ek gıdaya gecınce yedıklerının içine damlatırsın sende ozamann..
nasılsa 1 yasına kada kullanılacakmış..
canım doktoruna bi danışsaydın yinede nolur nolmaz....
sadece anne sütümü verıon meyve suyuna filan karıştırsan yinemi içmio...:uhm:
havalar guzelleşsin bırazz,,bebişeri tanıstıralım baharcıcekkhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:
heralde kızım.ıstediğin doğum kntrol yontemını sağlık ocağında beleş yaptırtabılırsın.neden var bu saglık ocaklarıı??,
bnde ılk reglımde sprıal taktıramamştım enfeksıyondan,
bana prezervatf vereyım dedı.normalde 12 tane alma hakkım var.10 tane kalmış bunları al dedi.yeter mı dedii:roflol: ehh dedım bende yeter:roflol:
kızlar kac gundur soluom ıplemıonuz.adetım gectı 3 gun oldu.test mest mı alsam ya.:1ninca:
regl olsam gıdıp taktırıcam spiral inşş:Saruboceq:
iyi de canım içmiyo değil içirdim gayet de rahat içirdim ama sürekli ağlıyodu uyumuyordu yani rahatsız etti damla 1 hafta verdim kestim 2 gün sonra normale döndü çocuk 2-3 gün sonra yine verdim yine kusdurdu çok kötü oldu bi daha da vermedim
havalar guzelleşsin bırazz,,bebişeri tanıstıralım baharcıcekkhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:
heralde kızım.ıstediğin doğum kntrol yontemını sağlık ocağında beleş yaptırtabılırsın.neden var bu saglık ocaklarıı??,
bnde ılk reglımde sprıal taktıramamştım enfeksıyondan,
bana prezervatf vereyım dedı.normalde 12 tane alma hakkım var.10 tane kalmış bunları al dedi.yeter mı dedii:roflol: ehh dedım bende yeter:roflol:
kızlar kac gundur soluom ıplemıonuz.adetım gectı 3 gun oldu.test mest mı alsam ya.:1ninca:
regl olsam gıdıp taktırıcam spiral inşş:Saruboceq:
Valla mi ayy korkutma bizii duzensilik olabiliyomuss ins olursun daa bi haltlar karistirdiniz mi korunmdan olmuu eheehhehe
5gün sonra işe başlıyorum ve bugece rüyama girdi...o kadar komikki sabah eşime anlattım çok güldük size de anlatayım
ben telekomda çalışıom ya işe gidiomuşum çorapları makinaya atmışım herkesin çorabını ayırıom kendiminkini de alıom, bizim ordan teknik uzman dioki bu senin mi memduh beyin bu dio ay nasıl gülüom sabah. sonra çarşafları atıom tabi
eee 7aydır işten uzak olunca tabi çamaşır bulakşık çocuk ile doldu hayatım :roflol:
kabız falan mı oldu acaba???ondan mı ağladı kııCADIARZU
kabız ya da ıshal yapabılıyor cunku..
yok canım yaaaaa ne kabız oldu nede ishal benim zannımca kızımın kanı yeterliydi damla fazla demir yükselmesi olmuş olabilir çünkü tahlil yapılmadan verildi demir
tünaydın kıslar
ya bizede tahlil yapılmadan verildi demir bide 6 damla kullanıyoruz kimi tahlil yaptırıyoı kimi yaptırmıyor bazısına 9 damla bazısı 6 damla kafam karıştı neyse ben bi kahvaltı yapayım da geleyimm oğlumdan fırsat ancak bulabildimmmm
merhaba kızlar ben geldiimmmm
nasılsınızzzzzz delikafadulden
leylacım geçmişi okumadım aşıya götürdün mü haceri..
tünaydın kıslar
ya bizede tahlil yapılmadan verildi demir bide 6 damla kullanıyoruz kimi tahlil yaptırıyoı kimi yaptırmıyor bazısına 9 damla bazısı 6 damla kafam karıştı neyse ben bi kahvaltı yapayım da geleyimm oğlumdan fırsat ancak bulabildimmmm
tünaydın kıslar
hoşşgeldiinnn.....zıp zıp eylül nasıllar bakalımm:roflol:
kıızlar yaa şu hoppala fiyatlarını ve nerden aldığınızı bidaha yazarmısınız...okumuştum ama hatırlamıom...bende almayı düşünüom kimlerde vardı:uhm:
nasıl olsun öğle uykusunu uyuyor :asigim:
uyanınca yine zıplayacakkk eheheh çok komik oluyolar yaaa kaydirigubbakcemile3
kız leylaaaa sana bişi sordummmmm :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?