celen naaptı acaba doktoramı götürdü böcüğü:uhm:merak ettim...
umarım iyidir ....kız celeeeennn neeerddeessiiiinnnnnnn:çok üzgünüm:
yok kuzu.bebişi banyo yaptırdık.kafasındaki ates fazlalstı vücuduna vurdu.37,5.calpol verdim daha doorusu vermeye calıştım.kilitlio resmen ceneyi len:1shok: inadından acmıocelen naaptı acaba doktoramı götürdü böcüğü:uhm:merak ettim...
umarım iyidir ....kız celeeeennn neeerddeessiiiinnnnnnn:çok üzgünüm:
anaa celenin nesi var be :uhm:
yok kuzu.bebişi banyo yaptırdık.kafasındaki ates fazlalstı vücuduna vurdu.37,5.calpol verdim daha doorusu vermeye calıştım.kilitlio resmen ceneyi len:1shok: inadından acmıoheryer surup.daha yenide yıkandıydı.boynunun altı yapış yapılş cadının.sildim ama:uhm:
cemrenin bası alew gibiydi menekşem:çok üzgünüm: yanaamı koyuyom cayır cayır.ama koltukaltı 36,5 tu.sonra kafa dahada yanmaya basladı ve inlemeye basladı.koltukaltı 37,5 olmus.yıkadık.calpolu dayadım.bakalım nolcez:sm_confused::çok üzgünüm:
oofff inşallah ibosum yaa:çok üzgünüm: kafa hala ates gibi.suara atesle ilgili o kadar cok haber aldım ki yüreğim ağzımdsa.eşimin arkadasının çucuu havale gecirmiş menenjit olmuş.dünde bi askerin yeğeni havale gecirip vefat etmişsenağlama allahım hepsini sonrada benim bebeğimi korusun esirgessin:Saruboceq:
geçmiş olsun celen aynı konu geçen hafta bizim başımıza geldi meğer bebeğimin kulak iltihabı varmış umarım cemrenin bişi yoktur dr nizi aramadın mı
yesimcim bizim bi doktorumuz yokhastanenin docentine gidiyoruz..babası ööle istedi biz özel doktorlarlamı büyümüşüxz şimdide bana soruo nesi var bu cocuun die
neyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini:1hug::1hug:Yok dogumdan sonraki halim degil canim hamileydim o kapali resimde amma yeni gobegim gozukmuyoo acik resimdede hamileymisim daha bilmiyodum ogrenmediydim yanii
kızım cok hasta ağlıo süreklisenağlama
kızım cok hasta ağlıo süreklisenağlama
allahım bu sefer acısını göstermesin.allaha emanet olsun ikiside.beklemekte acı kaybetmektesenağlamaneyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini
ha buarada abimin hanimi yani yengem hamileymis:CüvCüv: simdi ögrendim ilk bebegini 5 aylikti suyu geldi erken dogum yapti kaybettik bebegisenağlama ikinciside kalp atisi duyulmadi kürtah oldusenağlama simdide 2 aylikmis kalp atisi varmis:lepi: insallah allahim tamamina erdirir bizim icin dua edin olurmu cok ihtiyacimiz var cünkü:Saruboceq::Saruboceq:
ya canım ateşinden dolayı mızmızlanması çok normal ama sen sakin ol kucağında falan sakinleşmiyomu ates düşürücüyü vermişsin büyük ihtimal az sonra etki eder meleğim benim nasıl bir duyguysa valla benim burada içim yandı kıyamam ben ona ya
gecmis olsun canim bence icin rahat etmiyorsa doktora götür insallah önemli birseyi yoktur
allahım bu sefer acısını göstermesin.allaha emanet olsun ikiside.beklemekte acı kaybetmektesenağlama
cok saolun bitanelerim.36,8 suan atesi.umarım gece yükselmez:Saruboceq: emzirdim az önce uyudu yatağına yatırdım uyandı:uhm: şimdi babası sallıo:çok üzgünüm:
sagol canim gercekten beklemekte kaybetmekte cok zor insallah busefer sagsaglim kucagina alir tek dilegim bu haftaya kontrolu var ozaman hersey netlik kazanacak:Saruboceq::Saruboceq: tekrar tesekürler
ben çıkıyorum burnum akiiiiii gözümden uyku akiiiiiiii kızım uyumiiiiiiiii
herkese deliksiz uykular diliyorum
oofff inşallah ibosum yaa:çok üzgünüm: kafa hala ates gibi.suara atesle ilgili o kadar cok haber aldım ki yüreğim ağzımdsa.eşimin arkadasının çucuu havale gecirmiş menenjit olmuş.dünde bi askerin yeğeni havale gecirip vefat etmişsenağlama allahım hepsini sonrada benim bebeğimi korusun esirgessin:Saruboceq:
yesimcim bizim bi doktorumuz yokhastanenin docentine gidiyoruz..babası ööle istedi biz özel doktorlarlamı büyümüşüxz şimdide bana soruo nesi var bu cocuun die
neyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini:1hug::1hug:
ha buarada abimin hanimi yani yengem hamileymis:CüvCüv: simdi ögrendim ilk bebegini 5 aylikti suyu geldi erken dogum yapti kaybettik bebegisenağlama ikinciside kalp atisi duyulmadi kürtah oldusenağlama simdide 2 aylikmis kalp atisi varmis:lepi: insallah allahim tamamina erdirir bizim icin dua edin olurmu cok ihtiyacimiz var cünkü:Saruboceq::Saruboceq:
allahım bu sefer acısını göstermesin.allaha emanet olsun ikiside.beklemekte acı kaybetmektesenağlama
cok saolun bitanelerim.36,8 suan atesi.umarım gece yükselmez:Saruboceq: emzirdim az önce uyudu yatağına yatırdım uyandı:uhm: şimdi babası sallıo:çok üzgünüm:
neyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?