2008 Ekim Anneleri

Kizlar bu yogurdu bide mamadan yapiyim diye mama al demistim esime odaa 4 aylik olmadi diye devam mamasi almamis dogumdan itibaren yazan mamayi almis bende hic okumdan actim kutuyu degistirilme sansi yok ondan olurmu yogurt

slm kızlar ikigündür nete giremiyorum bizim oğlanın bi huysuzluğu vardı üstünde birde hafif ateş daha pazartesi dr ye gittik bişi yoktu gece acile gittik babamız sabahı bekleyemedi ateşi 37 diye normal çok yüksek değil sabahı bekleyelim dedim olmaz dedi ordaki dr de doğru dürüst bakmadı bile ateş devam ederse dr nize gösterin bişi yok dedi bugün kendi drmizi aradım getir bir bakalım dedi meğer kulağında iltihap varmış antibiyotik verdi şimdi biraz uyuyor

geçmiş olsunnnn

leylacım biz rota aşımızı olduk bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: .. sen de yaptıracaksan yaptırrr bak iki çeşit aşı var biri üç doz, biri iki doz yapılıyo.. üç doz yapılanı kaçırdık ama iki doz yapılanı şimdi yaptırabilirsin ama geç kalma bari 4. ay aşılarını yaptırmaya gidiceksin ya ozaman yaptırabilirsin canımmm

Kizlar bu yogurdu bide mamadan yapiyim diye mama al demistim esime odaa 4 aylik olmadi diye devam mamasi almamis dogumdan itibaren yazan mamayi almis bende hic okumdan actim kutuyu degistirilme sansi yok ondan olurmu yogurt

olur canım ondan da olur zaten mamalar aynı, ama bebişler 4 aylık oldular ya artık, diğerini alsa daha iyi olurdu, içeriği de ona göre oluyo çünkü.. ama sen de bu seferlik bunu kullanırsın yerimseniben

geçmiş olsun canım.37 derece ateşle gece götürmenize gerek yokmuş.evde bir ateş düşürücü bulundur az ateşte faydası oluyor.böyle durumlarda ne kadar sakin olursanız herşey o kadar yolunda gider:lepi:

olur bacum MERAK etme:ecrin_bebek: ben şu küçük meyve püresi kavanozlarını bunun için kullanıyom süprizzzzzkapağı da var ya hanicokacimcoook mamayı normal hazırlayerimseniben her 30 ml su için 1 ölçek mama koy :bbo:60 ml için 2 çay kaşığı yoğurt güzel tutturdu :1rolleyes:kapağı kapatıp tepsi eldivenini kafasına geçirip kalorifer üstünde 3-4 saat beklettimCADIARZU sonra dolapta dinlendir:1shok: ama yedirmeden mutlaka ılıt yasakkelimeibolyam sen nesini anlamadın bu işin:uhm:

saol canım teşekkürler

teşekkürler canım olmazmı evde ateş düşürücü var önce kullandık ama dedim ya birde huysuzdu emmek istemiyodu babamızda telaşe müdürü gitmek istemedim amma sonra bişi olursa burnumdan getirirdi :mymeka:

naber kızlar okudum geçmişi.valla kızlar bebişlerinin emmediğinden şikayetçi.bizim eylül de öleydi biliyosunuz.ama ben hiç bişi vermedim.acıkınca mecbur emdi.şimdi Allah'a şükür bi sorunumuz yok.aç olduğu sürece emiyosiz naptınızŞeniz

geçmiş olsun yeşimcim.demek iltihaplanmış.neden oluyomuş ki bu iltihap.acaba kulağına su kaçınca mı oluyo.bu arada banyodan sonra eylülün kulağını kulak çöpüyle temizliyorum ben.siz nasıl temizliyosunuz:uhm:

daha yeni oturdum kızım d&r a gitmek istioo kitap alcakmışş hanıım...kitap deyince akan sular dururr gidelim de alalım barii :a015: belki kendimede bakarım bişeylerr :jeyyar:

ben geldim..
geçmişi okiim dedim ama neerrddeeeeeeee ammada kıllatmışınız.....
ateşi düştü gece... bebeimi dr a götürdüm...sabah bi baktım vücudunda kırmızı benekler çokmış çok korktum...ama doktorumuz bişei yok dedi alerji gibi bişeymiş....enfeksiyona da bağlı olabilir dedi...ama hiçbişe bulamadı...3-4 günde geçmezse tekrar götürecez...bebeimin keyfi yok...benimde....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim gelişim cetvelim nerde yok gitmiş:uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada beblactanda numune geldi..........

neyini buldun ivediğin canım geçmişte yazdıysan okuyamadım kusra bakma

filmini buldum kız filmini kaydirigubbakcemile3

Iboss o mail neydi len ne icatlar var haa gule gule oldum hele o killi yara bandina ne demeli mu hahahahahhaha kucagimda hacer vardi tam inceleyemedim musait bi zaman tek tek gulecemm

hea daha çok mail var da göndercek karı yok :roflol:

biz anlamayız anam lokman merana sor sen

amaann yafrim bizim de öle olduydu, geçmiş olsun, drunuz kim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…