2008 Ekim Anneleri

kızzzllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bana yine numune geldi.lülülülülülülülülülülülümilupa,nivea,huggıes......
bez koymuşlar, ıslak mendil, %25 ürün indirim kuponu,pişik kremi,mama.organik elmasuyu,aşılarla ilgili buroşür ve birde kitapçık...yaw bunlar beni çok sevdi..bende onları seviooommmm....
celencim haklısın kıısskkaannnaaaannnlaaaaarrr çaaatttllaaassııınnnlülülülülülülülülülülülü:lepi:

Son düzenleme:

annemlere söyleyimde de yazında sobayı çıkarmasınlar sobanın hatrına gidiozz dee kaydirigubbakcemile3

hadi canım gözün aydın annenlere söyle her akşam arasınlar patates pişirdik gelin die....
nasıl fikir ama:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Gule gule kullanin len bize niye gelmiyoo nasil yapiyin nediyip mail atiyim uye oluyon dimi bastan anlat len bende yeniden m.ail atacak kiskandim catlayim mii

Ibolyaa goruyon mu bacimm len bu firmalar bi ikimizi adam yerine koymuyolar istiyolar hemen geliyo gene sana bez mez bisey geldi bana hec bi mok yok muhahaha dukkanin adresini verdim ondan mi acep ev adresimi versem ki

yav bu lost bukadar güzelmi yaaa, gerçi o yakışıklı herifin hatrına yine izlenir ya :jeyyar:

Gunaydin hepinize iyi hafta sonu gecirmeniz dilegiyle ne yaptiniz bakiim yatiyonuz mu dahaa

leloşum naptın yafrim iyimiisin, bütün gece kafama takıldın durdun yaa, dün morelin çok bozuktu, nasılsın iyimisin şindik, durumlar ne alemde

ehliyetimiz var da arabamız yok :çok üzgünüm: araaba olsaydı bi dakka dururmuydum ben evde beeeeeeee

bi gün bile bulunduğun ortamdan uzaklaşsan kardır yavrum, tatil gibi geler insana, he ne dicem len sen bu aralar bu topice pek uğramaz oldun ne iş CADIARZU

heya 4 aylık oldu sıpam allah hepimizin bebelerine şöööyle güzel günler hayırlı günler nasip etsin inşallahhhhhhhh ::,

sağol yafrim öptim Şeniz

bilmiiiim merana sor :1closedeyes: anam bende yapacam bi çorba da nasıl yapcam hala bilemiyom yav, ne zormuş bu bebe çorbaları yaaa benneyaptımki, şş ne dicem len bugün gezmeden geldim ben, liseden kızlarla buluştuk, arkadaşın ablası evlendiydi, onun da yeni bebeği oldu, anam bebe kabızmış, 10 gündür yapmamış, dra götürüyolarmış, dr lavmanla yaptırtmış bebeye, bi de poposunda çatlak var diyomuş, aneee o ne biçim şey öle leeennn, kuş kadar bebede ne çatlağı şaşırdım vallaha :1shok:

Evynbaby bez islak havlu hediye ediyomus gecen sefer aldigimizda yoktu yaninda hehehe banada numune gelmiyo dedil diye bezin yaninda islak havlu cikti

:mymeka::mymeka:kıskandım len kıskandım işte.ben ankarada yaşıyom babaanne yanımızda cesaret edip dışarı çıkamıyoz.bi de hatun filme gitmiş:dilcikar:nasıldı bari ivedik komik mi:dilcikar:

:mymeka::mymeka:kıskandım len kıskandım işte.ben ankarada yaşıyom babaanne yanımızda cesaret edip dışarı çıkamıyoz.bi de hatun filme gitmiş:dilcikar:nasıldı bari ivedik komik mi:dilcikar:

bel altı çok fazla anam, bir iki gün önce netten izledim sonunu getiremedim gerçi de acayip bel altı çalışmış adam şakkıdı

ibolya lavman ne len

hani popodan bi ilaç veriyolar da sen anında cırcır oluyon ya işte o kaydirigubbakcemile3

nettünüzz loo efkarlıyıım ben aşkitoom kıbrısa gitcek görevee senağlama 1 ay sürebilir daha da uzun olabilir senağlama belki yanına bizde gidebiliriz 1 hafta kadar ama belkiiii senağlama

üzülme canım ya.:teselli:sayılı gün çabuk geçer.ne göreviki bu

benim eşim uçak teknisyeni şirketin uçağı kiraya gidioo şirketin teknisyenide gidio haliyle :çok üzgünüm: bizde gidebilirsek gidioruz onunla yurtiçi yurtdışıı gezioz ama bazende gidemioruz işte gidemeyince kötüü oluyoo :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…