evet ya pirinç unu yerine pirinçli muhallebiler var ya ondan verin bence de
benim cadı milupanın pirinçli muhallebisini beğenmedi, bebelac'ın kini çok sevdi 2 gecedir koca kase hüpletiyo cokacimcoook :asigim:
anaaaaa noldu len, anam dün de bizde olduydu anyısı, takma kafaya, benimkisi valizi bilem aldıydı eline, hayde git defol ben bakarım çucuığuma sana muhtaç değiliz çk şükür dedim, snra çocuğa baktı baktı valizi geri bıraktı, senin herifin ne sıkıntısı varmış da senin morelini bozuyo bake m
yok yavrum online seyrettim, sen onu bunu boşver keyifli bi zamanında linki atarım da senin neyin var de baam ablana :teselli:
yok yafrim benim aklıma öle geldi, göstertirim deyince kaydirigubbakcemile3
ya senin herifin mantığını da ben anlamıyom, sen bilmem kaç sene ananların evinde durmuşun niye seni göndermekten korkuyo ya saçmalık bu :mymeka:
Ya canim valla cok kotuyum yaa agla agla nereye kadar aksam geldi yemek yiyodum kendi yedi hacer kucagimdaydi ver sen ye dedi aldi ya 2 dk bakamiyo dedimki uyutup ne yapma banyo yaptiracam dedim gezdir biraz dedimm beyfendi gezirmeye tahammul edemiyoo hadi ne zaman yaptiriyol banyo neyi bekliyon diyip duruyo odamizdaki elk. Sobayi yaktim biraz isinsin yaptiracaz dedim hala 2 dk baktiya soyleniyo ver yaa dedim ben bakarim cocuguma sana ihtiyacim yok dedim aldim kucaginda bana diyo ki allah anneler sabir vermiski bebeklerine bikmadan bakabilsin diye babalarada guc vermiski yorulmadan calisip ekmek parasi kazansin diye bana calisip yoruldugunu imaa ediyo calisan tek insan sen degilsin mecbursun dedim sonra koptuk zaten konuyuu teyzemlere goturmedigi icin tavir yaptigima 3 gundur surat astigima getirdi goturdeydin de gulseydim dedim goturmuyom varmi goturmucem diyoo ben ne zaman goturursem ancak o zaman gidersin diyo .14 yil sonra teyzem dogum yapti ve bunun mutlulugunu yasatmadi bana beni ailemden uzaklastirfi 1bucuk yildir hic bi akrabama gitmedim ben yaa kapana kisildim sanki
Ya canim valla cok kotuyum yaa agla agla nereye kadar aksam geldi yemek yiyodum kendi yedi hacer kucagimdaydi ver sen ye dedi aldi ya 2 dk bakamiyo dedimki uyutup ne yapma banyo yaptiracam dedim gezdir biraz dedimm beyfendi gezirmeye tahammul edemiyoo hadi ne zaman yaptiriyol banyo neyi bekliyon diyip duruyo odamizdaki elk. Sobayi yaktim biraz isinsin yaptiracaz dedim hala 2 dk baktiya soyleniyo ver yaa dedim ben bakarim cocuguma sana ihtiyacim yok dedim aldim kucaginda bana diyo ki allah anneler sabir vermiski bebeklerine bikmadan bakabilsin diye babalarada guc vermiski yorulmadan calisip ekmek parasi kazansin diye bana calisip yoruldugunu imaa ediyo calisan tek insan sen degilsin mecbursun dedim sonra koptuk zaten konuyuu teyzemlere goturmedigi icin tavir yaptigima 3 gundur surat astigima getirdi goturdeydin de gulseydim dedim goturmuyom varmi goturmucem diyoo ben ne zaman goturursem ancak o zaman gidersin diyo .14 yil sonra teyzem dogum yapti ve bunun mutlulugunu yasatmadi bana beni ailemden uzaklastirfi 1bucuk yildir hic bi akrabama gitmedim ben yaa kapana kisildim sanki
herkese ıyı aksamlar uzun bı aradan sonra geldımmm sonundaaaa nasılsınız bakıyım gorusmeyelı eklere basladınız mı ben hala baslamadımm
hoşgeldin başakcım...nerlerdeydin sen yaww 1-2 aydır falan yoktun galibaa....sen ne ettün eşinle sorunlarıını hallettin mi....ek gıda konusuna gelincee ;hemen hemen herkes az biraz başladı ek gıdalara a.s
bak leylacım senin ailen bu durumu görüyorsa buna göz yumması lazım...eğer bilmiyorlarsa detaylıca anlat çünkü bu durumu siz çözemiyorsunuz...belki babandan çekinir...tmm sen istedin onunla evlenmeyi belki şimdi cesaret edemiosun ailene söylemeyee...ama ailene anlatmaman hata olur cesaretini topla ailene anlat durumuu seni yalnız bulmuş gibi davranıoo..kaya kovuğundan çıkmadın ailen akrabaların var seniin...
