Ya ıhlamurdan ziyade eczaneden bebek çaylarına bak bakalım onların içinde de ıhlamur var bak birde şunu dene istersen peteğin üstüne bir süre küçük havlularından koy ısınsın yakmicak şekilde göğsüne koy uyurken hemen yumuşatıp öksürüğünü durduruyor ama dur önce ateşi düşsün iyice emin ol sonra Allah Korusun iyice artmasın sonra inşallah tez zamanda geçer yavrucak canım ya
geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
Bak bende bilirsin buğuseptil diye boğaz acıcı suya katıyan ilaç varya ondan buhar makinasının içine dökmüştüm odadaki herkesin burnu boğazı açıldı
günaydın kızlarrr
dün söz vermiştim resimlerimi bende ekliycem diye oğluşum durmadı şimdi ekliyorum mrk etmeyin silmiycem kalsın:))yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm
ImageShack - Image Hosting :: dscn3945.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn4244.jpg
celeeeeeen cemreyi sağlık ocağına mı götürdün bide akut olması için tekrarlayan bir hastalık olması gerekmiyomu yani ben öyle biliyom tahlil falan mı yaptı da doktor hemen akut bronşit teşhisi koydu
günaydın:çok üzgünüm: cok uykusuzum 2 saatlik uykuyla duruyorum:çok üzgünüm: btün gece dşmedi atesi.37 /38 arası oynadı hep.cok öksürüo kuzum.surup verdik 1 gibi hepsini cıkardı heryer surup:çok üzgünüm:
buarada şimdi koltukaltı 37 bucuk makat 39 bucuk:çok üzgünüm: normal mi nolur bişiş sööleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Tşk ederim Çakılım valla özlüyorum sabah rujla öpmeye kıyamadım sonra üzüldüm keşke silip bi öpeydim nasıl pişmanım şimdi...
İşler evet toparlamak zaman alacak insan unutuyorda yaptığı işi valla ben birde bilgisayarcıyım ya değişiyor valla e az değil 6 ayı geçti izin kullandım zor geliyor sabahları kalkmak gece uykularımız yok üstelik offf.....
Neyse bakalım insanoğlu herşeye alışıyor..
geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
bir de bizim dr şuruplara pek güvenmiyor bebeklikte, paranox-s fitil bulunsun evinizde demişti. ateşi geceden beri düşmüyorsa uğraşma şurupla, yarım fitil koyuver.
waterim len ben calpol vermek istemiyom diye eczaneden dolven diye bi şurup aldım güvenle verebiilirsiniz dedi ama nette baktım 7 kilonun altındaki çocuklara önerilmez diyo bi de 6. aydan büyük çocklara verilir dio, la bunu da kullanmiim bari ben, biz aşı olduk ya ateşimiz çıkarsa bendemi fitil kullaniim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?