2008 Ekim Anneleri

hmm ii ozaman bende tırstım köt bişi var sandımdı.cemre uyuzluk yaparaktan hayatı burnumdan getirio:ecrin_bebek: kucak manyaaaadelikafadulden
ayyyy en korktuuum yaaaa:1shok: yaralar 3 ayda iileşti bu artık hiç gecmez:1no2: pofffff:çok üzgünüm:
ahanda koydum tombalak hatun nasıl oluomuş görün lülülülülülü
..............................
göz zewkinizi daha fazla bozmiim....

budaa bennnnnnnn
[
koyun len bi daha:mymeka:

celen effekaaan sizin için koyuyorum bakın hadi Şeniz dünde bunu koymuştum haksızlık olmasınn :jeyyar: ..............

Son düzenleme:

benımde yapamadıklarım var.yanı yapıyorumda tamamlıyamıyorum yarıda bırakıyorum bazılarını.normal ama bu.kadın yıllardır yapıoda ondan boyle..:1closedeyes:
doğurduktan sonraki resimlerinizi koysanıza:roflol::roflol:

sen koysana lenn:dilcikar:

cıtırrr sende koy hadıı seni cok merak edıyorum yaaaa
kaydirigubbakcemile3
çok mu merak edıon kızz

sayfada biraz fazla yer kapladım kusura bakmayın artık.hepsini toptan koyayım dedim.gerçi beni merak eden olmamış ama:dilcikar:.kociş gelcek şindik.bakında sileyimkaydirigubbakcemile2
merancım sende çok güzelsin.maşallah hepinize vallaa

annnemm tattlu hatunlar sızı..
phatoşcum ne guzel sacların kıvrıkk kıvrııkkaydirigubbakcemile3bayılırım.

leylacım sımdı acık mısın kapalı mı?
kapalı halın daha bı hosuma gıttı canım valla.cok yakışmıs sankı..Şeniz

phatosh sen şimdi benim yanımda kendine tombalakmı dion...bana hakaret leenn bu klava:

he valla diyom..bakma boyum uzun belki ondan çok görünmüyodur.o kırmızılı fotoda 88 kiloyum ben..allahtan veriyom artık..benim dezavantajım kilo alıp üstüne hamile kalmam oldu.yoksa daha zayıftım..:çok üzgünüm:

çakılımm senin foton yokmu?dünürcümü merak ettim ben amaaaaa

bilirim güzelim benim hemile kalmadan önce 15 kilo fazlam vardı..ama şuan hamile kaldığım kilonun 2 kilo aşasındayım...inşalla eski günlerime dönebilirim...:Saruboceq:
meran yaa bidaha koysana şimdi daha çok merak ediom..lütfenyerimseniben

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
çıtır-pıtır+, eFFeKaaN+, leyla21+, meran07+, phatosh, tuuce, WaterLilly, zuleyhaECRIN

ahan burdakilerin hepsi koysun:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…