aynen valla canım çocuğu banyo yaptırıken bende senin yaşadıklarını yaşıyorum suyu kaynat sıcak ortamda banyo yaptır giydir kan tre içinde kalıyomherkes kaçtı mı yine
biz de bu akşam kuzuyu yıkayacağız kocişle. annemler varken çok iyi oluyordu anacığımla yıkıyorduk güzdüz arkasından ben de giriyordum banyoya. bu işi bir türlü sakin yapamıyorum kan ter içinde kalıyorum yıkayıp giydirirken, odayı da ısıtıyoruz iyice. ben bir de suyu kaynatıyorum önce. dr da öyle yapın dedi. burdsa amip yaygın olarak bulunuyor çeşme suyunda. sanki köy yeri.
Resmi silemedim lenn hahaha dursun bakiim iboss kusmesin len normalde edilt ten silme yapiyom ama bu resimi farkkli koydum eklenti felan diye edilt yaptim yukarrda eklenti var diyinuz emme eklenti nerde onu goremeddimm edilt diyince sadece yazdigim yazii cikiyö gamzecim ayrintili anlat lenn ne angut gariyim anlayamadim gettii
slm bacular geçmişe bi bakem dedim ama nerde amma uzun okuyamadım varsa önemli bi durum özetliverin gari
aynen valla canım çocuğu banyo yaptırıken bende senin yaşadıklarını yaşıyorum suyu kaynat sıcak ortamda banyo yaptır giydir kan tre içinde kalıyom
ne resmi leyla bizdemi görsek acaba
cok güzel cimissin ya masallah sanaHe bak anacin 2300 uncu sayfada resmimi koydum silmedim silemedim duruuyo orada
He bak anacin 2300 uncu sayfada resmimi koydum silmedim silemedim duruuyo orada
cok güzel cimissin ya masallah sanabu dogumdan sonraki halinmiCADIARZU eger öyleyse ben bi kosu intihar edip geleyimsenağlamasenağlama
He bak anacin 2300 uncu sayfada resmimi koydum silmedim silemedim duruuyo orada
leyloşum sen ne kaaaaaa genç ve güzel bi hatunsun yaaaaaaaaaa yerimseniben.maşallah diyelimde.niye siliyosunuz sanki bak bırakmış kızcağız bizde görelim sanki nolcekkkkkkkk.
bende ekleyecem şimdi durun siz:sm_cool:
ayyy çok güzelsin leyla iki resminide çok beğendim maşallah nazar değmesin kaşı biyerlerini
sağol canımcım..kıvırcık ama düz kullanmayıda seviyorum.biraz zor oluyo ama
niye yaa..tombiktim işteeeeeee..daha ne olsun 88 diyom kısımmmmm:1shok:
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
inşallah hepimiz dönebiliriz..3 kilo verirsem bende hamiş kaldığım kiloya iniyom.ama hedefim ondanda öncesine dönebilmek!!! pes etmek yok yola devam..yaza kadar kilolar gidecek:hooray::hooray:
Eheh citiri sonunda gordumm masallah yaavv ne datluu garuymussun bu ekim analari hep guzel yavv iklimde cok tatli cikmis ayya yarin onuu gamze mi var yanagindaa ay gamzeliliere bayilirim
ibosumda gelmedı bugun..:uhm:
Resmi silemedim lenn hahaha dursun bakiim iboss kusmesin len normalde edilt ten silme yapiyom ama bu resimi farkkli koydum eklenti felan diye edilt yaptim yukarrda eklenti var diyinuz emme eklenti nerde onu goremeddimm edilt diyince sadece yazdigim yazii cikiyö gamzecim ayrintili anlat lenn ne angut gariyim anlayamadim gettii
Ibolyaam nerdesin bacuum ozledim seni gel len opecem
88 kilomusun len sen, beni geçememişin :roflol::roflol:
ben artıkın güzel diiilim :çok üzgünüm:
geldüm geldüm :dance: ama yakında gelemiycüüümmmm çünküm açıköğretim sınavlarına çalışmam lazım, 3. seneye sarkıttım mok var gibi, 3 dersim var onları vermem lazım nasıl yapcam bilmiom :çok üzgünüm:
gördüm len resmini, azcık da kıskancık oldum vallaa :1closedeyes: yafrim resmi silebilüsün, halilolar görebilü, len çok güzelsin leennnnn kendime bakınca sinirim bozuliii :çok üzgünüm:
len seni görünce pamuk prensesteki cadı olasım geldi yaaaa delikafaduldensenağlama
Ne alaka yavv sen bitanesin ve ayricaada cok guzelsinn tass gibi hatunsun kalbinin guzelligini dememe gerek yok zatenn canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?