2008 Ekim Anneleri

evet geçmişi sorguluyorlar ailede astım falan var mı die soruyorlar mutlaka... :bbo: inş...atlatır ya

hee inşallah yaaa :Saruboceq: yafrim ben gidim, benim sıpanın yarın aşısı var uykusuz kalcem zaten, sonra görüşürük heme, beni özle anacım baaaaaaaaaayyy :a015:

güzel hatunsun :jeyyar: ama yüzün görüo sadece o yüzden kilo hakkında yorum yapamıcemm boydan bi fot görsem yapardıımm kesin kaydirigubbakcemile3
ben 6 ay kilo için hiçbişe yapmıcam...6 aydan sonra az biraz hamurişlerini falan azaltırım soğanıda düşünmüyorum açıkcası...oğlum 1 yaşına gelsin tam anlamıyla diyette yaparım spordaaa hihoyyyt

hee inşallah yaaa :Saruboceq: yafrim ben gidim, benim sıpanın yarın aşısı var uykusuz kalcem zaten, sonra görüşürük heme, beni özle anacım baaaaaaaaaayyy :a015:

yarın ikimize hastanede olceez demekkii...yarın tamerin 5 ay kontrolu var saat 3 te bende hastanede olcamm...inş.herşey yolundadırr :Saruboceq: öptüm böcügünüde senideee Şeniz

Gamzecim sabahlari bi ikimiz oluyozz burdaa ben bi gecmise baktimm killatmis karular ibolyaa garusu bidee erken yatacadi bocumuu asiya goturecemm diyee garii gecenin ilerleyen saatlerine kadar cene calmis

günaydın:çok üzgünüm: cok uykusuzum 2 saatlik uykuyla duruyorum:çok üzgünüm: btün gece dşmedi atesi.37 /38 arası oynadı hep.cok öksürüo kuzum.surup verdik 1 gibi hepsini cıkardı heryer surup:çok üzgünüm:
buarada şimdi koltukaltı 37 bucuk makat 39 bucuk:çok üzgünüm: normal mi nolur bişiş sööleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

celenim geçmiş olsun, bi doktora gidiverin canım böyle evhamlanmayla olmayacak bu iş , uzun sürdü ateş olayınız , belki çok yüksek değil ama kaç gündür de böyle

Ateşimiz dün aksamst basladı.o gecenki ası atesiydi.5 gün falan rahat gecirdi.sonra yine ates yaptı işte.soydum şindik calpol verdim makat 39,3 koltuk altı 37,7

canım bence de doktora götür öksürüo diosun...benimkide arada öksürüo ve çok huysuz....ben bugün sıra bulamadım yarın götürücem artık tabi benim hödüğü ikna edebilirsem:dilcikar:
Allahım bebişlerimize sağlık versin:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…