- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
pompayla sağıyoum medelanın pompamız güçlü ama neden böyle oluyor anlamadım akşamları yatmadan önce tok tutsun diye mama veriyorum o ara kendimi sağıp buzuğa atıyorum kafam karıştı şimdi acba benim sütüm yetmiyormuki ama yetmese ağlar herhaalde dimi bizimki emdikten sonra ya uyur yada agular ağlama durumuda yok ne zaman sıksam süt geliyorhayatım elinle mi sağıyosun pompayla mı.eğer elle sağıyosan az çıkar.pompayla dene.bi de neden sağıyosun sütünü anlamadım.CADIARZU
hee ona mıı kızdın lenn :teselli: bende saa kızdım ne olduu gittin nie bişe yazmadın olm walla eylüle bişe mi olduu bu kız çıldırdı gitti dedimm..bi daha böyle yapma ne olduysa yaz sonra git :mymeka: merak ettim bee laelaelaelaelaeşimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum
oha nasıl 15 dk önce yaa delimi bunlar :1shok: yafrim kakasını yapii ya, uykusu var uyuyamıyo, uyku saati geçince böle oluyo kafamçokkarıştı saabahtan beri zart zurt koyveriyo zaten, gaz mı oldu nedir, ama ıkınma filen yok gayetrahat çıkartıy
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla kısasa kısas yapacan bunlara, bu arada haber gedi mi yavri
ya bide eşim olmuş 31 yaşında,onu bile ne zaman görseler"oğluumm sen yine kilo vermişsin,hiç iyi görmedim senii"diyolar.el kadar bebeye demeseler şaşardımsırnaşık şey
eşim normalde zayıf biri.ama evlendiğimizden beri 11 kilo aldı..artık bende dayanamıyom.ben aldığımda iğne iplik gibiydi,sayemde kilo aldı toparlandı diyorum..hiç cevap veremiyolar he heeeekötükedihüso
sonunda eşime ailesinin kilo takıntısı olduğunu kabul ettirdim..hihoyyythihoyyyt
kızlar ben kendimi sağdığım zaman en fazla 50 cc çıkıyor ama emzirdiğim zaman memeyi bebişin ağzından çıkardığımda her zaman süt geliyor acaba sağarken nedeb az geliyor sütüm azalmış ve yetmiyor olabilirmi bebişim emmeyi bitirdiğinde ağlaması yok mutlu görünüyor amaneden sağınca az çıkyor bileniniz varmı:uhm:
beyazzambak c.tesi gecesi seni gördüm rüyamda.(sanki tanıyomuşum gibi!) bebişleri yanyana koymuşuz aaa ne kadar benziyolar.ikiside beyaz ve maviş diyoruz.ne alaka yaww..bu sabah da eşimden ayrılmışım teee taş dervrinde çıktığım bi çocukla evleniyorum..düğünüme 1 gün var,ne gelinlik var ortadaa,ne ev..birinin evinde oturcakmışız içi dayalı döşeli:uhm: popom açıkta kaldı herhalddelikafaduldendelikafadulden
ya şimdi milupadan aradılar.ayın 18 inde bana örnek ürün göndermişler.hala gelmedi??onlarda şaşırdı.kargoda bi problem var galiba dediler.araştırcaklarmış.olmazsa tekrar yollarız dediler.uleyn mng kargo yolla benim bebişimin mamalarınıkötükedihüso
kıslar biliyonuz mu ben hasta oldum :çok üzgünüm: hemde çok boğazım çok acıyo genzim yanıyo evden çıkmadan hiç soğuk görmeden nasıl becerdiysem artık inşallah gülüme geçmez :1no2: çok korkuyom ya bide hasta olursa naparız artık bilmiyom yarın aşımız da var bakalım ilk defa sağlık ocağına gidecez boyuna kilosuna bakacaz artık
şimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum
hee ona mıı kızdın lenn :teselli: bende saa kızdım ne olduu gittin nie bişe yazmadın olm walla eylüle bişe mi olduu bu kız çıldırdı gitti dedimm..bi daha böyle yapma ne olduysa yaz sonra git :mymeka: merak ettim bee laelaelaelaelae
bende vermiorum portakal mandilina zaten doktorumuzda verme demişti..hem nisandan biliorum acaip gaz yapar kusmasına neden olur,hemde pişik yapar asittten dolayı..ama muz,elma rendeleyip içine formül mamadan koyup veriyorum...yada muhallebisine muz koyuyorum..biz artık büyüdük 1 bütün muz yiyoruz çeyrekten başlamıştım ilk...ama kaka problemi var diorsan elmayla birlikte ver de kabız olmasın kuzucuk
he yaa bu işler böyle anacım herşey son dakika olur...güya dün akşam yada bugün sabah gitcektiii ama beklioozz
yufusun ki uyku huzursuzluğu demek kii uykuya hemen geçemeyince huzurlanıo demekki...nasıl güzelce yemesii yiyomu mamayı
bişey soracam.şimdi dün ben milupanın sütlacını falan aldım ya sütlacı dün açtım bugün de biraz yedi yarın bitmese bile atacam mı?yani açtıktan 48 saat sonra mı atıyoruz.bilen var mıı?
