2008 Ekim Anneleri

Gamzecimm su resmi silme isini bi anlat bu turlu silmeyi meran anlattiydi geri unuttum yavv pu hahahaha halilolar beni gorecek silemedim

Gamzecimm su resmi silme isini bi anlat bu turlu silmeyi meran anlattiydi geri unuttum yavv pu hahahaha halilolar beni gorecek silemedim
mesajının altında edit yazıo ya ona tıkla ve sil sonrada nokta koy
çelencim efe kaan'nda kafası bazen çok aşırı sıcak oluo....bence normal ama için rahat etmiosa doktoruna bisor...nolur noolmaz...

doktorun no su yok.hastanenin özeline gidiyoruz ve kadın no vermiosenağlama

canım editle sonra üst tarafta eklenti dio onu tıkla zaten indirdiğin resmin karşısında ''sil '' war tıkla.... bitti gitti...yerimsenibenyerimseniben

çıtırım sende hoş hatunmuşsun hanikaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

muckkss yavrummŞeniz
yapma yaa..o kadar çok mu?
dr.unu bi arasanmı kii?:uhm:bizimde ısınıyo ama yakacak kadar olmuyo yanii

çıtırcım çok hoşsun bu aradaa.s.

tskk ederımm efenimmmm senın kadar olmasadaŞeniz
Eheh citiri sonunda gordumm masallah yaavv ne datluu garuymussun bu ekim analari hep guzel yavv iklimde cok tatli cikmis ayya yarin onuu gamze mi var yanagindaa ay gamzeliliere bayilirim
heh rahat uyursun artık bu gecelülülülülülü.
evet canım gamzesı var..babasınında,benmde ıklımınde aynı yerde gamzelerimizkaydirigubbakcemile3:asigim:

dur ben cevap veriim bak o foto koyduğun mesaj varya onun altındakı edit yazan yere tıkla
sonra mesajını duzenleme penceresı cıkıcak.oradan mesajındakı resım lınkını sil sonra kaydete tıkla:1hug:

maşallah hacer değişik tatlara açık olacak demekki. benim kız hemen yüzünü buruşturyor diliyle itiyor, yalnız ben çorbaların suyundan falan vermiyorum. sizin bebeişlere dokunmuyor mu erken değilmidir daha.
bi de bişii sorucam bu numuneler nasıl geliyor, üye mi oluyorsunuz sadece yoksa numune talep etmek gerekiyor mu

ben gıdıom hadı daha fazla azıtamıcamkaydirigubbakcemile3 işim gucum var leyn.
kociş de gelır azzsonra.
optum hadı hepünüzüü
sositososito

çıtırım bugün pek bi formada gördüm seni çok mutlusun herhel allah artırsın bacım

allah hıcbırımızn mutluluğunu bozmasın be canım
kocam tek tas almadı ya da alma gırısımınde bulunmadı ama ossun ben yınede mutluymkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu ne hız hanımlar, valla 2 sayfa okuyayım derken hoop ilerleyiveriyor konu, hem çıtırı da kaçırdım. bir gösterip kayboldu . bıraktım geçmişi falan.

celencim rüyanın da bazen öyle oluyor özellikle emdikten sonra. çocukları hararet basıyor herhalde. birşeylele uğraştıysa kaka falan yaptıysa ıkınıp sıkınmaktan olmuştur belki

herkes kaçtı mı yine
biz de bu akşam kuzuyu yıkayacağız kocişle. annemler varken çok iyi oluyordu anacığımla yıkıyorduk güzdüz arkasından ben de giriyordum banyoya. bu işi bir türlü sakin yapamıyorum kan ter içinde kalıyorum yıkayıp giydirirken, odayı da ısıtıyoruz iyice. ben bir de suyu kaynatıyorum önce. dr da öyle yapın dedi. burdsa amip yaygın olarak bulunuyor çeşme suyunda. sanki köy yeri.

Resmi silemedim lenn hahaha dursun bakiim iboss kusmesin len normalde edilt ten silme yapiyom ama bu resimi farkkli koydum eklenti felan diye edilt yaptim yukarrda eklenti var diyinuz emme eklenti nerde onu goremeddimm edilt diyince sadece yazdigim yazii cikiyö gamzecim ayrintili anlat lenn ne angut gariyim anlayamadim gettii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…