2008 Ekim Anneleri

slm bacular geçmişe bi bakem dedim ama nerde amma uzun okuyamadım varsa önemli bi durum özetliverin gari
aynen valla canım çocuğu banyo yaptırıken bende senin yaşadıklarını yaşıyorum suyu kaynat sıcak ortamda banyo yaptır giydir kan tre içinde kalıyom

ne resmi leyla bizdemi görsek acaba

gecmis olsun beyaz zambaka.s.

merhaba herkesea.s. bugün almanyada senlik varhihoyyyt sokaklarda almanlar kisi kovaliyorlar:roflol::a015: bahari karsiliyorlara.s. biraz havalar isinsa hic fena olmaz CADIARZU caddeler doldu tasti babasida kizimi götürdü biraz eglensin diyekaydirigubbakcemile2 gündüz uykusuzluk tam gaz devam bütün ayakta canim cikiyor-tatlicadiarzu- valla bazen yemek yapmaya bile firsatim olmuyor:1no2: herkesi cok öptük:1hug:

He bak anacin 2300 uncu sayfada resmimi koydum silmedim silemedim duruuyo orada

cok güzel cimissin ya masallah sana bu dogumdan sonraki halinmiCADIARZU eger öyleyse ben bi kosu intihar edip geleyimsenağlamasenağlama

Yok dogumdan sonraki halim degil canim hamileydim o kapali resimde amma yeni gobegim gozukmuyoo acik resimdede hamileymisim daha bilmiyodum ogrenmediydim yanii

He bak anacin 2300 uncu sayfada resmimi koydum silmedim silemedim duruuyo orada

leyloşum sen ne kaaaaaa genç ve güzel bi hatunsun yaaaaaaaaaa yerimseniben.maşallah diyelimde.niye siliyosunuz sanki bak bırakmış kızcağız bizde görelim sanki nolcekkkkkkkk.
bende ekleyecem şimdi durun siz:sm_cool:

88 kilomusun len sen, beni geçememişin :roflol::roflol:

Eheh citiri sonunda gordumm masallah yaavv ne datluu garuymussun bu ekim analari hep guzel yavv iklimde cok tatli cikmis ayya yarin onuu gamze mi var yanagindaa ay gamzeliliere bayilirim

ben artıkın güzel diiilim :çok üzgünüm:

ibosumda gelmedı bugun..:uhm:

geldüm geldüm :dance: ama yakında gelemiycüüümmmm çünküm açıköğretim sınavlarına çalışmam lazım, 3. seneye sarkıttım mok var gibi, 3 dersim var onları vermem lazım nasıl yapcam bilmiom :çok üzgünüm:

gördüm len resmini, azcık da kıskancık oldum vallaa :1closedeyes: yafrim resmi silebilüsün, halilolar görebilü, len çok güzelsin leennnnn kendime bakınca sinirim bozuliii :çok üzgünüm:

Ibolyaam nerdesin bacuum ozledim seni gel len opecem

len seni görünce pamuk prensesteki cadı olasım geldi yaaaa delikafaduldensenağlama

Ne alaka yavv sen bitanesin ve ayricaada cok guzelsinn tass gibi hatunsun kalbinin guzelligini dememe gerek yok zatenn canikom

Ne alaka yavv sen bitanesin ve ayricaada cok guzelsinn tass gibi hatunsun kalbinin guzelligini dememe gerek yok zatenn canikom

diiilim işte diiilimmmmm senağlamasenağlamasenağlama

biraz önce özloşla msnden konuştuk ventolin vermiş dr, hafta sonuna bi daha gidceklermiş dra şimdilik iyi dedi, şu kkya bi bakim dediydi ama geçmişi okuyo herhal

ya neden siliyosunuz resimlerinizi anlamıyorum.ne var ki.2008 ekim anneleri albümü açalım orda rsimlerimiz dursun.olmaz mı kızlar

canım çıkmıştım şimdi okudum bak sağ altta edit yazıo orayı tıkla yazdığın yazı gelecek üstte gülümsemelerin yanında eklentiler var üstüne tıkla pencere açılacak orda iki seçenek war gözat die hemen onun altında senin resmin eklentisi var karşısındada sil dio sile tıkla geri dön..kaydet de... ben öyle sildim eğer böylede silemiosan başka bi bilene sor canım...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

mesela ben bu effekaan karısını görmedim.nolacak şimdi nolacakk:mymeka:açtım valla konuyu.len eğer yollamazsanız elimden ve de dilimden çekeceğiniz var.tamam mıııklava:

celen naaptı acaba doktoramı götürdü böcüğü:uhm:merak ettim...
umarım iyidir ....kız celeeeennn neeerddeessiiiinnnnnnn:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…