Celen sen eşine bakma ya da bi şekilde ikna et ya da bir doktora tel ile ulaş durumu anlat bak göz göre göre kıza bişey olmasın söylemek istemezdim ama benim yeğenim küçükken yüksek ateşle bir süre evde kaldı şuan 8 yaşında gözden doktora gitti baya bir yüksek numara gözlük vermişler sebebi ise küçükken yüksek ateşmiş bir tanıdığımın kardeşinin de küçükken yüksek ateşten akli dengesi bozulmuş daha ne kadar hafife alınabilinir ki bu durum ben diyorum ya kızı üşütmeyi göze aldım ama yüksek ateşli kalmasın diye ne olur hafife alma çünkü seninki üşütmeyle de ilgili
bence de büyük gelmez ben kalça çıkıklığı şüphesiyle doktora gittim doktor büyük beden bez kullanacaksın dedi herşeye de iyi geliyor ben şuan junior kullanıyorum. kiloya fazla takılmadan numaraya bakıyorum sanırım 4 olması gerekiyordu 5 numara kullanıyorum şuan
hala adımı yazıp konuyu niye uzatıyorsun anlamadım. canın sıkıldı tartışmak istiyor galiba. konu gitmiş bitmiş adımı vererk ne yapmaya çalışıyorsun sennnn.
komıksın sen ya..kaydirigubbakcemile3
konu acıldı ve yaptığını anlattım.noldu rahatssıızz mı oldunnkaydirigubbakcemile3
dbest zambak bu hoppala 12 kiloya kadar mı kullanılıomuş :1shok:
dbest zambak bu hoppala 12 kiloya kadar mı kullanılıomuş :1shok:
Celen kızım sen öğretmensin eğitimcisin bir kocanı eğitememişin ya ne diyim sana bak bu çocuk üzerinde seninde hak ve sorumlulukların var paran hiç mi yok bi taksiye at götür artık bak sinir etme beni ya en yakın ÖZEL hastaneye ve baktır kendi üzerinden baktır o da yoksa devlet 18 yaşına kadar bedava bakıyor zaten yoksa güvencesi tamam mı kaç defa uyardım seni YAPMA ARTIK bir öğren düzgün belki serum falan verirler o daha minicik bebek hassas sizin gibi hastalıkları kaldıramaz ya güldüğüne eğlendiğine aldanma o BEBEK
hoşgeldin merancım naberrrr
ay ibolya karısı ne etti aceba merak ettim yafff :uhm:
gerçekten komik ama ben değil senin yaptıkların. unutamamışsın ki hala o konuyu anlatıyorsun.. kimseyle tartışmak tarzım değildir güzelim o yüzden sana iyi günler...
neden unutayım kı anlamadım??
yalnız hep aynı taktiği uyguluyorsun bunu farkettımdee.
ısmını zıkredınce damlayıverdınn...
cevap hakkı doğdu sana ve bu cevap hakkınnı keske kendını savunarak değerlendırseydın..ama savunulacak bırseyın olmadığı için laf aattın ve ağzının payını alınca taktiğini uygulayarak tarzım değil deyıp gıdıyorsun..
sen bılırısn canım.sana da ıyı gunler hadı
keyfımı bossma benımm
bilmiorum yaa almammı almasam mıı CADIARZUsen almıcan herlade sımdı 1 ay ıcınnlülülülülülü
heee öyle yazıyoooodelikafadulden
allah allah neyi savunucam anlamadım böyle bir şeye gerek duymuyorum ayrıca ismimi söylersen tabikide cevabını alırsın.. ayrıca ne konuymuş yani uzattın da uzattın çok hem de çok saçma.öffff..
Celen kızım sen öğretmensin eğitimcisin bir kocanı eğitememişin ya ne diyim sana bak bu çocuk üzerinde seninde hak ve sorumlulukların var paran hiç mi yok bi taksiye at götür artık bak sinir etme beni ya en yakın ÖZEL hastaneye ve baktır kendi üzerinden baktır o da yoksa devlet 18 yaşına kadar bedava bakıyor zaten yoksa güvencesi tamam mı kaç defa uyardım seni YAPMA ARTIK bir öğren düzgün belki serum falan verirler o daha minicik bebek hassas sizin gibi hastalıkları kaldıramaz ya güldüğüne eğlendiğine aldanma o BEBEK
bilmiorum yaa almammı almasam mıı CADIARZU
ben azcık kilosu fazla olan hoppala varsa ona bakim yaa :çok üzgünüm: bu ne ya kıyafet almştım ceylandan 9 aylık küçük geldi :çok üzgünüm: bu kilo olayını normale indirmemiz lazım kafamçokkarıştı
çıtırcım arıkancımm daha fazla uzatıp birbirinizin kalbinii kırmayınn lütfen :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?