hoşgeldinn yeşimcimm ...geçmiş olsun inş.ateşlenmezmrb kızlar nasılsınız biz bugün aşı olduk o yüzden oğluş keyifsiz durmii
oo ii gözün aydıın bu ayıda atlatttın hamile kalmadan hihoyyytdemir damlasına basladık test yaptırdım NEGATİF yaşasın hamile bilem değilmişim kaydirigubbakcemile2karnımdaki şişkinlik hasta oladığım içinmiş ebe rahatsız oluyosan drye git dedi
sağlık ocağında ben test yaptırıken eşim çocukla koridorda oturuyodu iş yerinden bi karu görmüş bu oğlanın senden olduğuna eminmisin demişkötükedihüso salak karııı:mymeka: eşiminde moreli bozulmuş keşkem ben yanınızda iken gelseydide söyleseydi orada parçalıverirdim dedimkötükedihüsoklava: bana benzi işte oğlum gözlerinide dedesinden almış
küçük heriff sinir yapıoo hee bakk senn kaydirigubbakcemile3 babasının küçük modeli mi olcek nee kaydirigubbakcemile3anaacım anlamadım ben bu oğlanı, bi bakıon 120 cc içiyo üstüne beni emio, bi bakıyon 90lığı bitiremiyo, beyfendi sinirliyken emmezmiş, tavır yapıyo baaa
geçmiş olsun canım dikkat et kendinekıslar biliyonuz mu ben hasta oldum :çok üzgünüm: hemde çok boğazım çok acıyo genzim yanıyo evden çıkmadan hiç soğuk görmeden nasıl becerdiysem artık inşallah gülüme geçmez :1no2: çok korkuyom ya bide hasta olursa naparız artık bilmiyom yarın aşımız da var bakalım ilk defa sağlık ocağına gidecez boyuna kilosuna bakacaz artık
hoşbulduk canım da çıkıyom biraz ateşi var gibi en iyisi ateş düşürü vereyim biraz ya geçen sefer hiçte böyle mızmız değildi bu sefer çok mızmızlanıyo durmuyo neden acabahoşgeldinn yeşimcimm ...geçmiş olsun inş.ateşlenmez
oo ii gözün aydıın bu ayıda atlatttın hamile kalmadan hihoyyyt
yuhh kendini bilmez karıyaa bakk kötükedihüso benzimiyosa benzemioo Allah Allaahh sananee :mymeka:
küçük heriff sinir yapıoo hee bakk senn kaydirigubbakcemile3 babasının küçük modeli mi olcek nee kaydirigubbakcemile3
ibolya geçmişi okuyamadım terken tahlil falan yazmış hayırdır yusufumuzun nesi var hastamı
demir damlasına basladık test yaptırdım NEGATİF yaşasın hamile bilem değilmişim kaydirigubbakcemile2karnımdaki şişkinlik hasta oladığım içinmiş ebe rahatsız oluyosan drye git dedi
sağlık ocağında ben test yaptırıken eşim çocukla koridorda oturuyodu iş yerinden bi karu görmüş bu oğlanın senden olduğuna eminmisin demişkötükedihüso salak karııı:mymeka: eşiminde moreli bozulmuş keşkem ben yanınızda iken gelseydide söyleseydi orada parçalıverirdim dedimkötükedihüsoklava: bana benzi işte oğlum gözlerinide dedesinden almış
kız iboş babasına mı çekti dersin:roflol:roflol:
ibolyam yusufun tahlilleri nasıl çıktı bşey yoktur inşallah belki diş çıkarıyordur huysuzluğu ondandır hiç baktınmı kabarıklık falan varmı ya ben sana daha önce doktorunuz ek olarak ne verin diyesormuştum ama araya çok sayfa girdi okuyamadım ne verin dedi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?