2008 Ekim Anneleri

zuleyhaecrin senin bebiş nasıl olduu kilo almıyor falan demiştiinn???
sarılalcim inş.ateşlenemeden atlatırsınız
2.ay aşısı ateş yapmamıştı ama 4.ay aşısında genelde ateş ve kusma olabiliyor..tamerin ateş ve agrı hali 2 gün sürmüştüü

Kizlar aklinizda bulunsun evde her zaman paranox-s fitil - ates dusurucu surup -batticon yaralanmalar icini yedekleriyle bulundurun saglik ocaginda yaziyorlar veya fiyatlari cok cuzzi eczaneden alabilirsiniz bende mutlaka acilmamis yedekler bulunur her zaman elimin altinda daha neler neler de bebek icin en onemli bunlar

arikan geçen ay kilosu nasıldı kızının, ne kadar almış. benim kızım da 6100 gr falandı, ama 300 gr civarı almış bir ayda bizim dr sütlü pirinli muhallebiden başlayalım azar azar dedi. bizim allerji için de deneme yapmamız gerekiyordu onun da etkisi vardır belki. ama sen de verebilirsin, milupanın sütlü pirinçlisini veriyorum ben bir kahve fincanı kadar yiyor zaten adı üstünde ek gıda. asıl gıda hala anne sütü. elma suyu ve püresi denedim ama kızım beğenmedi. bakalım belki alışır sonra

yavruuuum lülüde mi ateşlendii hemde kusmuuss kıyamam ya...dbestcim nasıl şimdi lülü

hışgeldin merancım ya nerdesin napıyosun özledim leynnn
ben çok hastayım, pc açık bi yatıyom bi kalkıyom normalde hareketli biriyim canım durmuyo ya hasta olmak çok fena.. aklımdan bisürü iş geçiyo ama halim yokkk
lülüyü şimdi uyuttum ama 4 gibi dr a gitcez..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu aşıları kolayca atlatsak bari.Allah'a şükür şimdiye dek hiçbi aşıda bi problem yaşamadık.aman dilimi ısırayım

arikan biz geçen ay 6600 gr dık ama ek gıdaya başladık.1 ayda 800-900 gr gibi bişey almıştı oğlum.her bebeğin gelişimine göre değişiyo olabilir ama benden tavsiye herşeyi tattır.ben bana söyleyenleri dinlemedim.şimdi herşeyi çok zor yiyo oğlum.ek gıdaya geçiş tam bi kabus oldu benim içinbenneyaptımki

fatoşum gelmiş , hoşgeldin şekerrrrrr.................. reflü bizim de tek derdimiz ama azalmaya başladı galiba, ben de yüksek tutuyorum başını , yastıkla yükseltmek değil de yatağın baş tarafını yükseltmeyi öenrdi bize doktorumuz ama mecbur kalınca yastık da kullanıyorum ......

mama veriyorum ya ben AR yani Anti Reflü olanını veriyorum onun da çok faydası oldu bize , kusmasını o mama önlüyor ama ilaç vermedik hiç..... benim kızımın doktoru ilaç düşmanı , sağolsun hiç sevmez ilaç yazmayı ilk zamanlar yadırgamıştım ama baktım ki adamceğiz mantıklı, hak verdim çünkü onun ilaca gerek yok dediği bi çok rahatsızlığımız zamanı gelince kendiliğinden iyi oldu :))

maşallah canım ya biz de bugün gidicez kontrole.. bakalım bizim cadının boyu-kg su nasıl..

kuzum neden acele ediyosun bak bebeğin gelişimi iyiymiş demekki sütün yetiyor neden ek gıdaya başlamak istiyorsun.. ilk 6 ay en önemli besin anne sütü.. vee ne olursa olsun ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerin daha sağlıklı olduğu ispatlanmış birşey.. ama sen de bizim gibi tattırmaya başlayabilirsin canım onun zararı yokkk

bende özledim bea gel öpijem geçmiş olsun Şeniz dinlenmeden geçmez olm bilmiomusun senn dinlencen başka çaresii yokk...4 te kontrol var hee hadi güzel haberlerle gell...demir damlası verceklerdir muhtemelen...biizde 25.inde gitcez bakalım benim tostos nasıll 9500 gr ı geçti muhtemelen bu ay boyuda çok uzadı 70 cm i geçmiştir diye tahmin ediyorum .

ne gülüoon beee :mymeka: herkese söyle söyle kendin yap demii kaydirigubbakcemile3 ee nasıl olsa uyuyo ya yavruu baktım biberonda var biraz içereyim meyve suyunu dedim ama yavru nasıl canlandıı muhabbete başladıı gece gece kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin tamer 2007 ekim bebeği olmasın leynnnn maşallahhh tosunaa

maşallah canım bi bildiği vardır herhalde doktorununda..bebeğini tanıyan o sonuçta... a.s

sağol canımm..hoşbulduk.demek benim gelin,senin damat aynı rahatsızlığa yakalanmışlarkaydirigubbakcemile5 unuttum sanma.alcam senin kızııhihoyyyt
tatlım aslında bende ilaç verirken çok tedirgin oluyorum..ama şimdiye dek kullanmadığı şey kalmadı bebişimin.bizim dr.un yazdıkları ayrı,eşimin koşa koşa gidip aldıkları ayrı.adam sağlıkçı ya en ufak bi problemde hemen onun çaresi neyse onu veriyo.mama olayını bende duydum.hatta devlet ödüyomuş reflü maması.eşim sormuş onu bizim bebeklere değil daha büyükler için demişler.o yüzden almadık.sizin mamayı dr.mu verdi?ismi sadece AR mi?eşime söyliyim hemen ya

selamun aleyküm ekim anaları.valla geçmişe hiç girmiyeceğim dün akşam bir başladım okumaya bir yandanda alıntı yaptım sohbetlere katılayım diye ama sonunu getiremeden bağlantı koptu saatte 1 e geliyordu.bıraktım yattım artık.napıyonuz siz anlatın ne havadis var.benim kız emmiyor artık ne yapacağımı şaşırdım.emmediği için sütte azaldı.bugün bi komposto yaptım bakalım faydası olacakmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…