e anacım bunların hepsi aynı fabrika çıkışıymış sanırsam yav :uhm:
QUOTE]
aynı fabrika çıkışı olduğunu sanmıyorum..ama aynı yerlerde üretilio olabilir....kii aynı fabrika çıkışı olsa bile içeriği farklı fiyatları farklı...bak ibolyacım ülkerin lactum ve hero baby devam mamaları var..ikiside aynı markanın devam maması...ama ülkerlactumun 250 gr 14 tl iken ülkerhero baby 250 gr 7 tl ikiside aynıı ülkerr....neden??? ben ülkeri aradım 2 devam mamasınında içeriğinin aynı olduğunuu ikisinide güvenle içirebiliceğimi söyledi...bende neden bu kadar fiyat farkı var dedim tatmin edici bi cvp vermedi...ikiside aynı deyip geçiştirdi telefonda...bende doktorumuza sordum o zaman lactum veriorduk tamere olurmu ikiside aynı değil dedi..o zaman arada neden bu kadar fiyat farkı var dedi...un ilaveli mamalar o yüzden dedi...kii benim doktor lactumu tavsiye etmişti ama eşim ben güvenmiyorum bu mamalara aptamile dönelim dedi...ben emzirdiğim için aptamil daha tatlı die beni bırakır die düşünmüştüm...eşimin ısrarıyla geçtik aptamile tamer çok şükür hem beni emiyor hem mamasını yiyor...eşimin aptamil ısrarıda nisandan sebep..nisan 3,5 yaşına kadar aptamil içti ve bütün mamalarını yedi hastalandığını bilmiyoruz...2 yaşından sonra doktora hastalık nedeni ile hiç gitmedikk...güvenmem lazım bir mamayı yedirmem için...ben aptamile güvendiğim için onu yediriyorum ama tercih meselesi...
bebelacın yada diğer markaların kötü olduğun sanmıyorum..sonuçta bebek maması hepsi özenle hazırlanıyordur...ama benim güvenimi sağlayan aptamil oldu...
kızlar çorba yapcam bugün ilk kez.sizce kabızlığının üstüne bişi olur mu?5.gün daha tık yok.bi de nasıl yapcam bi anlatın.patates,havuç,brokoliyi haşlayım.sonra da blendırla eziyim demi.tuz muz bişi yok demii.hemen gidecem acil cevap yazın.sizce kaka yaptıktan sonra mı veriyim?
Kizlar bu yesil kaka neden oluyoduu ya hacer azonce yemyesil kaka yaptii hic bisey yedirmmedim yediginden olcagini sanmiyorum aaa niye ki simdii ilacta kullanmiyoruz
kızlar çorba yapcam bugün ilk kez.sizce kabızlığının üstüne bişi olur mu?5.gün daha tık yok.bi de nasıl yapcam bi anlatın.patates,havuç,brokoliyi haşlayım.sonra da blendırla eziyim demi.tuz muz bişi yok demii.hemen gidecem acil cevap yazın.sizce kaka yaptıktan sonra mı veriyim?
üşütmüş olabilir mi......demir ilacı vermiordun demi sen..gerçi demir verince koyu yeşil siyaha yakın oluyo kakası...pekmezde vermiorsun demii?
senin yediklerinden olabilir mi aceba
ben geldimmmmm
ama eylül uyandıııııııııı delikafadulden
hoşgeldiin delikafadulden
bende çıkıorum...hava çook güzell günlük güneşliik yavruları alıpp sahile çıkmak lazıımışıııll ışıll denizz çok güzel görünüoo
bende çıkıorum...hava çook güzell günlük güneşliik yavruları alıpp sahile çıkmak lazıımışıııll ışıll denizz çok güzel görünüoo
Kizlar bu yesil kaka neden oluyoduu ya hacer azonce yemyesil kaka yaptii hic bisey yedirmmedim yediginden olcagini sanmiyorum aaa niye ki simdii ilacta kullanmiyoruz
nasıl gittiniz ta ankaraya bebekle.tamda havaların bozduğu ara.aman dikkat edin dönerkenleylusum noldu len?gecmişi okuyim dedim ama manyaklık olur coook kıllı gördüm sayfaları.her ne olduysa haklıysanda haksızsanda arkandayım bacım.
len buarada biz ankaradayız.kaynanamgile geldükkaydirigubbakcemile2 valla ii geldi.dün aksam geldik.yarın aksama dönücüüüzz:a015:
evet biraz esinti var ama tamer koltuğundan bakar etrafa nisanda azcık sallanır geliriz hihoyyyt cumartesi pazar günü çocuk evde olunca illakii park istioo babada çalışıo bugünn...lara beachte go kart var biliormusun..onun ön tarafında köpek yavruları var 6 tane bazen onları sevmeye gidioruz...hem onlara mama götürürüzz :dance:canım baya da esiyor yavrucaklar üşümesin..
Burasii buz gibi bee
evet biraz esinti var ama tamer koltuğundan bakar etrafa nisanda azcık sallanır geliriz hihoyyyt cumartesi pazar günü çocuk evde olunca illakii park istioo babada çalışıo bugünn...lara beachte go kart var biliormusun..onun ön tarafında köpek yavruları var 6 tane bazen onları sevmeye gidioruz...hem onlara mama götürürüzz :dance:
evet ya soğukmuş orası..dün yağmur yapıyor demişti annem :çok üzgünüm:
benim kızımnda yeşil olmuştu bir ara kakası doktoruma sormuştum senin yediklerinle alakalıdır demişti..
nasıl gittiniz ta ankaraya bebekle.tamda havaların bozduğu ara.aman dikkat edin dönerken
üşütmüştür leylacım.feyzada geçen hastalandığında öyleydi kakası.bebekler azcık ayaklarından falan üşüseler kakaları değişiyor
Sagolun yaa mesaj attim babasina doktoru bi ara sor diye du bakalim o nediyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?