Canim ben gelir gelmez yarim fitil attim 6 saat sonra ates olmasa bile yarim daha atacagim boyle daha hafif atlatiyoruz
yavruuuum lülüde mi ateşlendii hemde kusmuuss kıyamam ya...dbestcim nasıl şimdi lülü
hmm 5 kilo olmazz ya günlük yapman lazım yada 2 günde bir kesin yapman lazım...sen en iyisi mamadan yap canım daha iyi bence...ben hergün yapıyorum çok tatlı oluyo oğluşumda seve seve yiyo...taş gibi olmayacak bebek yoğurtu bunu hep söylüyorum sulu olcak içine kaşık mamalarından koyarsın kıvamlı olur öyle verirsin...tamer çok sevioo..
dün gecede uyumadı yavruu annesi salaklık yaptıı gece 3 ü gördü...nisana da tamere de gece yatmadan önce çok enerji verecek şeyler vermiyorum...meyve suyu yada meyve gibi bunlar uykuyu kaçırıo haliyle...dün akşam 11 den sonra tamere meyve suyu vermiştim milipanın elma üzüm muz karışık olandan tabii tamerin gözler açıık uyumak bilmedii...3.30 falandı uyuduğundaa :bbo:
efferin akıllı karının hali baska tabi:çok üzgünüm:
kızlar merhaba.. bugün kontrolümüz vardı 6200 ve 62 cm olmuşuzek gıdaya da başlatmadı gelişimi iyi diye.. geçen ay başlatırız demişti ama gerek yok dedi şimdi... üff ... ben sadece anne sütü veriyorum.. benim durumumda olup doktora rağmen ek gıdaya başlatan var mı..
hışgeldin merancım ya nerdesin napıyosun özledim leynnn
ben çok hastayım, pc açık bi yatıyom bi kalkıyom normalde hareketli biriyim canım durmuyo ya hasta olmak çok fena.. aklımdan bisürü iş geçiyo ama halim yokkk
lülüyü şimdi uyuttum ama 4 gibi dr a gitcez..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
celencim cemre nasıl oldu. ateş nasıl. biz takipteyiz.
bende özledim bea gel öpijem geçmiş olsun Şeniz dinlenmeden geçmez olm bilmiomusun senn dinlencen başka çaresii yokk...4 te kontrol var hee hadi güzel haberlerle gell...demir damlası verceklerdir muhtemelen...biizde 25.inde gitcez bakalım benim tostos nasıll 9500 gr ı geçti muhtemelen bu ay boyuda çok uzadı 70 cm i geçmiştir diye tahmin ediyorum .
ne gülüoon beee :mymeka: herkese söyle söyle kendin yap demii kaydirigubbakcemile3 ee nasıl olsa uyuyo ya yavruu baktım biberonda var biraz içereyim meyve suyunu dedim ama yavru nasıl canlandıı muhabbete başladıı gece gece kaydirigubbakcemile3
1 den beriş uyuyo.şimdi ölçtüm 36,3 cıktı
kızlar merhaba.. bugün kontrolümüz vardı 6200 ve 62 cm olmuşuzek gıdaya da başlatmadı gelişimi iyi diye.. geçen ay başlatırız demişti ama gerek yok dedi şimdi... üff ... ben sadece anne sütü veriyorum.. benim durumumda olup doktora rağmen ek gıdaya başlatan var mı..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin tamer 2007 ekim bebeği olmasın leynnnn maşallahhh tosunaa
fatoşum gelmiş , hoşgeldin şekerrrrrr.................. reflü bizim de tek derdimiz ama azalmaya başladı galiba, ben de yüksek tutuyorum başını , yastıkla yükseltmek değil de yatağın baş tarafını yükseltmeyi öenrdi bize doktorumuz ama mecbur kalınca yastık da kullanıyorum ......
mama veriyorum ya ben AR yani Anti Reflü olanını veriyorum onun da çok faydası oldu bize , kusmasını o mama önlüyor ama ilaç vermedik hiç..... benim kızımın doktoru ilaç düşmanı , sağolsun hiç sevmez ilaç yazmayı ilk zamanlar yadırgamıştım ama baktım ki adamceğiz mantıklı, hak verdim çünkü onun ilaca gerek yok dediği bi çok rahatsızlığımız zamanı gelince kendiliğinden iyi oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?