2008 Ekim Anneleri

canım bu ruyalar olur normal.ama ruyası bıle feci valla.
bılıncaltındakı korklarımızdan kaynaklanıyor.ben olmazsam ona ne olur??dıye dusunuyoruzz hep ondan.
devam mamaları bıberonla verlıo.kasıkla da verılır ama cok zor ya. 1 saatte bıtmez yedır yedır.zaten yarısı ustune basına akıo.yaramazlar püskurtuolar.slışır bıberona.
kasık maması ne verıosun canım?
sütlü pirinçli muhallabıler tok tutar gece.ac oldğundan değilde bazen sırf meme ıstedıklerı ıcın uyanıyorlar.emzık kullanıo mu senın bıdık_

ay burdada hava bozdu..kayınvaldem oturmaya gidiodu benide çağırdı...gideyim dedim ama ben hazırlanana kadar hava bozdu...:jeyyar:.yağmur yağdı..dedim ben gelemiom üzüldü çok...normalde ben onun peşine ev oturmalarına gitmiom..:jeyyar:hep soruyolarmış nie gelini getirmion die..çok kalabalık oluolar benim bebişimde hiç sevmio benim gibi kalabalığı .:dilcikar:..bide hastalık kapar filan die götürmüodum.yasakkelime..bugün gittiği yerde 3-4 kişiler gidiim bi kere gönlünü yapiim dedim oda olmadı....naniknaniknaniknanik

slm millet ben geldim , bakıyom da anahtarı bulmuşsunuz
epey de kaynatmışsınız sabahtan beri anca bitirdim geçmişi.
arada benim oğlanın da oluya kakası yeşil renkte.bend ekorkuyom ama düzeliyo gene ,üşütünce diyorlar ama ne bilim.bilse bilse meran bilir . dimiiiiiiiiiii?

ayyy celen ankaradasın demek.kaynanacın nerde oturuyo len?hem bu soğukta bi de ankarada kar yağarken buralara gelinir mi olimmm kafayı mı yedin.inşallah cemre hastalanmaz:mymeka:

ohh biz burda kar seyredelim meran hanımlar gezmelere gitsinler.Allahtan reva mı len buuuu senağlama

yaw herkes nerde ben gidince gelirsiniz dime.klava: kocam aradı şimdi geliomuş..yemek yapcam daha...ben gelene kadar kıllatmak yok cezalısınızÇok üzgünüm çoook:a015:

off çok kötü bir rüya canım geçmiş olsun.. geçende ben de yazmıştım aynı buna benzer bi rüya görmüştüm bebeğimi alıyolar benden allahım aklımı oynattım yaa uyandığımda ağlıyodum senağlama ya insan kaç gün etkisinden kurtulamıyor.. ben de çok etkilenmiştim ya zor toparladım :çok üzgünüm:

canım kaşık maması ver o tok tutar.. ben de eylüle veriyorum ve karnı doyuyo, güzel uyuyor ozaman..

ayyy celen ankaradasın demek.kaynanacın nerde oturuyo len?hem bu soğukta bi de ankarada kar yağarken buralara gelinir mi olimmm kafayı mı yedin.inşallah cemre hastalanmaz:mymeka:

hee valla bu havada ankaraya gelinir mi leynnn geceden beri kar yağiiii
sanırım sincanda oturuyolar eylülcüm, çünkü bi kere kocasına pis sincanlı demişti ordan hatırlıyom puhahahah :roflol: :roflol:

hadi ya dbestim.demek kocası pis sincanıymış:roflol:valla sincan bize pek bi uzak.bi de yazık celen heves güves gelmiş ankaraya gezerim diye ama havasını alıp gidecek:roflol:delikafadulden

ya bu onur üyesi falan diyolar ya.bi de taç veriyolar.nasıl oluyo ki o onur üyeliği.burda çok mu çalışılıyo onun için.

hiç bi fikrim yok güzelim..biraz daha vaktim olsa çözücem ben bu kk'yı ama vaktim yok anca buraya yetişiom...bende şeyi merak ediom bu itibar puanlarını kim verio neye göre verio bide bizlerde verebiliozmu.:uhm:...wöööh sana cewap yazdım ama ben daha çok şey sordumnaniknanik

ya işte çok etkileniyoruz yaa ondan....şimdi hem tameri hem nisanı görüorum :çok üzgünüm: ikisinide yatağında bulamıyorum rüyalarımda off çok kötüü... :çok üzgünüm:
ohh biz burda kar seyredelim meran hanımlar gezmelere gitsinler.Allahtan reva mı len buuuu senağlama
he gezdik :mymeka: tameri arabadan bile çıkarmadım rüzgar sert esmeye başlayıncaa nisanla arabadan indik biraz salladım hemmen arabaya gamyoncuiremsu ordan markete giittik anasını satıım hiiçç bitmioo bu alışveriş yaa kafamçokkarıştı köpekciklere mamada götüremedik zateen :çok üzgünüm: yarına kadar beklesin yavrularr napiimm :çok üzgünüm:
hem ben kar görmekk istiyoruum yaa ne güzel kar yağıyo siz evde duruosunuz delimisiniz olm..giyinin kuşanın çıkın olm dışarı kartopuu oynayın karda gezin kardanadam yapıın ..yavruları çıkarmayın tabiküü :jeyyar:
sana leylaya eylüle verdim :lepi: aklıma geldikçe veriorum herkese..o msjların üzerinde sağ üst köşede terazi varya ordan veriliormuşş a.s

valla gaaayet gözelcene gezdük optimuma gittük
delikafadulden recep ivediği seyrettik.bebişide babannesi baktulülülülülülü kıııısss-kaaa-nan-lar çatlasın kıskananlar catlasınlülülülülülüsositososito

bende onur üyesi olmak istiyom banada verin banada banada delikafadulden

buarada cok zor giriş yapıorum.sürekli halilo modundayım :1ninca:

Kizlar benim hoduk az once mesaj cekti aksam hazirlan kaynanamlara gidelim (annmelerin ev sobali ve sobada patates kozlemesine bayili) sobada patateste isterim felan yazmis bende hayret nasil olduda benimde bi ailem oldugu aklina geldii yazdim deli olacak simdii mu haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…