ibolya geçmiş olsun bacım. yusuf eymeni öpüyorum uflarından. benimki de yaygara yapmıştı çok. yatırınca korkudan ağlıyor bir de öfkeden niye kucağıma almıyormuşum. inşallah ateşiniz olmaz. 2-3 gün kalabalığa sokma bizim 2. gün kayınvalide görümcemler geldiler çocuğum kafayı yedi. herkes mıncıklamak istiyor yavrumun keyfi yok benim kucağımdan inmedi.
bacım ya sen mamadan yoğurt yaptınmıydı. ne menem bişii oldu. ben dün yaptım böyle suyun içinde neredeyse yüzen parçacıklardan oluşan bir garip şey oldu. süt kesiği gibi desem değil tam olarak. ben buzdolabına zcık geç koydum ondanmıdır. tadı kötü değil. ama çocuğun midesini bozmayayım bir de.
canım dolvende ibuprofen var, bu etken maddeyi küçük bebeklerde tavsiye etmiyorlar. bizim dr da vermeyin demişti. sanırım ateşi çok düşürüyor yan etki olarak 35 in altına düşürüyor. fitil vermeyeceksen calpol ver. ama bana kalırsa ateşi çıkarsa yarım fitil ver. benim kuzumun ateşi ikidir yükselmiyor ben de boşu boşuna ilaç vermemiş oluyorum.
geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
canım ıhlamur kaynatılarak hazırlanmazki....ıhlamuru 1 2 dk cezvede kaynat bir tutam yeterli ılıt biberonla ara ara 3 4 yudum almasını sağla veya kaynatılmış su ver ateşe faydası oluyor ılıt ama unutma
waterim len ben calpol vermek istemiyom diye eczaneden dolven diye bi şurup aldım güvenle verebiilirsiniz dedi ama nette baktım 7 kilonun altındaki çocuklara önerilmez diyo bi de 6. aydan büyük çocklara verilir dio, la bunu da kullanmiim bari ben, biz aşı olduk ya ateşimiz çıkarsa bendemi fitil kullaniim :uhm:
oy oy tatlı yusufumuz uf mu olmuş ben dün kızıma giderken tembihlemiştim kızım sana aşı yapan hemşireye tekme at demiştim sende yapsaydın ya
heee uf olduk :çok üzgünüm: benimkisi zaten bıngıldağına bakarkene tekmeleri savurduydu kaydirigubbakcemile3 hemşiere de yusufff tekmeleme bakiiiim diyo aama biz dinlemedik savurduk tekmeleri Çok üzgünüm çoook
olm 6 aydan büyük diyo küçük demiyo :mymeka:celen ya sağlık ocağındakıler genelede bı mloktan anlamıolar.cocuk doktoruna goturseydın keske ya.
canım ıhlamur kaynatılarak hazırlanmazki....
ıhlamur demlenir.kaynar suya atıcaksın ıhlamuru 15-20 dk soraa hazır.ole kaynatarak yapılmıoyor.sıcak ya da soğuk olmayacak ılık verılecek..bende ıhlamuru ıklım doğduğundan berı verıyorum.
hadı gecmiş olsunn bakalım paşamıza cıss yaptılar haalaelaelaelaelae
ya oyle dıdık dıdık yapmayı herseyı yaf.ver bişi olmazzz.
6aydan kucuklere verılırmıs dıomus işte..
sende verılen olcunun bıraz altında ver.kılosuna gore olmuş olur .bişi olmaz.
aferin yusufa :lepi: iyi etmiş oooooooooooh canına değsin
ben kaçar kocacım gelcek
günaydın:çok üzgünüm: cok uykusuzum 2 saatlik uykuyla duruyorum:çok üzgünüm: btün gece dşmedi atesi.37 /38 arası oynadı hep.cok öksürüo kuzum.surup verdik 1 gibi hepsini cıkardı heryer surup:çok üzgünüm:
buarada şimdi koltukaltı 37 bucuk makat 39 bucuk:çok üzgünüm: normal mi nolur bişiş sööleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ibolya bizim fitilde paranox s 120 mg. ateşi çıkarsa yarım verirsin. öyle çok korkma ateşten, saatte bir kontrol et. uyurken de koynundan bakıver elinle. hadi geçmiş olsun tekrar. meran gelince bir de ona sorayım şu yoğurt olayını
hee sağol yavrum yaaa, şimdilik uyuyoz uyanınca bi bakcem ateşine neyin, ateşi yükselmeden vermiiim dimi bişiy, bu ateş ne kadar zamanda yükselir acaba :uhm: yafrim sen hap mı attın len emzikliykene ilaç kullanılıo mu :1shok:
Canim ben asidan gelir gelmez yarim koyuyorum 6 saat sonra atesi olmasa dahi yarim daha koyuyorum ateslenmeden rahat geciriyoruz sen bilirsin tabii kolay atlatirsiniz insallah
waterim len ben calpol vermek istemiyom diye eczaneden dolven diye bi şurup aldım güvenle verebiilirsiniz dedi ama nette baktım 7 kilonun altındaki çocuklara önerilmez diyo bi de 6. aydan büyük çocklara verilir dio, la bunu da kullanmiim bari ben, biz aşı olduk ya ateşimiz çıkarsa bendemi fitil kullaniim :uhm:
bir de bizim dr şuruplara pek güvenmiyor bebeklikte, paranox-s fitil bulunsun evinizde demişti. ateşi geceden beri düşmüyorsa uğraşma şurupla, yarım fitil koyuver.
ayy kıyamam uff olmuş yusufcuk..gecmiş olsun insallah atessiz atlatırsınız..bizimde martın 2 de asımız..napcaz bilmiyom valla..:çok üzgünüm: şimdiden sardı telası ..su ates işi var ya en cokda ondan tırsıyom..kardesim küçükken havale gecirmişdi galiba ondan kalan bi korku-tatlicadiarzu-günaydınnnnn diecem ama öğlen oldu kaydirigubbakcemile3 böcüüümü aşıya götürdüm geldim, aşımızı olduk, çok ağladı yaaa, giiydirmek için yatırmaya çalışıyom çığlığı basıyo, yine canını acıtcaz sanıyo yavrum, utanmasam bende böcüümle ağlaycaktım yaaaaa :çok üzgünüm::
günaydınlar güsel anneler ve bebişleri sizleri çok özledim ama malesef pek giremiyorum oğluş hasta pazartesi dr a götürdük akşam 7den salı gündüz 12ye kadar hastanedeydik ventolin buhar verildi yavrum rahatladı biraz ciğerleri açılsın diye veriyorum bronşiol başlangıcıymış...ulen bi ist.a gittik mahvoldu yavrum...bende kabahat kış günü ne düşüyon yollara hoş kendi arabamızla gitmiştik ama yine de hava değişimi büyük insan kaldıramıo yolu da el kadar bebekler napsın neyse bidaha tövbeledim yaza kadar gitmek yok annemler özleyince gelcekler bizi görmeye...
canım ateş olunca önce calpol tarzı şurup bizimki thylol vermişti onunla düşmezse fitil öyle de düşmezse dolven yani son safhada düşürülemeyen ateşlerde dolven veriliomuş aman dikkat
aynen ilk zamanlar keremi kusturuodu şurup paranox s fitil ver demişti daha rahat etmiştik valla ama yine de sık sık vermemek lazım
tskr ederim canlrım.allahım esirgesin hepsini.uyuyamıo cocuk.ağrısımı var ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?