anammmm bızdıkım gelmişşşşş , hoş geldin kuzum nerelerdesin sennnnn
Valla kaç kaç nereye kadar ne kadar iznim varsa kullandım köşeye sıkıştım mecburen işe başladım yoğun biraz ama sizsiz de olmaz yani. geldik napalım:dance:
yarın ikimize hastanede olceez demekkii...yarın tamerin 5 ay kontrolu var saat 3 te bende hastanede olcamm...inş.herşey yolundadırr :Saruboceq: öptüm böcügünüde senideee Şeniz
kızım bismillah nasıl akut bronşit ettin çocuğu Allah Muhafaza emiyor mu ki ilaçlarını hemen kullan düşmedi mi ateşi hala
çok geçmiş olsun celen benimki de bronşiolit olmuştu inşallah atlatırsınız tez zamanda eminim sıvı alımını arttır dememiştir..ben ıhlamur demleyip veriyordumılık ılık suyunu eksik etme:teselli:geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
çok geçmiş olsun celen benimki de bronşiolit olmuştu inşallah atlatırsınız tez zamanda eminim sıvı alımını arttır dememiştir..ben ıhlamur demleyip veriyordumılık ılık suyunu eksik etme:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?