2008 Ekim Anneleri

sağlık ocaanı aradım.atesi var vakit kaybetmeyin dedi ben gidiyorum

Celen hayırdır ya aşı ateşi bizde de oldu inşallah bişey olmaz. ama ilaçtan 2 saat sonrasına kadar ancak düşüyor.

anammmm bızdıkım gelmişşşşş , hoş geldin kuzum nerelerdesin sennnnn

Valla kaç kaç nereye kadar ne kadar iznim varsa kullandım köşeye sıkıştım mecburen işe başladım yoğun biraz ama sizsiz de olmaz yani. geldik napalım:dance:

hey maşallahhhhh............... emekliliğe bişey de kalmamıştı tatlım az daha izin kullanaydın ya delikafadulden

bebiş ne yapıyo , anammmm nasıl özleşrsin şimdi sen onu :1no2: neyse üzülme ben çalışmaya başlayalı nerdeyse 4 ay oluyo , artık işyerine kafamı dinlemeye geliyorum .......

işler çok birikmişti benim de aylarca uğraştım toparlamak için , neyse ki rahatladım darısı sana hayatım :)

yarın ikimize hastanede olceez demekkii...yarın tamerin 5 ay kontrolu var saat 3 te bende hastanede olcamm...inş.herşey yolundadırr :Saruboceq: öptüm böcügünüde senideee Şeniz

tamer 5 ayını bitirdi herkese hayırlı uğurlu olsun :teytey: tamerede allah hayırlı ömürler versin yanı sıra tüm bebişlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

darısı tüm ekim bebeklerine :ecrin_bebek:

Tşk ederim Çakılım valla özlüyorum sabah rujla öpmeye kıyamadım sonra üzüldüm keşke silip bi öpeydim nasıl pişmanım şimdi...
İşler evet toparlamak zaman alacak insan unutuyorda yaptığı işi valla ben birde bilgisayarcıyım ya değişiyor valla e az değil 6 ayı geçti izin kullandım zor geliyor sabahları kalkmak gece uykularımız yok üstelik offf.....
Neyse bakalım insanoğlu herşeye alışıyor..

geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??

kızım bismillah nasıl akut bronşit ettin çocuğu Allah Muhafaza emiyor mu ki ilaçlarını hemen kullan düşmedi mi ateşi hala

kızım bismillah nasıl akut bronşit ettin çocuğu Allah Muhafaza emiyor mu ki ilaçlarını hemen kullan düşmedi mi ateşi hala

ne biliim olum karı ööle yazmış teshise.atesşini ölcmedim du bi ölçem.koltukaltı 36,0 ama kafa yanii:uhm: atesi 2 gne düşmezse antibşyotiğe basla dedi.fitil de suruba rağmen düşmezse.

günaydınnn..
hadı kızlar pilatesee..
karın gunu bugünn.
hadı yakalım göbişlerrii

hihoyyythihoyyythihoyyyt

geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
çok geçmiş olsun celen benimki de bronşiolit olmuştu inşallah atlatırsınız tez zamanda eminim sıvı alımını arttır dememiştir..ben ıhlamur demleyip veriyordumılık ılık suyunu eksik etme:teselli:

yok demedi:sm_confused: ıhlamur mu veriim?nası yapcem.kaynatcemmi?

geçmiş olsun celenim aman ihmal etme, ilaçlarını dr dediği şekilde kullan canım ....... ıhlamur da yumuşatır öksürüğünü iyi olabilir aslında ama nedense ben şifalı otların kullanımı konusunda pek korkağımdır ........

ıhlamuru 1 2 dk cezvede kaynat bir tutam yeterli ılıt biberonla ara ara 3 4 yudum almasını sağla veya kaynatılmış su ver ateşe faydası oluyor ılıt ama unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…