2008 Ekim Anneleri

Kizlar bu yesil kaka neden oluyoduu ya hacer azonce yemyesil kaka yaptii hic bisey yedirmmedim yediginden olcagini sanmiyorum aaa niye ki simdii ilacta kullanmiyoruz

evet canım ez üzerine 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koy...tuz falan bişe koymaa...
bence kaka yapmasını beklemene gerek yok

Kizlar bu yesil kaka neden oluyoduu ya hacer azonce yemyesil kaka yaptii hic bisey yedirmmedim yediginden olcagini sanmiyorum aaa niye ki simdii ilacta kullanmiyoruz

üşütmüş olabilir mi......demir ilacı vermiordun demi sen..gerçi demir verince koyu yeşil siyaha yakın oluyo kakası...pekmezde vermiorsun demii?
senin yediklerinden olabilir mi aceba

Ben gecen yaptim hacere biraz mercimek biraz pirinc yarim kabak yarim havuc yarim patatesi hasladim blendirdan gecirdim yag tuz felan koymamisti sadece tattirmak icin yaptim zaten ogun olarak degil kasikla biseyler yemeyi cok seviyoo diyee 5 6 kasik yedirdim sadece cok sevdi ve kakasindada degisiklik olmadii yaptii bizimde 1 ay felan kaka sorunumuz oldu 5 gun yapmadigi oluyodu simdi duzene girdi

üşütmüş olabilir mi......demir ilacı vermiordun demi sen..gerçi demir verince koyu yeşil siyaha yakın oluyo kakası...pekmezde vermiorsun demii?
senin yediklerinden olabilir mi aceba

Demir ilacina baslamadik daha devit veriyorum onuda daha vermedim pekmez felan hic bisey vermedim sadece beni emdii sabah 8 de yapti o normaldi simdi yapti bu yesil bende hergunki yaptigim kahvaltiyi yaptim bilmiyorumki usutmus mu ki aksam banyo yaptirdik sardim yatirdim sabah kalkti hirka giydirdimm sapka bile takiyom ara ra ev sogul oluyo sabah diyee

ben geldimmmmm

ama eylül uyandıııııııııı delikafadulden

hoşgeldiin delikafadulden
bende çıkıorum...hava çook güzell günlük güneşliik yavruları alıpp sahile çıkmak lazıım ışıııll ışıll denizz çok güzel görünüoo

Son düzenleme:

benim kızımnda yeşil olmuştu bir ara kakası doktoruma sormuştum senin yediklerinle alakalıdır demişti..

nasıl gittiniz ta ankaraya bebekle.tamda havaların bozduğu ara.aman dikkat edin dönerken

üşütmüştür leylacım.feyzada geçen hastalandığında öyleydi kakası.bebekler azcık ayaklarından falan üşüseler kakaları değişiyor

canım baya da esiyor yavrucaklar üşümesin..
evet biraz esinti var ama tamer koltuğundan bakar etrafa nisanda azcık sallanır geliriz hihoyyyt cumartesi pazar günü çocuk evde olunca illakii park istioo babada çalışıo bugünn...lara beachte go kart var biliormusun..onun ön tarafında köpek yavruları var 6 tane bazen onları sevmeye gidioruz...hem onlara mama götürürüzz :dance:
Burasii buz gibi bee

evet ya soğukmuş orası..dün yağmur yapıyor demişti annem :çok üzgünüm:

hoşgeldiin delikafadulden
bende çıkıorum...hava çook güzell günlük güneşliik yavruları alıpp sahile çıkmak lazıım ışıııll ışıll denizz çok güzel görünüoo

Ayy o kopekler cok tatliydii yåa bizim burda bi mirra cafe var oraya giderdik hep oraninda bu sus kopekler varya onun 3 tane mi ne yavrusu vardi ayy o kadar sirindiki cok datluydularr kopeklere bayilirim evet yaa dun cok guzel yag.ur yagdi aksamm balkona ciktim ama usudum

benim kızımnda yeşil olmuştu bir ara kakası doktoruma sormuştum senin yediklerinle alakalıdır demişti..

Sagolun yaa mesaj attim babasina doktoru bi ara sor diye du bakalim o nediyecek

hatuna bak gesmeye gıdıo.burası cok soğuk valla ben bıle cıkamıyorum.izmir soğuk yapömaz pek yapıncada okkalı yapar..kısa ve öz yanikaydirigubbakcemile3
oyuzden hıc cıkkasım yok valla bıyere..zaten işlerim var bu ara.çrş gunu annemden geldığımden beri camasır yıkıyorum hala bıtmedı valla.tabı ben yıkayınca yatak yorgan carsaf bırakmıom.kaydirigubbakcemile3

kıslar ben geldim ama ne çok kaynatmışsınız okuyamayacam neyse kızım hala muayyen günlerinde olduğundan gelemiyom gündüz akşama kadar canıma okuyo akşam biraz sakinleşiyo

neyse bugün iki defa rüya gördüm birinde ben ölecekmişim allahım kızıma nasıl sarılıyom yavrum bensiz napacak diye ağlıyom durmadan emziriyom son defa emzireyim ben olmazsan kuzum aç kalır diye üzülüyom korkarak uyandım tekrar uyudum bu defa da bebeğimi başka biri almış evinin önünde bahçede yatıyom hergün çocuğumu verin bana diye vermiyolar annemler boşver alışırsın onlarda kalsın bişey olmaz diyolar çok moralim bozuldu yaa sabahtan beri kuzuma sarılıyom yavrum benim :asigim: onsuz kalma ihtimali bile çok feciiiiiiii :çok üzgünüm:

bide bilen varsa cevap verebilirmi benim kuzum biberonu çok nadiren kısa süreli alıyo o yüzden biberon maması veremiyom bu devam mamaları biberonla mı veriliyo ben günde bir defa gece 30 ml kaşık maması veriyom ama 1 saat sonra yine uyanıyo hangi mama tok tuttuyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…