O gunler geri gelmiyoo yaa Her ani goruntulenseydi keske ben kontrole diye gittim doguma aldilar hazirliksiz gidincee kamerayi goruremedik telefonum guzel cekiyoo ama aksilik o gun sarji bitti cantalari almayya eve kayinvaldem gitti dedimki sarj aletimide getir dedim arayan ulasamiyo bide oda yazik evde birsuru sarj aleti olunca hangisi diye bilememis tutmus hepsini goturuyum diye almis getirmis benimki haric ayy cok uzulmustum dogumhaneye girerken gobegimle son halini dogar dogmaz hemen cekilsin isterdimm ama sadece dogumdan sonra bebeis odaya ciknca
Canim zaten dememe gerek yok durum ortada gitmedigimz den biliiyor zaten babam torunumu sevemiyom diyomus kahroluyorum hep onlar geliyo zaten bi oturma olur teyzemler kuzenlerim toplanir benide aralar gel diye gidemem goturmez onlar orda eglenir ben evde aglarim annemler de sen tek mutlu ol bizim icin huzurunu bozma diyolar ne desinler cik gel diymezler ki ortada cocuk var benim isin iki ucuda mok cattim belaya
Cok pis canim sıkkın zaten moral 0 herifle yine kavga ettik zaten 3 gundur kustum dogru durust konusmuyodum aksam yine tarsistik capti kapiyi defoldu gitti psikolojim iyi degil yaa valla kizlarr uff
evet ya pirinç unu yerine pirinçli muhallebiler var ya ondan verin bence de
benim cadı milupanın pirinçli muhallebisini beğenmedi, bebelac'ın kini çok sevdi 2 gecedir koca kase hüpletiyo cokacimcoook :asigim:
bebelac un ilaveli die duymuştum almıyorum been CADIARZU araştırmak lazımmilupadan başkasına güvenimioruz yaa fisfisfis
herkese ıyı aksamlar uzun bı aradan sonra geldımmm sonundaaaa nasılsınız bakıyım gorusmeyelı eklere basladınız mı ben hala baslamadımm
Regl oldugum icin galibaa cok halsizim yaa basima agrilar girdi ben gidip cennet kokulumu koklayip yatiyim iyiki var sayesinde yuzum guluyo bi gulucugu omre bedel
Regl oldugum icin galibaa cok halsizim yaa basima agrilar girdi ben gidip cennet kokulumu koklayip yatiyim iyiki var sayesinde yuzum guluyo bi gulucugu omre bedel
öyle leylacım iyi ki var yavrularımız...
bende çıkıyorum başıma ağrılar saplanıoo :bbo: çok canım sıkıldı yaa :çok üzgünüm:
anaammm bi ben kalmışım yawww işlerimi bitirdim anca geldim herkesler kaçmışşşşklava:
ibolyacım 4 aylık olmuş yusuf eymenimizz :teytey: :teytey: :teytey: hayırlı uğurlu olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?