kendın gıbı kartlamış mı sandın len sen benıkaydirigubbakcemile3
ya phatoshum acaaaip sıcak.yanaamı koyuyorum ciddi ciddi yakıo:1shok:
mesajının altında edit yazıo ya ona tıkla ve sil sonrada nokta koyGamzecimm su resmi silme isini bi anlat bu turlu silmeyi meran anlattiydi geri unuttum yavv pu hahahaha halilolar beni gorecek silemedim
çelencim efe kaan'nda kafası bazen çok aşırı sıcak oluo....bence normal ama için rahat etmiosa doktoruna bisor...nolur noolmaz...
Gamzecimm su resmi silme isini bi anlat bu turlu silmeyi meran anlattiydi geri unuttum yavv pu hahahaha halilolar beni gorecek silemedim
çıtırım sende hoş hatunmuşsun hanikaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
yapma yaa..o kadar çok mu?
dr.unu bi arasanmı kii?:uhm:bizimde ısınıyo ama yakacak kadar olmuyo yanii
çıtırcım çok hoşsun bu aradaa.s.
heh rahat uyursun artık bu gecelülülülülülü.Eheh citiri sonunda gordumm masallah yaavv ne datluu garuymussun bu ekim analari hep guzel yavv iklimde cok tatli cikmis ayya yarin onuu gamze mi var yanagindaa ay gamzeliliere bayilirim
Gamzecimm su resmi silme isini bi anlat bu turlu silmeyi meran anlattiydi geri unuttum yavv pu hahahaha halilolar beni gorecek silemedim
Gelduum gelduum hacere suu sutlu pekmezli mamayoi yedirdim fazla sevmedi ama yedii biraaz benim kizmin bu huyunu cok seviyom simdii mamayi yemiyo ama yemeklerin suyundan veriyorum corba veriyorum nasil yiyoo simdi ben bi pekmezi kendim sutule karistirsam nasil yer cocuk dogal seyler seviyo kendi yaptigim mullabeiyi seviyoo ama bu satilanlari yemiyoo aferim dogal kendi yaptigimi yesin zatenn numune gonderdikelri iyi olduu almama karari aldimm ehehehe
puhahaaaa sen baa gurban ol beekaydirigubbakcemile3:dilcikar: kac dedim:mymeka:
mesajının altında edit yazıo ya ona tıkla ve sil sonrada nokta koy
doktorun no su yok.hastanenin özeline gidiyoruz ve kadın no vermiosenağlama
ben geldim ama tam resme bakarken silindi kısmet değilmiş bi bakem dedim gene azıtmışsınız
çıtırım bugün pek bi formada gördüm seni çok mutlusun herhel allah artırsın bacım
ben gıdıom hadı daha fazla azıtamıcamkaydirigubbakcemile3 işim gucum var leyn.
kociş de gelır azzsonra.
optum hadı hepünüzüüsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?