk çıkarmadığım için sürekli teşekkür etti.ama neye yarar.bi kere kalp kırıldıktan sonraa...bebişlerimizin arasında 4 ay var.amca çocukları birbirini tanımadan büyüyo..
neyse bende amma dertliymişim haa...yazdıkça yazıyomsırnaşık şey

bu mamadan yoğurt yapma olayını ben hala anlamadım yaaa :uhm:

çok basit şekerim.bebek içecek gibi mamayı hazırlayıp yoğurt mayalar gibi mayalıyorsun.ben kendi yiyeceğimiz yoğurduda devamlı kendim mayaladığım için oluyor.el alışkanlığı sanırım şakkıdı

tam 1 hafta hergece yatmadan denedim.aynı yöntemle.bi türlü tutturamadım.sana iyi şanslar
bide şişe sütle tutar demişlerdi ama ben hala şişe süt bulamadım.mamadan denicem.şimdilik sütaşın babymix yoğurdunu veriyom.ama püskürte püskürte yutuyo.heryerimiz yoğurt oluyo.üstünde 6 ay için diyo.ama 1 ay var şurda.artık bu kadar incelemicem zaten.üstüne düşe düşe hiçbişey yediremiyom çocuğa.bize herşey yedirmiş annemiz.maşallah dana gibiyimsırnaşık şey

Iboss o mail neydi len ne icatlar var haa gule gule oldum hele o killi yara bandina ne demeli mu hahahahahhaha kucagimda hacer vardi tam inceleyemedim musait bi zaman tek tek gulecemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…