merhaba kızlar ben geldiimmmm
nasılsınızzzzzz delikafadulden
leylacım geçmişi okumadım aşıya götürdün mü haceri..
Gunaydin ben geldim bacilarr asimizi olduk ve geldikk simdi haberleri vereyim asiyi iki bacagina yaptilar benim zilli hemsirelere sirinlik yapiyodu o sirada bacagina asiyi yaptilar bu zillini haberi yok hic aglamiyoo hala hemsireye guluyoo ayy sevindim ve sasirdim yuzunu bile burusturmadi oteki bacaga yapilirkende farkina olmadi asi yapildiktan sonra azicik ih ih yaptii annem kusumm felan dedim susutu geri gulduu ay aglayacak cani yanacak diyee cok korkuyodum halada neseli
Hosgeldiin goturduk canimm hic aglamdii bacagina igneyi soktu cekti haberi bile yok boyuna hemsireye gulucuk atiyoo simdi de keyfi yerinde bakalim kiza nazarim degmesse iyii
ben daha once sebamed in bebek yağını kullanıyordum.bıtmişti.eşim gıtmiş johnson's baby almışş.,hem bebk yağını hem ıslak medılını...sınır oldum.(israıl malı oldugunu daha once solemiştim oysakı,unuttu demekki):1closedeyes:
ama kokusu cok guzelmıs bunun da yaa:1ninca:
arkadaşlar siz bebişlerinizde kaç numaralı bezi kullanıyosunuz ben 4-9 kullanıyodum o biraz sıkmaya başladı şimdi 7-18 e geçtim ama buda biraz büyük geliyor daha küçüğü varmı yardımcı olunnn lütfeeennnn
Citir sen su ek gidalar diye baslik actinya ordaa su tarif disi konusanlar silinmis sen sildirmisindir kesin super valla simdi bisey yapacak oluyom sak hemen buluyom amma taa sonda kelmis bi baslik acan olsa oteki sayfaya gidecek tarifi yogurt yapacam suyun ml ne baktim yaa ama babasi mama yi 4 aylik olmadan almisti oda 4 aylik ollmadi diyee devam degilde dogumdan itiberen olandan almis ondan deneyecem ins olurr
yok yok büyük gelmez sana şimdi öye gliyodur da gör bak tam olur ona o..
biz 7-18 e geçeli nerdeyse 2 ay olacak
evey leylacım benı sınır etti orda arikan rumuzlu üye..
ya ben amacımı belırtmısım uzun uzadıya yazmışım.orda sohbet edıo.uyardım guzelce.hıcbır kotu soz sarfetmedım.amacımı tekrar belırttım yıne ustte cıkmaya calısıo..
ya ek gıdalarla ılgılı bır uru başlık acılıo ama hep sohbet aralara tarıfler sıkışıo,arakı bulasın..şimdi yazsın da tarıf dışı bişi göreiim bakayımmşakkıdı
arkadaşlar siz bebişlerinizde kaç numaralı bezi kullanıyosunuz ben 4-9 kullanıyodum o biraz sıkmaya başladı şimdi 7-18 e geçtim ama buda biraz büyük geliyor daha küçüğü varmı yardımcı olunnn lütfeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?